Mercenaries 2: World in Flames

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام این بازی رمز ممزی چیزی نداره:-"
بازی به این سادگی دیگه رمز میخوای چی کار؟!!!
بکش برو جلو دیگه:biggrin1:
به نظر من که بازی جالبی هست و گیم پلی روونی داره میتونه سرگرم کننده باشه;)
البته گرافیک بازی چندان جالب نیست ولی محیط بازی واقعا محیط شاد و سرسبزی هست خلاصه به نظر من نمره سایت GS یه کوچولو واسه این بازی پایینه حقش 7 بود:-"

بازی به این سادگی دیگه رمز میخوای چی کار؟!!!
بکش برو جلو دیگه:biggrin1:
به نظر من که بازی جالبی هست و گیم پلی روونی داره میتونه سرگرم کننده باشه;)
البته گرافیک بازی چندان جالب نیست ولی محیط بازی واقعا محیط شاد و سرسبزی هست خلاصه به نظر من نمره سایت GS یه کوچولو واسه این بازی پایینه حقش 7 بود:-"

راحته آره ولی من میخوام که تیریم هیچ وقت تموم نشه تا باهاشون شهرو بترکونم:biggrin1:
بله گیم پلی فوق العاده داره اما گرافیکش در حد نسل امروز نیست ولی یاحال و سر گرم کنندست;)

درود
اقا مرحله تمرینی این یارو "ایوان" رو چطور تموم کنم؟ میگه باید بسته رو از 5 متری بندازی، میندازم ولی نمیشه!.
آچیومنت ش هم باگ داره! حدود 6 میلیون پول دارم ولی نداد:
Tattooed Millionaire

Earn $1 million.

لطفا راهنمائی کنید.

لطفا جواب بدید :دی.

درود
اقا مرحله تمرینی این یارو "ایوان" رو چطور تموم کنم؟ میگه باید بسته رو از 5 متری بندازی، میندازم ولی نمیشه!.
آچیومنت ش هم باگ داره! حدود 6 میلیون پول دارم ولی نداد:

لطفا راهنمائی کنید.
باید دکمه ی چپ و روی pad بزنی بعد بری یکی از این کانتینر ای اون بغل رو برداری بیار بذاری تو دایره بعد جعبه رو بذاری روی کانتینر

احسان جون بابت راهنمائی ممنون.
این عکسی که گذاشتی به درد چی میخوره؟
ممنون
فریدون جان این عکسه برای اون دختر مکانیک ست(eva) که برات ماشین درست کنه دقت کرده باشی بری پیشش گزینه ی shop بزنی فقط یه ماشین داره.
از این spare part 100 توی شهر هست که هر 10 تاش یه ماشین توی shop اوا اضافه میشه.
توی این نقشه جاهای spare part هارو با x مشخص کرده.
ارزش پیدا کردن داره چون ماشیناش عجیب خفنه.

دوستان سلام...من تو اون مرحله ای که باید خلبان جت رو به جمع یارانت اضافه کنی گیر کردم...

اول به یک جزیره ی کوچیک می رم و 3 تا بمب(موشک) رو توسط بالگرد:eek: تصاحب می کنم و بعدش باید به جزیره ی رو به رو برم و سنگری رو منفجر کنم....تمام گارد ها و تانک ها و ... رو ترکوندم ولی این سنگر رو با هر چی می زنم منفجر نمیشه:((

با چه سلاحی باید اونو منفجر کنم؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or