Mercenaries 2: World in Flames

2864-logo.jpg

نام بازي : Mercenaries 2: World in Flames
شركت سازنده : Pandemic Studios
شركت پخش كننده : Electronic Arts | EA
ژانر : Shooter
تاريخ عرضه : August 31, 2008

باكس شات :
boxshot_uk_large.jpg

Mercenaries 2: World in Flames يك بازي Open-World مي باشد كه محيطي بسيار تخريب پذير دارد. يك ياغي منبع روغن ونزولا را خراب مي كند و كل شهر را به به نابودي مي كشد. اما براي شما يك سرباز مزدور پولكي هرج و مرج بين المللي سود به بار مي آورد. اينجا دنيايي بزرگ با سياست مداراني پولدار ، تير و تفنگ كافي و كينه هاي عميق كه براي شروع جنگ جهاني سوم كافي است ، مي باشد. اينجا محيط زندگي شماست !
Mercenaries 2 شامل خطرناك ترين و جديد ترين اسلحه هاي ارتشي و دست ساز مي باشد. هم چيز از ماشين هاي براق اسپورت تا تفنگ هاي ليزري ماهواره اي ، تانك ها ، قايق ها ، نفربر ها و ماشين هاي گران قيمت مي تواند براي شما باشد. شما مي تواند وسايل لازم خود را بخريد و اگر پول كافي نداريد مي توانيد از محيط بازي فراهم كنيد.
شما سرباز خودتان هستيد و از هيچ كس دستور نمي گيريد. هر كاري مي كنيد تا قرار داد خود را كامل كنيد.

موفق باشيد...

به هرکدوم از دو گروه که کمک کنید nuclear bunker buster میده ضمنا به لیست فروش هم اضافه میشه . برای کمک کردن باید ابتدا حداقل رابطه ای در حد natural با گروهی که انتخاب کردید داشته باشید بعد به مقر فرماندهی اون گروه برید و ماموریتهای خواسته شده رو انجام بدید.

برای کمک کردن باید ابتدا حداقل رابطه ای در حد natural با گروهی که انتخاب کردید داشته باشید بعد به مقر فرماندهی اون گروه برید و ماموریتهای خواسته شده رو انجام بدید.

اون رابطه رو چجوری باید برقرار کنیم؟؟

من هرچی دم مقر گروه آمازون می رم منویسه : natural standing required

اون رابطه رو چجوری باید برقرار کنیم؟؟

من هرچی دم مقر گروه آمازون می رم منویسه : natural standing required
اگر کلا علامت گروه مورد نظر خاموش شده باشه باید بری پیشه Fiona وقتی با Fiona صحبت کنی یه گزینه ای هست که میتونی با ژرداخت پول روابط رو دوباره بر قرار کنی.

اگر کلا علامت گروه مورد نظر خاموش شده باشه باید بری پیشه Fiona وقتی با Fiona صحبت کنی یه گزینه ای هست که میتونی با ژرداخت پول روابط رو دوباره بر قرار کنی.

خیلی خیلی ممنون از راهنمایی شما...البته اونو خودم فهمیدم و رشوه رو پرداخت کردم و روابط دوباره برقرار شد:cheesygri

الان به یه ماموریت رسیدم که اسمش get solana هست...اینو برم بازی تمومه؟؟؟ پس چرا تازه 46 درصد بازی رو رفتم؟؟

اقا این بازی هم اعصاب مارو خرد کرد......ولی همین که میتونی تمام چیز های تو بازی رو نابود کنی خودش خیلی حال میده...:thumbsup:
این بازی علاوه بر اینکه از نظر من خیلی خوب بود امکانات و گیم پلی فوق العاده ای هم داشت.
مثل انواع وسایل جنگی و نقلیه چه در ضمینه هوای و زمینی و دریایی!
تنوع اسلحه ها و وسایل جنگی اونقدر زیاد بود که فقط آخر بازی باید بشینید همشون رو امتحان کنید.
علاوه بر اینها گرافیک هم قابل قبول بود.

Mercenaries2

این همه منتظر این بازی شدیم آخرش هم افتضاح شد بازی که نصب کردم تا رفتم تو بازی دیدم که چه قدر بچه گانه هست سریع پاکش کردم بازم جای شکراش باقی هست که نخریدم از رفیقام گرفتم

من همون مرحله اول گیر کردم چجوری مشه از اون دروازه رد شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول f1 بزن یه صفحه باز میشه یارو توضیح میده بعد ببندش،
دکمه جهت نما (همون 4 تا فلش) بالا رو بزن بعد کیک راست کن بعدش هم اون دروازه رو انتحاب کن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or