Mercenaries 2: World in Flames

2864-logo.jpg

نام بازي : Mercenaries 2: World in Flames
شركت سازنده : Pandemic Studios
شركت پخش كننده : Electronic Arts | EA
ژانر : Shooter
تاريخ عرضه : August 31, 2008

باكس شات :
boxshot_uk_large.jpg

Mercenaries 2: World in Flames يك بازي Open-World مي باشد كه محيطي بسيار تخريب پذير دارد. يك ياغي منبع روغن ونزولا را خراب مي كند و كل شهر را به به نابودي مي كشد. اما براي شما يك سرباز مزدور پولكي هرج و مرج بين المللي سود به بار مي آورد. اينجا دنيايي بزرگ با سياست مداراني پولدار ، تير و تفنگ كافي و كينه هاي عميق كه براي شروع جنگ جهاني سوم كافي است ، مي باشد. اينجا محيط زندگي شماست !
Mercenaries 2 شامل خطرناك ترين و جديد ترين اسلحه هاي ارتشي و دست ساز مي باشد. هم چيز از ماشين هاي براق اسپورت تا تفنگ هاي ليزري ماهواره اي ، تانك ها ، قايق ها ، نفربر ها و ماشين هاي گران قيمت مي تواند براي شما باشد. شما مي تواند وسايل لازم خود را بخريد و اگر پول كافي نداريد مي توانيد از محيط بازي فراهم كنيد.
شما سرباز خودتان هستيد و از هيچ كس دستور نمي گيريد. هر كاري مي كنيد تا قرار داد خود را كامل كنيد.

موفق باشيد...

با سلام

بالاخره من هم به عنوان یکی از فن های شماره اول این بازی شماره دومش رو گرفتم و حدودا 15 دقیقه تا الان بازی کردم!:biggrin1:
در کل نسبت به شماره اول از نظر تمامی قسمت ها افت کرده!
اول از همه دوربین بازی که به نظر من خیلی اذیت میکنه و نباید انقدر به شخصیت نزدیک باشه و از کمر به بالا رو نشون بده باید مثل شماره اول از زانو و حتی پایینتر به بالا رو نشون میداد تا اینطوری حالت زوم هم پیدا نکنه!(اویل 4 نیستش که دوربینش دوم شخص باشه!!!:biggrin1:)
در زمینه گرافیک و گیم پلی و داستان و صداگذاری و موسیقی هم به میزان زیادی افت پیدا کرده و خیلی هم باگ داره!
در نهایت هم مرگ بر EA که یکی از بازی های بشدت مورد علاقه من رو تبدیل به زنگ تفریح کرد!:(:(:(

میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدی.عکس بزاری خیلی بهتره;)
کامپیوترم مشکل داره نتونستم عکس آپ کنم!!!:(
همون مکانی که بالای نقشه میاد و عکس یه جت هستش و وقتی میری یه یارو رو صندلی خوابیده...........!!!;)
میری تو جزیره و 3تا موشک میدوزدی و بعد تو یه جزیره دیگه علامت میده و اونجا رو میگه خراب کن ولی هر کاری میکنم خراب نمیشه حتی بمباران هوایی...!!;)
اینجا باید چه کرد...............!!!!:confused:
Good luck:smile:

کامپیوترم مشکل داره نتونستم عکس آپ کنم!!!:(
همون مکانی که بالای نقشه میاد و عکس یه جت هستش و وقتی میری یه یارو رو صندلی خوابیده...........!!!;)
میری تو جزیره و 3تا موشک میدوزدی و بعد تو یه جزیره دیگه علامت میده و اونجا رو میگه خراب کن ولی هر کاری میکنم خراب نمیشه حتی بمباران هوایی...!!;)
اینجا باید چه کرد...............!!!!:confused:
Good luck:smile:

اول برو داخل PDA بعد bunker buster رو انتخاب و equip کن .بعد از PDA خارج شو و هدف رو با bunker buster بزن
البته بنظر میرسه توضیحاتت در مورد مرحله ایه که خلبان هواپیما رو عضو گروهت میکنی بنابر این احتمال میدم بعد اینکه مهمات رو پیدا کردی Bunker buster بصورت اتوماتیک equip شده باشه

