Metacritic، معتبر یا فاقد اعتبار؟!

در حد 2 نمره چیز کمی هست به نظرت؟ اصلن ممکنه یک سازنده با ناشرش قرار میزاره اگر بازیم بالای 90 شد، من ادامه ی بازی رو میسازم بعد بازیش عرضه میشه و همین مسئله باعث میشه بازیش بشه 89 یا 88 بعد میدونی چه اتفاقی میوفته؟
درباره نابودی هم صد درصد همینطور هست، همین رنج 2 نمره یا 3 نمره میتونه یک بازی رو از 90 بیاره روی 80 که تاثیر بدی روی افکار عمومی داره :|.

اما در کل متا رو معتبر ترین حالت ممکنه میدونم چرا؟ چون در حال حاضر نقد ها شده کاملن من در آوردی، هرکسی به شکل کلی و براساس عشقش نمره میده و گذشته که تفسیر کنند و بررسی کنند ببینن چه طوریه کمااینکه دیگه الان جدیدن مسائل فن بوی از این حرف ها هم شدیدن تو نقد ها و نمره ها موج میزنه. حالا میانگین یک بازه 100 تائی از افرادی که نقد کردن بیشتر میتونه درباره یک بازی صحبت کنه.
فقط مشکل ما اینجاست که ما میانگین رو مثل نقد میبینیم فکر میکنیم اگر میانگین یک بازی شد 85 مثلن، یعنی بازی بدیه چون نمره ی 85 بده! در صورتی که اینطوری نیست.

:D.
در حد 2 نمره از 100 نمره میشه 2%. حداقل من 2% رو زیاد نمیدونم :دی
اون سازنده ی احمقی که بیاد به خاطر اینکه متای بازیش به خاطر 2 تا نمره ی افراطی از 90 اومده رو 89 یا 88 ادامه ی بازیش رو بیخیال شه همون بهتر که بره زیر خاک :دی بالاخره خدا عقل هم به آدم داده که بعضی جاها ازش استفاده کنه دیگه :دی

این بحث من درآوردی بودن و عشقی بودن نقد ها و فن بازی و اینا رو هم من اصلا قبول ندارم که زیاد هست. شاید کمتر از 10% باشه. قرار نیست هرکی به یه بازی مثلا میانگین 90ـی نمره ی 8 بده سریع انگ هیتری و ناشی گری تو نقد کردن و این چیزا بهش بزنیم که :دی
اگه یه بازی میانگینش مثلا 90ـه و یکی بهش 8 میده بخوایم هیتر بودن بهش بچسبونیم پس باید به اونی هم که به بازی 10 داده هم انگ جوگیری بزنیم دیگه؟!

خب این فرمول رو از حرف شما درست کردم دیگه :دی اینو شما گفتید:
بنده چنین فرمولی نساختم . گیم رنکینگز و متا دو تا سایت رقیب هستن در سطح بالا ، اینطور مواقع سابقه به حخساب میاد . نه گیم تاسپات و گیم زون که اصلا با هم قابل قیاس نیستند .

اون احتساب دقیق هم به نظر من چون متا واسه سایت های معتبرتر ضریب بیشتری در نظر می گیره مشکلی از این بابت نداره :دی
این چه دلیلی ؟ بعد صحبت از منطق و اینا هم می کنی شما ؟ اگه این حرفتو خودتم قبول داشتی از این اسلیم ( :دی ) استفاده نمی ک دی . این یه واقعیته که گیم رنکینگز دقیق تر از متا نمرات رو حساب می کنه و متا گرد می کنه به سمتی که عشقشه ! حالا شما میای می گی واسه سایت های معتبر تر ضریب بیشتری می گیره که این معتبر تر هم خودش 100 تا تعریف داره .

