Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یه مشکلی دارم
وقتی تو منوی بازی می خوام وارد Metal Gear Online بشم بعد از یه مکث از بازی میاد بیرون یعنی مستقیم میاد تو XBM !!!!
کسی اطلاعی داره که مشکل چیه؟
پ.ن: نشد تو عمرمون مثل آدم آنلاین بازی کنیم.

بچه ها سلام من هم به جمعتون پيوستم كسي امروز ساعت 6 يا 10 شب مي تونه بايد بازي كنه؟
من psn id : reza_mgs4
charecter : reza.mgs4
konami id : reza.mgs4
game id : reza_mgs4
در ضمن حسام يوزر mgs تو سايت هم مي ياد با نام كاربري hesammgs فقط بگين تو كدوم قسمت بياييم قرار بزاريم بازي كنيم!!!

بچه ها سلام من هم به جمعتون پيوستم كسي امروز ساعت 6 يا 10 شب مي تونه بايد بازي كنه؟
من psn id : reza_mgs4
charecter : reza.mgs4
konami id : reza.mgs4
game id : reza_mgs4
در ضمن حسام يوزر mgs تو سايت هم مي ياد با نام كاربري hesammgs فقط بگين تو كدوم قسمت بياييم قرار بزاريم بازي كنيم!!!
هر دو مون هم پال هستیم .
هر وقت پایه شدید بیاد قرار بزاریم ;)

اقا من میزنم online metal gear توی منوی اول بازی بعدش میزنه Load که نوشته metal gear online که پشت زمینش سیاه هست اما دیگه همین جا میمونه البته من تا 2 دقیقه منتظر بودم
ریجن j هست مشکل چیه ؟

دوستان یه موقع قرار بزارید بیام بازی کنیم ریجن پال.
برای قرار گذاشتن در مورد MGS بهتر هست که توی Clupـی که توسط سیاوش عزیز درست شده عضو شید و اونجا درباره ی قرار ها با هم صحبت کنید... ( برای عضو شدن از سیاوش دعوت نامه بگیرید... )

The Patriots

خوب اره ولي اونا يه چيزه ديگه ميگن كه من ندارم
اون چجوريه؟

خب شاید اونا با هدست خودشون میگن !!!

خوب اره ولي اونا يه چيزه ديگه ميگن كه من ندارم
اون چجوريه؟ خب شاید اونا با هدست خودشون میگن !!!
نه عزیزم جدیدا یه پک از این دستورات برای دانلود اومده که پولیه و باید دانلود کنید تا فعال بشه

فرق Host و Clan چي؟
من يه كلن ساختم عضو گيري كردم ولي كار نميكنه اصلا چجوري كار ميكن؟
چرا من نميتونم Creat Game كنم؟
اون پكي كه ميگين كجاي بخرمش؟
Host به اون کسی میگن که بازی رو Create میکنه ... Clan یک گروهی هست که افراد میتونن توش عضو شن. ( برای ایجاد کلن باید 20 ساعت حداقل بازی کنید و Level ـتون 3 یا بیشتر باشه ... ) مثلاً کلن بازیسنتر که افراد بازیسنتر توش عضو بشن. ( من 1 ساعت دیگه بازی کنم یک کلن میزنم واسه BC :دی )
20 ساعت بازی کردی که کلن زدی ؟ کلن نمیتونی بزنی اگه 20 ساعت بازی نکرده باشی...
نمیدونم ...
اگر اونطوری که حسام میگه باشه باید از MGO Shop تو Main Menu ـه Metal Gear Online بخری ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or