Medal of Honor: Warfighter | PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
امروز بازي ايم رسيد ! بايد اول اكستركت اش بكنم بعدش هم بريزم روي PS3 و نصب و غيره!
اپديت رو هم به لطف يكي از دوستان ديشب اوكي كرديم !

امشب ميام ببينم چه خبره آيا ؟ :|:d

صادق امشب پاشو بيا :d

بازی منم رسید!:d
گرافیک مرحله اول رو که دیدم،دهنم وا موند!
خداییش کیفیت تکسچر ها و افکت ها رو خیلی عالی درآوردن روی پلی3! بتل 3 واقعاً گرافیک ضعیفی داره در مقابل این..با توصیفات دوستان،انتظار گرافیک افتضاح رو داشتم اما این بالاترین حدی هست که می تونستند در بیارند.نمرات سایتا رو اصلاً نمیشه توجیه کرد..
مرحله دوم کمی افت بصری داری،اما ضعف کیفیت بافت نداره.
گیم پلی هم خیلی خوبه،گیم پلی مدرن 1 با کمی اصلاح شده مدال افتخار! من که خیلی حال کردم با گیم پلی اش.
رامین جوادی به تمام معنا گل کاشته،هنوز اون پختگی بزرگان رو نداره کاراش اما انصافاً خیلی عالی کار کرده برای این نسخه.
داستان؛نمادین،پوچ و کلیشه ای.نشون دادن زندگی یک سرباز ایده خوبی برای به خورد دادن داستان کلیشه ای به ملت بود! روند روایت جالبی داره اما محتوا،هیچ!
مولتی پلیر=در حال آپدیت..
پ.ن:کات اسنس ها بدون هیچ مشکل پارگی صفحه و ..،نشون داده میشه.مشکل سایر دوستان رو نداشتم.

فعلاً بخش تک نفره رو تکمیل می کنیم.از خریدم کاملاً راضیم..

بازی منم رسید!:d
گرافیک مرحله اول رو که دیدم،دهنم وا موند!
مولتی پلیر=در حال آپدیت..
پ.ن:کات اسنس ها بدون هیچ مشکل پارگی صفحه و ..،نشون داده میشه.مشکل سایر دوستان رو نداشتم.

فعلاً بخش تک نفره رو تکمیل می کنیم.از خریدم کاملاً راضیم..
حالا بری جلوتر گرافیک بهتر هم میشه;)
اون مرحله ی کشتن فراز در پاکستان عالیه!!!
مرحله ی شب بارونی در فلیپین هم عالی!:x

امروز بازي ايم رسيد ! بايد اول اكستركت اش بكنم بعدش هم بريزم روي PS3 و نصب و غيره!
اپديت رو هم به لطف يكي از دوستان ديشب اوكي كرديم !

امشب ميام ببينم چه خبره آيا ؟ :|:d

صادق امشب پاشو بيا :d
مولتیش خیلی روی اعصابه! من که برگشتم BF3 :|

خوب من هم موفق شدم اين شاهكار رو بازي كنم :|

البته فعلا" فقط مولتي رو رفتم و سينگل هيچي

واقعا" نميدونم چه جوري امكان داره يه شركت با استفاده از FB 2 همچين چيزي بسازه ! يعني ديدم كه يه سري شركت بسازند مثلا" با CRYENGINE 2 اما داغون ترين شركتها وناشرها بودند ! يعني واقعا" حس مي كنم مولتي رو قنطورات و پيماني دادن يه شركت ديگه بسازه ! در برخورد اول واقعا" تصور كردم اين يه كانتر جديد ه ! يعني خيلي شبيه به همون مپ معروف كانتر اصلي بود ! واقعا" كف كرده بودم !
اگر بخوام از مشكلاتش بگم بايد پارگي تصاوير در كاركترها ضعيف بودن تكسچرها نداشتن عمق و 3D مناسب در اشيا نام ببرم !
هنوز باورم نميشه ! گرافيك نمي گم بده اما اصلا" در سطح قابل قبول نيست

