Metacritic، معتبر یا فاقد اعتبار؟!

خواهشا شما یکی دیگه از این توهمت بیرون بیا که همه کار و زندگیشون رو ول کردن که ببینن بازی مورد علاقه شما الان چند گرفته و متاش رو چنده که خوشحالی و پایکوبی کنن!!!!!
الان بیشتر بحث اینه که چه راحت و با یه امتیاز که به مذاقتون خوش نمیاد کلا رنگ عوض میکنین و کل متا رو زیر سوال میبرین!!!;)

توهم فعلا شما نیمه پلتفرم ها رو گرفته !!! :))

چسبوندین خودتون رو به فن های PS به امید اینکه کسی شما ها رو هم کامل حساب کنه ×! :))

حالا من فن هر دو طرف هستم و با دوتاشون حال میکنم ولی شما ها چی میگین این وسط خدا عالمه ! :))

که همه کار و زندگیشون رو ول کردن که ببینن بازی مورد علاقه شما الان چند گرفته و متاش رو چنده که خوشحالی و پایکوبی کنن!!!!!

دقیقا هم همینطوره . تا بوده همین بوده و اصلا هم عجیب نیست .

همیشه فنهای یک پلت ، گیم ، فیلم ، ورزشکار ، تیم فوتبال ! و .... دنبال این هستن که ببینن رقیبشون چه کرد و اگه خراب کرد خوشحالی و پایکوبی کنن !!

خواهشا شما یکی دیگه از این توهمت بیرون بیا که همه کار و زندگیشون رو ول کردن که ببینن بازی مورد علاقه شما الان چند گرفته و متاش رو چنده که خوشحالی و پایکوبی کنن!!!!!
الان بیشتر بحث اینه که چه راحت و با یه امتیاز که به مذاقتون خوش نمیاد کلا رنگ عوض میکنین و کل متا رو زیر سوال میبرین!!!;)
از حرفی که مزنید مطمئنید؟ :دی حداقل اگه تاپیک رو یه نفر دیگه مزد میشد یه جوری ماست مالیش کرد، اما بهنام یاکوزا؟! I can't believe so :دی این کارهایی که میکنید عاقبت خوبی نداره :دی

من که هیچ وقت توی هیچ زمینه ای نه تنها گیم، بلکه همه ی سرگرمی ها هیچ وقت میانگین نمرات رو قبول نداشتم.
همونطور که برخی از دوستان هم فرمودند نظرات منتقدان با هم متفاوت هست و اخیرا سلیقه هم خیلی توش داره وارد میشه در صورتی که منتقد واقعی 1% هم نباید سلیقه خودش رو وارد کار کنه چه برسه به مسائل دیگه.
برای همین بسیاری از اشخاص مثل من فقط نظر بعضی از منتقدان براشون مهم هست چون هم از صحت کارشون مطمئن هستن هم با خوندن نقدهاشون متوجه شدن از نظر روحی هم با هم اشتراک دارن. من به شخصه همینطور که برای فیلم وموزیک و... یک یا چند منبع امتیاز دهی برام مهم بوده از بچگی هم فقط نظرات game spot برام توی گیم مهم بوده اینو واقعا میگم ونظر شخصیم هست وهمیشه هم امتیازات بالا و پائینش بهم ثابت شده که حق گیم بوده.
بابا اصلا من نوکر همتونم دعوا نکنید:wallbash::wallbash:

توهم فعلا شما نیمه پلتفرم ها رو گرفته !!! :))

چسبوندین خودتون رو به فن های PS به امید اینکه کسی شما ها رو هم کامل حساب کنه ×! :))

حالا من فن هر دو طرف هستم و با دوتاشون حال میکنم ولی شما ها چی میگین این وسط خدا عالمه ! :))

دقیقا هم همینطوره . تا بوده همین بوده و اصلا هم عجیب نیست .

همیشه فنهای یک پلت ، گیم ، فیلم ، ورزشکار ، تیم فوتبال ! و .... دنبال این هستن که ببینن رقیبشون چه کرد و اگه خراب کرد خوشحالی و پایکوبی کنن !!

منطق و ارزشت پایینتر از اونیه که بخوام باهات بحث کنم!!!
فقط همین رو بگم که اگه شما فنی هستی که دنبال خراب کردن رقیبا و خوشحالی کردن هستی به همه نسبت نده این اخلاقتو!!
از حرفی که مزنید مطمئنید؟ :دی حداقل اگه تاپیک رو یه نفر دیگه مزد میشد یه جوری ماست مالیش کرد، اما بهنام یاکوزا؟! I can't believe so :دی این کارهایی که میکنید عاقبت خوبی نداره :دی

من از زبون خودم صحبت میکنم و ایشون هم از زبون خودشون,من هیچ جا از هیچ بازی بزرگی جیز بدی نگفتم و کل بحث من همیشه این بوده که نباید اینقدر راحت متا رو زیر سوال برد و چون بازی مورد علاقه یه عده متاش پایینه گفت که از الان دیگه متا بی ارزش حساب میشه!!:d

منطق و ارزشت پایینتر از اونیه که بخوام باهات بحث کنم!!!
فقط همین رو بگم که اگه شما فنی هستی که دنبال خراب کردن رقیبا و خوشحالی کردن هستی به همه نسبت نده این اخلاقتو!!