با سلام

بالاخره من هم به عنوان یکی از فن های شماره اول این بازی شماره دومش رو گرفتم و حدودا 15 دقیقه تا الان بازی کردم!:biggrin1:
در کل نسبت به شماره اول از نظر تمامی قسمت ها افت کرده!
اول از همه دوربین بازی که به نظر من خیلی اذیت میکنه و نباید انقدر به شخصیت نزدیک باشه و از کمر به بالا رو نشون بده باید مثل شماره اول از زانو و حتی پایینتر به بالا رو نشون میداد تا اینطوری حالت زوم هم پیدا نکنه!(اویل 4 نیستش که دوربینش دوم شخص باشه!!!:biggrin1:)
در زمینه گرافیک و گیم پلی و داستان و صداگذاری و موسیقی هم به میزان زیادی افت پیدا کرده و خیلی هم باگ داره!
در نهایت هم مرگ بر EA که یکی از بازی های بشدت مورد علاقه من رو تبدیل به زنگ تفریح کرد!:(:(:(
دوست عزیز من نسخه کنسولی این بازی رو انجام دادم ومشکلاتی که شما می فرمایید در آن 100 در 100 آشکار نبود.

اسمش هم یه جورایی از کال او دیوتی تشابه شده
میشه بگید چه تشابهی دارن؟
دوست عزیز من نسخه کنسولی این بازی رو انجام دادم ومشکلاتی که شما می فرمایید در آن 100 در 100 آشکار نبود.
من اینو فقط میدونم که نسخه کنسولی دوربینش فرق داره.

خب دیگه نگو 100 درصد اگه هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشت متوسط امتیازش نمیشد 7.5 میشد 8.5 مثل شماره یکش ولی شماره اول کجا و این کجا!

در مرحله get the solano2 برای نابودی مقر سولانو بمب هسته ای می خواد ولی نمیدونم از کجا باید تهیه کنم لطفا راهنماییم کنید

میشه بگید چه تشابهی دارن؟
ممد جان احیانا امکان داره ایشون پست اشتباهی زده باشه در غیر اینصورت منم خیلی مایلم که بدونم چه تشابهی بین اسم این بازی با COD هست:confused:

این دیگه چی بود؟:sick:
از روزه اولم حوصله نصب اینو نداشتم ولی وقتی نصبیدم رفتم تو بازی حالم بد شد بدون اینکه 2 دقیقه هم بازی کنم اومدم بیرون زدم تو کار Unistall بابا باز AITD کنترلش خیلی بهتر بود این اصلا افتضاحه کل بود بهتره این تاپیک را مدیران از مهم بودن در بیارن:sick:

در مرحله get the solano2 برای نابودی مقر سولانو بمب هسته ای می خواد ولی نمیدونم از کجا باید تهیه کنم لطفا راهنماییم کنید
دو راه دارید یا به چین کمک کنید یا به AN که من راه دوم رو انتخاب کردم و به AN کمک کردم

این دیگه چی بود؟:sick:
از روزه اولم حوصله نصب اینو نداشتم ولی وقتی نصبیدم رفتم تو بازی حالم بد شد بدون اینکه 2 دقیقه هم بازی کنم اومدم بیرون زدم تو کار Unistall بابا باز AITD کنترلش خیلی بهتر بود این اصلا افتضاحه کل بود بهتره این تاپیک را مدیران از مهم بودن در بیارن:sick:
ولله من نشنیدم جایی به خاطر اینکه فلان کاربر خوشش نمیاد از بازی تاپیک رو از حالت مهم در بیارند:)

این دیگه چی بود؟
از روزه اولم حوصله نصب اینو نداشتم ولی وقتی نصبیدم رفتم تو بازی حالم بد شد بدون اینکه 2 دقیقه هم بازی کنم اومدم بیرون زدم تو کار Unistall بابا باز AITD کنترلش خیلی بهتر بود این اصلا افتضاحه کل بود بهتره این تاپیک را مدیران از مهم بودن در بیارن

کنترلش خیلی هم بد نیست فقط تنها مشکلی که داره اینه که Auto-Aim داره که برای PC مناسب نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or