پیشنهاد میشه دنبالش نگردی ...آها. ممنون.
سوالای دیگرو کسی جواب نمیده؟!!!
لینک داستان بازی به صورت مختصر؟!!!
می تونی شماره ی جدید بازیرایانه رو تهیه کنی.آها. ممنون.
سوالای دیگرو کسی جواب نمیده؟!!!
لینک داستان بازی به صورت مختصر؟!!!
اون جاش "سوراخ" ! میشه و کنار آتیش هم یه کم میسوزه ولی برای اینا نمیمیره ... همونجوری که بهت گفتن، برای ویروس Fox Die که drebin به صورت هدف دار اول بازی به اسنیک تزریق کرد، 3 نفر رو کشت، یکی Eva یکی Big Boss و یکی هم لیکوئید ( آسلات )من چند جا خوندم که دوستان گفتن ایوا توسط ویروسی که تو بدن اسنیک بود و برای مرگ چند نفر برنامه ریزی شده بود کشته شد . اما تو بازی که ایوا باز جای همون ضخمه قدیمیش سوراخ میشه بدشم میره تو آتیش میمیره. درست نمیگم؟

دوست عزیزم اون مرحله رو رد کردم الان اون جاییم که یک بیسیم داری ( singnal int ) که هی جلوش مینویسه sotuth station ....از نظر قیافه اسنیک لباس بارونی تنشه و ظاهرش جوونه محیط هم کاملا قدیمی هست اسم مرحله ( eastern europe ( midtown s sector هستدوست عزیز جایی رو که هستی قشنگ توضیح ندادی منم یه قرن پیش تا الان دیگه بازیش نکردم نگاه کن این پستی هم که گذاشتم مال چند سال پیشه اما احساس می کنم توی جنگل باشی!!
از snake eye حالت مادون استفاده بکن رد پاها رو نشون میده ، دنبال جای پای زن باش ، حواست باشه که frog ها به دوربینت حساس هستند و سریع پیدات می کنن پس زیاد ازش استفاده نکن، یه کم حسی هستش بایستی بری دنبال نائومی که دزدیدنش دیگه ، سخت نیست یادمه یه جا بایستی از پل رد بشی یه جا هم از رود خونه یه جا هم به یه سربازه میرسی که داره با هد فون آهنگ گوش میده خلاصه ما هم پیر شدیم زیاد یادم نمی آد همین روزا می خوام از دوباره بازیش بکنم
خوش باشی