فرار از بحث و شونه خالی کردن هنگام کم آوردن ، اونم همراه با پایین آوردن ارزش نفر مقابل و کسب اعتماد به نفس کاذب ، چیز جدیدی نیست !!!

و به وفور توسط افرادی که اعتماد به نفس پایین و شخصیت ضعیفی دارن ، دیده میشه ...

بازم تز الکی داری میای سید ، خودتم میدونی و این خیلی بده !!!

همیشه طرفداران پرسپولیس بازیهای استقلال رو جدی تر دنبال کردن ! و بالعکس ! حتی با وجود اینکه تو اون فصل رقیبشون هم نبوده !

زیاد تلاش نکن خودتو متفاوت نشون بدی ....

نمونش خودت سید ، که عجیب خوشحال هستی از وضع فعلی و با فعالیت های گستردت در هر جایی که به نوعی علیه این بازی هست نشون دادی این قضیه رو ! فقط مستقیم نمیزنی به بازی که این حرکت واقعا Clever هست !!! تو این مورد بهت اسکور حقی میدم !! ظاهر قضیه خوب جمع میشه اینجوری !
----------

همچین تایپیکی تو همچین موقعیتی فقط بوی خون میده !

^^^^ یه ترول تو تاپیک مربوط به متاکریتیک PC Gaming رو ترول می‌کنه بعد درباره "فعالیت گسترده طرف مقابل" اظهار نظر می‌کنه. من خیلی وقته خزعبلات شما رو در تاپیک های مربوط به PC می‌بینم. با اون امضایی هم که گذاشتی به نظرم صلاحیت صحبت کردن در مورد واکنش نشون دادن به امتیازات بازی های یه پلتفرم دیگه رو نداری چون خودت از بقیه رفتار کودکانه تری داری.

آخرین ویرایش:
حالا اگه معتبر بودن يا نبودنشو بذاريم كنار ، اصولا نمي شه از روي امتيازات قضاوت كرد

مثلا اگه TLOU متاي 10/100 هم بگيره من بازيشو اريج مي گيرم و بازي مي كنم و لذت مي برم

ممكنه هم يه بازي اي متاي 100/100 بگيره ولي يه ذره هم من ازش خوشم نياد !

نمي شه از روي نمرات ارزش يك بازي رو فهميد !

========================

ته كلام : آقا بحث رو ول كنيد ، معتبر بودن يا نبودن رو ول كنيد ، بچسبيد به بازي و ازش لذت ببريد !

1 _ درست حرف بزن زیاد پسر خاله نشو !! یادم نمیاد به تو رو داده باشم اینجوری صحبت کنی یا قاطی کرده باشم باهات بخوای جبران کنی ؟!!!!

2 _ تو چی میگی این وسط ؟!؟!

3_ در حدی نیستی صلاحیت تعیین کنی !!!

4_ من فقط دفاع کردم ! بعد از دفاع هم ضد حملست !

1 _ درست حرف بزن زیاد پسر خاله نشو !! یادم نمیاد به تو رو داده باشم اینجوری صحبت کنی یا قاطی کرده باشم باهات بخوای جبران کنی ؟!!!!

پيشنهاد مي كنم موقع قرص خوردن عينك بگذاريد ;)

همونجور که گفتم بحث رو باهات ادامه نمیدم که چون نتیجش یا اخطار گرفتن منه یا تو!!!
فقط احترام خودتو نگه دار و بحث رو همینجا تموم کن وگرنه اگه ادامه پیدا کرد لحنم رو کاملا عوض میکنم!!

خوب از اونجایی که دوستان باز هم از روش های تخریبی و فرسایشی استفاده میکنن ، به جای بحث و منطق ... ادامه نمیدم این بحث رو تا نظم سایت هم حفظ شه

تا وقتی که قوانین سایتُ زیر پا نذارم میتونم هرجور که دلم بخواد صحبت کنم، به خصوص با امثال شما! بهنام این تاپیکُ زد تا درباره اهمیت متاکریتیک بین کاربرای سایت صحبت بشه و هرکی نظرشُ بگه، علت به وجود اومدن این تاپیک هم سیاست های دوگانه بعضی‌ها (که اکثرا 360 فن هستن) در قبال این سایت بود. شما از همون اول به جای اینکه در مورد متا حرف بزنی اومدی گفتی هیلو، هیلو هیتر و ... بعد در جواب مجتبی از ادبیات نفیست و کلمات و مرزبندی هایی که فقط در مغز شما جا داره استفاده کردی و به PC و PC Gamerها توهین کردی. این تاپیک برای خواندن نظرات و ترولینگ شما درباره PC Gaming به وجود نیومده!
بقیه حرفات هم نیازی به جواب دادن نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or