MEGA SPOILERS: MGS4 Topic

من چند جا خوندم که دوستان گفتن ایوا توسط ویروسی که تو بدن اسنیک بود و برای مرگ چند نفر برنامه ریزی شده بود کشته شد . اما تو بازی که ایوا باز جای همون ضخمه قدیمیش سوراخ میشه بدشم میره تو آتیش میمیره. درست نمیگم؟

من چند جا خوندم که دوستان گفتن ایوا توسط ویروسی که تو بدن اسنیک بود و برای مرگ چند نفر برنامه ریزی شده بود کشته شد . اما تو بازی که ایوا باز جای همون ضخمه قدیمیش سوراخ میشه بدشم میره تو آتیش میمیره. درست نمیگم؟
اون جاش "سوراخ" ! میشه و کنار آتیش هم یه کم میسوزه ولی برای اینا نمیمیره ... همونجوری که بهت گفتن، برای ویروس Fox Die که drebin به صورت هدف دار اول بازی به اسنیک تزریق کرد، 3 نفر رو کشت، یکی Eva یکی Big Boss و یکی هم لیکوئید ( آسلات )

با سلام
من بازی را بعداز 6بار تمام کردم واینها را به من داد
شیرو مار و سوسمار و اوغاب و خوک وقروباقه وقتی تمامش کردم قورباقه را با نشانه طلایی داد ابن یعنی چه؟:biggrin1::cool::love:
وراستی من بازی را با اهنگ تمام کردم خیلی سخت بود بدونه رادار

سلام

دوستان من متال گير رو روي BIG BOSS EXTREME بار اول 4.5 بدون كشتن هيچكس و همچنين بدون آلرت رفتم
بار دوم هم با يك همچين شرايطي حدود 2.45 ساعته رفتم
كلي هم از اين جك و جونور ها بهم داد
به نظرم اصلا بازي سخت نيست البته آسون هم نيست بلكه پدر مادر دار ساخته شده براي همه گيمر ها خيلي باحال بود.
قشنگترين صحنه هاش هم يكي ورود به شادوماس مخصوصا براي ما كه سال 98 بازيش كرده بوديم و ديگريش نبردش با ليكويد اسنيك روي عرشه ي كشتي اوترهيون بود يكي ديگه هم زمانيكه نوشته ها داره بالا ميره و اسم كسي كه صداي بيگ باس رو اجرا كرده مي آد در صورتيكه اصلا تا اون لحظه بيگ باس توي بازي نبود (مثلا جسدش بود كه اون هم حرف نزد) بعد برميگرده به داستان:biggrin1:

من اون جایی که اون باس اول رو همون که خودش رو تو محیط قایم می کرد و باید پیداش می کردین و بهش تیر اندازی می کردین رو رد کردم الان اون جایی هستم که بازی انگار سبک بازی های قدیمی شده و شخصیتم old snake هست و یک قسمتی از نقشه چشمک زن هست .... یک سری سرباز هم دارن کشیک میدن ... می خواستم بدونم این جا رو چجوری باید رد کنم ... خواهشا کمکم کنید دوستان گلم ...حیف هست نتونم بازی رو تموم کنم...منتظرم

دوست عزیز جایی رو که هستی قشنگ توضیح ندادی منم یه قرن پیش تا الان دیگه بازیش نکردم نگاه کن این پستی هم که گذاشتم مال چند سال پیشه اما احساس می کنم توی جنگل باشی!!
از snake eye حالت مادون استفاده بکن رد پاها رو نشون میده ، دنبال جای پای زن باش ، حواست باشه که frog ها به دوربینت حساس هستند و سریع پیدات می کنن پس زیاد ازش استفاده نکن، یه کم حسی هستش بایستی بری دنبال نائومی که دزدیدنش دیگه ، سخت نیست یادمه یه جا بایستی از پل رد بشی یه جا هم از رود خونه یه جا هم به یه سربازه میرسی که داره با هد فون آهنگ گوش میده خلاصه ما هم پیر شدیم زیاد یادم نمی آد همین روزا می خوام از دوباره بازیش بکنم
خوش باشی

