در حد 2 نمره از 100 نمره میشه 2%. حداقل من 2% رو زیاد نمیدونمدر حد 2 نمره چیز کمی هست به نظرت؟ اصلن ممکنه یک سازنده با ناشرش قرار میزاره اگر بازیم بالای 90 شد، من ادامه ی بازی رو میسازم بعد بازیش عرضه میشه و همین مسئله باعث میشه بازیش بشه 89 یا 88 بعد میدونی چه اتفاقی میوفته؟
درباره نابودی هم صد درصد همینطور هست، همین رنج 2 نمره یا 3 نمره میتونه یک بازی رو از 90 بیاره روی 80 که تاثیر بدی روی افکار عمومی داره .
اما در کل متا رو معتبر ترین حالت ممکنه میدونم چرا؟ چون در حال حاضر نقد ها شده کاملن من در آوردی، هرکسی به شکل کلی و براساس عشقش نمره میده و گذشته که تفسیر کنند و بررسی کنند ببینن چه طوریه کمااینکه دیگه الان جدیدن مسائل فن بوی از این حرف ها هم شدیدن تو نقد ها و نمره ها موج میزنه. حالا میانگین یک بازه 100 تائی از افرادی که نقد کردن بیشتر میتونه درباره یک بازی صحبت کنه.
فقط مشکل ما اینجاست که ما میانگین رو مثل نقد میبینیم فکر میکنیم اگر میانگین یک بازی شد 85 مثلن، یعنی بازی بدیه چون نمره ی 85 بده! در صورتی که اینطوری نیست.
.
اون سازنده ی احمقی که بیاد به خاطر اینکه متای بازیش به خاطر 2 تا نمره ی افراطی از 90 اومده رو 89 یا 88 ادامه ی بازیش رو بیخیال شه همون بهتر که بره زیر خاک بالاخره خدا عقل هم به آدم داده که بعضی جاها ازش استفاده کنه دیگه
این بحث من درآوردی بودن و عشقی بودن نقد ها و فن بازی و اینا رو هم من اصلا قبول ندارم که زیاد هست. شاید کمتر از 10% باشه. قرار نیست هرکی به یه بازی مثلا میانگین 90ـی نمره ی 8 بده سریع انگ هیتری و ناشی گری تو نقد کردن و این چیزا بهش بزنیم که
اگه یه بازی میانگینش مثلا 90ـه و یکی بهش 8 میده بخوایم هیتر بودن بهش بچسبونیم پس باید به اونی هم که به بازی 10 داده هم انگ جوگیری بزنیم دیگه؟!