اگه اون چیزهایی که من در مورد Meta گفتم دلیل برتری متا نیست، این چیزهایی که شما در مورد GR گفتید هم دلیل برتری GR به حساب نمیاد.
منم نخواستم زوری چیزی رو به شما بقبولونم . این شمایید که می خواین زوری متا رو برتر نشون بدید . من اولین کامنتمم این بود که دوستان چه اصراری دارن که برتر هست متا که دلیلشم خودم میدونم چرا ، شما هم می دونی ! میخ واستم دلیل منطقی ببینم که دلیلی وجود نداره . همون دلایس برای GR هم هست .
راجع به دلایل برتری متا هم من واقعا نمی دونم چطوری باید مثال بزنم، من میگم واسه دادن دستمزد بیشتر به متا استناد میکنن بعد شما میگید فقط به خاطر اینکه متا عامه پسند تره، من میگم GS از GR کوچ کرده سمت متا، شما می گید فقط به خاطر اینکه متا عامه پسند تره :دی اگه صرفا به عامه پسند تر بودن بود که الان بازدید GS خیلی بیشتر از Metacritic هست، سر همون قضیه Fallout: New Vegas ناشر می اومد به نمره GS استناد می کرد فقط :دی
هنوزم سر حرفم هست . مثال به اون قشنگی زدم شما چرا خودتو می زنی به نخوندن !؟ :دی الان اکثر سایت های دنیا با مرورگر اکسپلورر هماهنگ تر هستند . در حالی که بر هیچکس برتری فایر فاکس و ... پوشیده نیست . منتهی علت این امر چیه ؟ همون عامه پسند تر بودن و شناس تر بودن . متا هم چون داره تو چند شاخه فعالیت می کنه و عامه تر و شناس تر هست نسبت به GR که تخصصی روی گیم کار می کنه بیشتر مورد توجه هست.
در نتیجه من هر توضیحی بدم بازم نتیجه ای نداره، حتی اگه حرفهام درست باشه.
و البته این قضیه در مورد من هم صدق می کنه !

این چه دلیلی ؟ بعد صحبت از منطق و اینا هم می کنی شما ؟ اگه این حرفتو خودتم قبول داشتی از این اسلیم ( :biggrin1: ) استفاده نمی ک دی . این یه واقعیته که گیم رنکینگز دقیق تر از متا نمرات رو حساب می کنه و متا گرد می کنه به سمتی که عشقشه ! حالا شما میای می گی واسه سایت های معتبر تر ضریب بیشتری می گیره که این معتبر تر هم خودش 100 تا تعریف داره .
جل الخالق :دی چون ":دی" گذاشتم یعنی حرفم رو قبول ندارم؟ شما هر جا ":دی" بزاری یعنی حرف خودت رو قبول نداری؟ من معمولا تو کامنت هام از شکلک استفاده میکنم تا لحن کامنتم دوستانه باشه و اونی که کامنتم رو میخونه فکر نکنه باهاش دعوا دارم :دی راجع به ضریب، متا جایی که عشقش بکشه گرد نمیکنه، رند کردن عدد یه فرمول ریاضی هست، اون ضریب سایت ها هست که این احساس رو بوجود میاره که متا هر جوری دوست داره رند میکنه. اتفاقا این ضریب به نظر من اصلا یه نکته منفی نیست، اینکه یه سایت تازه وارد و ناشناس امتیازش اندازه سایت های قدیمی تر و معتبرتر حساب نمیشه به نظرم کار خیلی درستی هست. ضمن اینکه چون GR امتیاز رو به صورت دقیق محاسبه میکنه نمیشه گفت از متا بهتره، البته این کارش اصلا هم یه نکته منفی به حساب نمیاد ولی مثلا ما نمی تونیم بگیم یه سایت که با ضریب 0.1 امتیاز میده، معتبرتر از سایتی هست که با ضریب 0.5 یا 1 یا حتی 2 نمره میده. Giant Bomb یه سایت کاملا معتبر هست ولی با ضریب 2 نمره میده.
منم نخواستم زوری چیزی رو به شما بقبولونم . این شمایید که می خواین زوری متا رو برتر نشون بدید . من اولین کامنتمم این بود که دوستان چه اصراری دارن که برتر هست متا که دلیلشم خودم میدونم چرا ، شما هم می دونی ! میخ واستم دلیل منطقی ببینم که دلیلی وجود نداره . همون دلایس برای GR هم هست .
من کجا از زور استفاده کردم؟ :دی من یه سری دلایل کاملا منطقی گفتم، حالا شما این دلایل رو قبول ندارید و فکر می کنید منطقی نیستن دلیل این نمیشه که از زور استفاده کردم! ضمن اینکه اگه دلیل برتری متا همون قضیه هست که من میدونم و شما هم میدونی، منم میتونم بگم دلیل برتری GR از نظر شما دقیقا همون قضیه هست. اصلا شما برو از چند تا سونی فن بپرس ببین به نظرش متا معتبرتر هست یا GR :دی
هنوزم سر حرفم هست . مثال به اون قشنگی زدم شما چرا خودتو می زنی به نخوندن !؟ :biggrin1: الان اکثر سایت های دنیا با مرورگر اکسپلورر هماهنگ تر هستند . در حالی که بر هیچکس برتری فایر فاکس و ... پوشیده نیست . منتهی علت این امر چیه ؟ همون عامه پسند تر بودن و شناس تر بودن . متا هم چون داره تو چند شاخه فعالیت می کنه و عامه تر و شناس تر هست نسبت به GR که تخصصی روی گیم کار می کنه بیشتر مورد توجه هست.
واسه این که مثالتون زیاد ربطی به بحث نداشت :دی IE به صورت پیش فرض رو تمام نسخه های ویندوز هست، به همین دلیل هم بیشترین درصد استفاده رو بین مرورگرها داره (دوستان تو یه تاپیک در این مورد به این قضیه اشاره کردن)، مشخصه که سایت ها مجبورن خودشون رو با IE هماهنگ کنن، ضمن اینکه هماهنگی که گفتید فکر کنم واسه بقیه مرورگرها هم باشه، من چند ساله دارم از FireFox استفاده میکنم و تا حالا هم مشکل خاصی در مورد باز کردن سایت های مختلف نداشتم. در کل این چیزی که مثال زدید ربطی به قضیه ندارم به نظرم. در کل من صحبت ها رو کردم، اصراری هم ندارم که حرف هام درسته ولی اون چیزی که من می بینم اینه که Metacritic به همون دلایلی که اشاره کردم معتبرتر از GR هست، ولی خب هر کسی هم فکر میکنه GR معتبرتره نظرش محترمه و ادامه بحث در این مورد میشه تکرار کامنت های قبلی.

