خداوکیلی ایراد الکی تر از این نبود بگیری؟؟بنظر من بازی هیجان نداره.یجوریه.انگار دشمن ها فقط تورو میبینن و فقط به تو تیر میزنن.از 2 کیلومتری راحت تیرت میزنن
ما که دارم بازی میکنم و حال میکنم.
کاریم به این نمره ها چیرت و پرت ندارم.
خداوکیلی ایراد الکی تر از این نبود بگیری؟؟بنظر من بازی هیجان نداره.یجوریه.انگار دشمن ها فقط تورو میبینن و فقط به تو تیر میزنن.از 2 کیلومتری راحت تیرت میزنن
این ایراد تو این نسل تقریبا الکی ـهخداوکیلی ایراد الکی تر از این نبود بگیری؟؟
خداوکیلی ایراد الکی تر از این نبود بگیری؟؟
این ایراد تو این نسل تقریبا الکی ـه
ولی خب بعد از بازی کردن Halo 4 تو این نسل هم ایراد جدی شده
تو 90% FPS های این نسل، وقتی با 500000 نفر هم بری جلو، دوباره تمام دشمن ها فقط تو رو نشونه میگیرن
ولی خب خدا رو شکر تو H 4 هر کی از همه بیشتر تیراندازی میکرد و جلوتر میرفت رو اول از همه میترکوندن
در کل این هم بازی بدی نیست ولی خوب هم نیست
یه بازی متوسط که ارزش این همه هایپ و خرج و تبلیغ هم نداشت!!!
برای بخش سینگل پلیر دیسک 2 رو باید دانلود کنی. دیسک 1 مولتی هست + HD Texture که اگه هارد داشته باشی و بخوای کیفیت بازی بالاتر بره باید دیسک 1 رو هم دانلود کنی.آقا من میخوام بازی رو دانلود کنم دیسک 1 رو دان کنم کافیه یا هر دوش رو؟؟؟؟
تا اونجا که اطلاع دارم این کار فقط روی کنسول های جیتگ امکان پذیر هست.عزیز این HD Texture رو نمیشه جدا دان کرد و از طریق فلش ریخت رو هارد که دیگه نیازی به مولتی نباشه؟؟؟
الان دیدن تویه صفحه 23 پک اچ دی رو دوستان قرار دادن.من این رو که دان کنم و روی دی وی دی بزنم دیگه نیازی به دی وی دی 1 که شامل این پک و مولتی میشه هست یا نه؟برای بخش سینگل پلیر دیسک 2 رو باید دانلود کنی. دیسک 1 مولتی هست + HD Texture که اگه هارد داشته باشی و بخوای کیفیت بازی بالاتر بره باید دیسک 1 رو هم دانلود کنی.
میدونین مشکل این بازی اینه که داره با هیلو4 مقایسه میشه!مطمعن باشین اگه این بازی رو قبل از هیلو4 تجربه میکردین نظرتون در مورد این بازی بهتر بود