دوست عزیز جایی رو که هستی قشنگ توضیح ندادی منم یه قرن پیش تا الان دیگه بازیش نکردم نگاه کن این پستی هم که گذاشتم مال چند سال پیشه اما احساس می کنم توی جنگل باشی!!
از snake eye حالت مادون استفاده بکن رد پاها رو نشون میده ، دنبال جای پای زن باش ، حواست باشه که frog ها به دوربینت حساس هستند و سریع پیدات می کنن پس زیاد ازش استفاده نکن، یه کم حسی هستش بایستی بری دنبال نائومی که دزدیدنش دیگه ، سخت نیست یادمه یه جا بایستی از پل رد بشی یه جا هم از رود خونه یه جا هم به یه سربازه میرسی که داره با هد فون آهنگ گوش میده خلاصه ما هم پیر شدیم زیاد یادم نمی آد همین روزا می خوام از دوباره بازیش بکنم
خوش باشی
دوست عزیزم اون مرحله رو رد کردم الان اون جاییم که یک بیسیم داری ( singnal int ) که هی جلوش مینویسه sotuth station ....از نظر قیافه اسنیک لباس بارونی تنشه و ظاهرش جوونه محیط هم کاملا قدیمی هست اسم مرحله ( eastern europe ( midtown s sector هست
یک منطقه هم رو نقشه چشمک میزنه که رو راهنمای نقشه نوشته resistance
تو اون قسمتم یک میدون داره که از چند پله که میری بالا واردش میشی و از چندین ورودی و خروجی به میدونه داره که یک سرباز جلو هر ورودی هست ... راستی تنها تفنگی هم که کار میکنه همونه کلتی هست که هدفگیر با نور لیزر قرمز هم داره ...اگر لازم هست بازم توضیح بدم یا عکس بزارم...ممنون از کمکتون

سلام
گرفتم کجایی فک کنم پاریسی ، بعد از ملاقات با meryl ببین بعد از اینکه دمو اول مرحله تموم شد بایستی بری به سمت یک سری ماشین که یک مرده هست که اون رو بایستی بدون اینکه شناساییت بکنه تعقیب بکنی ، بدون اینکه بفهمه چون اگه بفهمه در میره یک گوشه قایم میشه ، به هر حال دنبالش می کنی و بعضی جاها بهش گیر میدن که دستگیرش بکنن بایستی اونجا ها کمکش بکنی نذاری دهنش رو صاف بکنن ، بعد از یه مدتی توی یک کوچه میره لباسش هم عوض میکنه لباس سربازا رو میکنه که بایستی اونجا هم حواست باشه که گمش نکنی بعد از ااون میره توی مخفی گاه و دمو بازی از اینجا به بعد شروع میشه ، داری به جاهای حیاتی بازی میرسی برو حالش رو ببر ، Hello Big Mama !I

• Like
Reactions: mohammad gamer
با اینکه مدت ها از عرضه بازی میگذره اما خب من از بچگی فن این بازی بودم و فقط به دلیل نداشتن ps3 نتونسته بودم تا الان بازی انجام بدم.... که چند ماه پیش با خرید ps 3 به آرزوم رسیدم :d دیشب هم بازی تموم کردم بازی که یک شاهکار تمام و کمال بود چیزی که من تو هیچ بازی دیگه ای ندیده بودم و احتمالا فقط mgs 5 میتونه قوی تر از نسخه 4 باشه..... فقط خواستم احساس خودم راجب این بازی بگم و از بزرگان جمع معظرت میخوام اگه تاپیکو از خاک و خول بیرون کشیدم:d در آخر:
به دنبال رد پای کوجیما می دوم........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or