ولی خب هر کسی هم فکر میکنه GR معتبرتره نظرش محترمه و ادامه بحث در این مورد میشه تکرار کامنت های قبلی.
بقیه کامنت رو نقل قول کنم که می شه بحث بی خودی ! لپ کلام تویه همین یه قسمته ! متاسفانه یه سری دوستان متا رو قبله عالم می دونن و باید متوجه این موضوع بشن که در عمل این دو فرقی با هم ندارن . و این دیگه بر می گرده به سلیقه یک گیمر که به طور مثال نمرات ign رو ارجح تر می دونه یا گیم اسپات ، میانگین متا رو مورد توجه قرار می ده یا GR !

موفق باشید

متا هیلو 4 رو نابود کرد !؟ چه ربطی داشت ا؟ اصلا چنین چیزی نیست .

متاسفانه کمی تا حدودی مهمه!
قبول کنید وقتی که مهمترین بازی ماکروسافت که نسخه های قبلی همه بالای 90 نمره متا داشتن و این یکی با گرافیک بسیار بالاتر میاد رو 87 یقینا دوستان 360 فن رو کلافه میکنه!

متاسفانه کمی تا حدودی مهمه!
قبول کنید وقتی که مهمترین بازی ماکروسافت که نسخه های قبلی همه بالای 90 نمره متا داشتن و این یکی با گرافیک بسیار بالاتر میاد رو 87 یقینا دوستان 360 فن رو کلافه میکنه!

بازی در همین حد و حدود بود و لیقتش همین متا بود . بازی که تو 5 الی 6 شماره فقط از یک فرمول استفاده کنه همینجوری میشه و منتقد ها زیاد تحویلش نمیگیرن و در ضمن ربطی هم به متا نداره وقتی اکثر نمرات زیر 9 هست .

بازی در همین حد و حدود بود و لیقتش همین متا بود . بازی که تو 5 الی 6 شماره فقط از یک فرمول استفاده کنه همینجوری میشه و منتقد ها زیاد تحویلش نمیگیرن و در ضمن ربطی هم به متا نداره وقتی اکثر نمرات زیر 9 هست .

درسته ولی من مثال زدم هیلو رو GT 5 و کیلزون 3 و.... اونا هم حقشون این بود؟!!
بیشتر از خود متا برا فنها نمره qtt هست که ثبت شده.
البته اگه Qtt این 2 رو نمیداد نمره متا همون 87 میموند ولی خب دوستان به این 2 خیلی اعتراض دارن و بیشتر به خاطر این گیر دان

ربطی هم به متا نداره وقتی اکثر نمرات زیر 9 هست
نه دیگه :دی از 85 تا نقد بازی 57 تاش 9 و بالاتر هستن، یعنی 67% نقدها ==> اکثر نمرات بالای 9 هستن :دی
33 درصد زیر 90 داشته محمد یعنی بازی متاش در بهترین حالت همین حول و حوش 88 و 89 میچخیده بدون او امتیاز های بد تازه !! علاوه بر اینا 7 هم داشته .
امتیازش که 87 هست و نمیشه عوضش کرد. ولی اون سه تا امتیاز رو اگه حذف کنیم متاش ممکن بود به 90 هم برسه که البته اگر و اما و اینا همش الکی هست و متاش همین چیزی هست که داریم می بینیم :دی ولی گفتی اکثر امتیازاتش زیر 90 بوده، خواستم بگم اینجوری نیست و اتفاقا تو بازی های امسال بعد از یکی دو تا بازی بیشترین امتیاز کامل رو داشته.

