خواهشا شما یکی دیگه از این توهمت بیرون بیا که همه کار و زندگیشون رو ول کردن که ببینن بازی مورد علاقه شما الان چند گرفته و متاش رو چنده که خوشحالی و پایکوبی کنن!!!!!
الان بیشتر بحث اینه که چه راحت و با یه امتیاز که به مذاقتون خوش نمیاد کلا رنگ عوض میکنین و کل متا رو زیر سوال میبرین!!!
که همه کار و زندگیشون رو ول کردن که ببینن بازی مورد علاقه شما الان چند گرفته و متاش رو چنده که خوشحالی و پایکوبی کنن!!!!!
از حرفی که مزنید مطمئنید؟ حداقل اگه تاپیک رو یه نفر دیگه مزد میشد یه جوری ماست مالیش کرد، اما بهنام یاکوزا؟! I can't believe so این کارهایی که میکنید عاقبت خوبی ندارهخواهشا شما یکی دیگه از این توهمت بیرون بیا که همه کار و زندگیشون رو ول کردن که ببینن بازی مورد علاقه شما الان چند گرفته و متاش رو چنده که خوشحالی و پایکوبی کنن!!!!!
الان بیشتر بحث اینه که چه راحت و با یه امتیاز که به مذاقتون خوش نمیاد کلا رنگ عوض میکنین و کل متا رو زیر سوال میبرین!!!
توهم فعلا شما نیمه پلتفرم ها رو گرفته !!!
چسبوندین خودتون رو به فن های PS به امید اینکه کسی شما ها رو هم کامل حساب کنه ×!
حالا من فن هر دو طرف هستم و با دوتاشون حال میکنم ولی شما ها چی میگین این وسط خدا عالمه !
دقیقا هم همینطوره . تا بوده همین بوده و اصلا هم عجیب نیست .
همیشه فنهای یک پلت ، گیم ، فیلم ، ورزشکار ، تیم فوتبال ! و .... دنبال این هستن که ببینن رقیبشون چه کرد و اگه خراب کرد خوشحالی و پایکوبی کنن !!
از حرفی که مزنید مطمئنید؟ حداقل اگه تاپیک رو یه نفر دیگه مزد میشد یه جوری ماست مالیش کرد، اما بهنام یاکوزا؟! I can't believe so این کارهایی که میکنید عاقبت خوبی نداره
منطق و ارزشت پایینتر از اونیه که بخوام باهات بحث کنم!!!
فقط همین رو بگم که اگه شما فنی هستی که دنبال خراب کردن رقیبا و خوشحالی کردن هستی به همه نسبت نده این اخلاقتو!!
فقط همین رو بگم که اگه شما فنی هستی که دنبال خراب کردن رقیبا و خوشحالی کردن هستی به همه نسبت نده این اخلاقتو!!
1 _ درست حرف بزن زیاد پسر خاله نشو !! یادم نمیاد به تو رو داده باشم اینجوری صحبت کنی یا قاطی کرده باشم باهات بخوای جبران کنی ؟!!!!
2 _ تو چی میگی این وسط ؟!؟!
3_ در حدی نیستی صلاحیت تعیین کنی !!!
4_ من فقط دفاع کردم ! بعد از دفاع هم ضد حملست !
پيشنهاد مي كنم موقع قرص خوردن عينك بگذاريد
تا وقتی که قوانین سایتُ زیر پا نذارم میتونم هرجور که دلم بخواد صحبت کنم، به خصوص با امثال شما! بهنام این تاپیکُ زد تا درباره اهمیت متاکریتیک بین کاربرای سایت صحبت بشه و هرکی نظرشُ بگه، علت به وجود اومدن این تاپیک هم سیاست های دوگانه بعضیها (که اکثرا 360 فن هستن) در قبال این سایت بود. شما از همون اول به جای اینکه در مورد متا حرف بزنی اومدی گفتی هیلو، هیلو هیتر و ... بعد در جواب مجتبی از ادبیات نفیست و کلمات و مرزبندی هایی که فقط در مغز شما جا داره استفاده کردی و به PC و PC Gamerها توهین کردی. این تاپیک برای خواندن نظرات و ترولینگ شما درباره PC Gaming به وجود نیومده!1 _ درست حرف بزن زیاد پسر خاله نشو !! یادم نمیاد به تو رو داده باشم اینجوری صحبت کنی یا قاطی کرده باشم باهات بخوای جبران کنی ؟!!!!
2 _ تو چی میگی این وسط ؟!؟!
3_ در حدی نیستی صلاحیت تعیین کنی !!!
4_ من فقط دفاع کردم ! بعد از دفاع هم ضد حملست !