آخرین ویرایش:
درسته ولی من مثال زدم هیلو رو GT 5 و کیلزون 3 و.... اونا هم حقشون این بود؟!!
بیشتر از خود متا برا فنها نمره qtt هست که ثبت شده.
البته اگه Qtt این 2 رو نمیداد نمره متا همون 87 میموند ولی خب دوستان به این 2 خیلی اعتراض دارن و بیشتر به خاطر این گیر دان

سلیقه من برای اون دوتا بازی که نام بردی مطمئنا جواب نه رو بهت میده ولی خب از منطق که بخوایم حساب کنیم میبینیم شاید نظراتشون درست بوده و توقعات بالا بوده دقیقا مثل همین H4 .

اون تام چیک رو هم ولش کن داریم در رابطه با انسان صحبت میکنیم نه اون قوزمیت :d

---------- نوشته در 09:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:01 PM ارسال شده بود ----------

نه دیگه :دی از 85 تا نقد بازی 57 تاش 9 و بالاتر هستن، یعنی 67% نقدها ==> اکثر نمرات بالای 9 هستن :دی

33 درصد زیر 90 داشته محمد یعنی بازی متاش در بهترین حالت همین حول و حوش 88 و 89 میچخیده بدون او امتیاز های بد تازه !! علاوه بر اینا 7 هم داشته .

متا چیزی نیست جز میانگینی از نقدهایی که توسط افکار مختلف نوشته شده. ازش بت دارین میسازین.
احد جان شما یه منبع دیگه نام ببر که معیاری باشه برای مقایسه منطقی بازی ها از نظر کیفیت و کمیت و کلا همه چیز . شما بگو اون وقت ما قبول میکنیم .

احد جان شما یه منبع دیگه نام ببر که معیاری باشه برای مقایسه منطقی بازی ها از نظر کیفیت و کمیت و کلا همه چیز . شما بگو اون وقت ما قبول میکنیم .

متا یه چیز میانگین هست. یعنی چه نقد خوب باشه و چه بد باشه، اونجا ثبت میشه. متا مخلوطی از دیدگاه‌های منتقدهاست. یعنی مخلوطی از دیدگاه های درست و غلط. چیزی که توش غلط باشه نباید به عنوان سندی برای درست بودن در نظر گرفته بشه. این قضیه توی منتقدین هم وجود داره. یه منتقدی یه بازی رو خوب نقد میکنه و یه بازی دیگه رو بد. هیچ وقت نمیشه حقیقت رو از یک نفر جویا شد. واسه همینم من نمیتونم منبع دقیقی بگم.

متا یه چیز میانگین هست. یعنی چه نقد خوب باشه و چه بد باشه، اونجا ثبت میشه. متا مخلوطی از دیدگاه‌های منتقدهاست. یعنی مخلوطی از دیدگاه های درست و غلط. چیزی که توش غلط باشه نباید به عنوان سندی برای درست بودن در نظر گرفته بشه. این قضیه توی منتقدین هم وجود داره. یه منتقدی یه بازی رو خوب نقد میکنه و یه بازی دیگه رو بد. هیچ وقت نمیشه حقیقت رو از یک نفر جویا شد. واسه همینم من نمیتونم منبع دقیقی بگم.
خب دقیقا به همین دلیل روش حساب میشه که میانگین هست. نظر اکثریت هست. برخورد سلیقه ای تقریبا توش گم میشه.
اگر یه منتقد بد نقد کنه 10 تا دیگه خوب نقد میکنن. اگر 1 منتقد فن بازی در بیاره 10 تا دیگه عادلانه قضاوت میکنن. اگه یه منتقد ناشی واردش بشه از اونور 10 تا منتقد حرفه ای هم داره.
جایزگین بهتری هم نداره، برا مقایسه و بحث باید ازش استفاده بشه وگرنه اگه همچین چیزی نباشه دیگه مقایسه بی معنی میشه. هرکی میخواد بگه نظر خودش درسته. خب اینکه نمیشه احد جان.
این میانگین نشون میده که اون افکار مختلفی که خودتون گفتید دقیقا به چه سمتیه. وقتی اکثر نمرات یه بازی 8 و 9 هست یعنی اکثر این افکار و سلیقه های مختلف نتیجه ـش شده یک نظر واحد.
نه دیگه :biggrin1: از 85 تا نقد بازی 57 تاش 9 و بالاتر هستن، یعنی 67% نقدها ==> اکثر نمرات بالای 9 هستن :biggrin1:
از 86 تا نقد ثبت شده 32 تا 9 داره، 25 تا بالای 9 و 29 تا زیر 9. یعنی اگه 9 ها رو بذاریم کنار باز هم نمره های زیر 9 بیشتر سنگینی میکنن :دی پس حقش زیر 90 بوده :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or