از لحاظ گيم پلي خوب هنوز اون قدر جلو نرفتم كه بگم چه جوريه اما بعضي مپ ها واقعا" طراحي بدي داشتن ! مثلا" همون مپ اي كه شهر اتيش گرفته ! يارو تصور كرده بايد KING OF THE HILL طراحي كنه ! ديشب كه خواستيم بازي كنيم نيم حريف اون بالا رو با اسنايپر پر كرده بود اصلا" نميشد تكون بخوري يا بالا بري !
بقيه مپ هارو هنوز اونقدري نگشتم كه بازم بخوام بگم اما خيلي هم بد نبودن
اين اپاچي هم كه روي مخه ! اگر كمپر بشي يا تيم تون نوب تمام باشند و هي كشته بدند يارو ميره پشت اپاچي و عملا" و دقيقا" بيس كيل و .... رو روتون انجام ميده
هنوز هم نفهميدم كه چرا قابليت اسپاون به صورت اتوماتيكه ! اقا من شايد بخوام برم دستشويي نخوام اسپاون بشم يا بخوام اوضاع اروم تر بشه بعد برم اما هنوز نفهميدم چه فكر درست و عاقلانه اي كردن !

كيل استريك ها بد نيست اما گمونم نميكنم بدون كمپ كردن بشه به اپاچي رسيد ! چون ادم خيلي سريع ميميره و بازي به خاطر اينكه دميج هر گلوله اش بيشتر از مثلا" يه بازي مثل بتل 3 است بايد پينگ خوبي داشته باشيد !
نارنجك هاي خيلي خوب اند :d يكي مياندازي ملت ميرن هوا:d
كيل استريك ها با اين حال يه كمي بالانس نيستند ولي خوب اند !
قابليت هاي گروه ها هم به جز اون بالستيك ارمور و گلوله هاي قوي بقيه خوب اند و تاكتيكي ! مثلا" قابليت سيگنال اسكن spec-ops به نظرم خوبه ! ديشب به خاطر همين دو تا رو با نارنجك فرستادم هوا :d

منو ها رو هم باز نميدونم شاهكار دست كدوم پروفسوريه يعني من هنوز ياد نگرفتم چي به چيه ! حالاتوي بتل همه چيز مشخصه و بعد بازي اول سريع مي فهمي بايد چه كني اما اينجا نه :|
و اينكه بعضي جاها واقعا" يادشون رفته به جاي استفاده از R1 L1 ورداشتن از استيك استفاه كردن داخل منو هاي اخر بازي !

مد هاش هم به جز هات اسپات و كامبت ميژن و DM اش بقيه شون زياد جالب نبودن ! home run كه به نظرم فاجعه بود !

چيزي فعلا" يادم نمياد ديگه بگم بايد بيشتر بازي كنم تا بفهمم چي به چيه !

واقعا" مي تونستن يه بازي خوب و عالي درست كنند اما با اشتباه هاي بچگانه و كارهاي يه تيمي كه ادم اگر ندونه فكر مي كنه همشون بي تجربه اند و اويلن بارشونه بازي رو خراب كردند

امتياز بازي 7 از 10 مناسبه به نظرم

باز با این همه ایراد 7 خیلی نمره ی خوبیه :دی
آقا این کشور ها که فکر کنم 12 13 تایی بشن اونارو چطور میشه انتخاب کرد و این که تو بتل 3 نبوده اینجا هست اصلا کارساز بوده تا حدودی؟

باز با این همه ایراد 7 خیلی نمره ی خوبیه :دی
آقا این کشور ها که فکر کنم 12 13 تایی بشن اونارو چطور میشه انتخاب کرد و این که تو بتل 3 نبوده اینجا هست اصلا کارساز بوده تا حدودی؟
به راحتی
باو مثل بازی آنلاین هست که نژاد یا کلاس سربازات رو انتخاب میکنی اینم مثل اوناست:d
هر کدوم یه سری ویژگی دارن ولی خب طبیعی هستش که آمریکا آخرشه:d
بعد ملیت رو هم از بین کل کشور ها انتخاب میکنی و امتیازات میره واسه کشور خودت
هفته قبل اگه اشتباه نکنم یه کشور خیلی بد اول شد:-s
نمره ی منم به بازی 8 تا 8.5 هستش...یه سری باگ تو همه بازی های طبیعی هستش

هيچ فرقي نداره كدوم نوع سرباز رو از يك كلاس برداريد فقط skin به حساب ميان و ويژگي خاصي ندارن هر بار كه يكشيون رو باز ميكنيد يه سري وسايل باز ميشه
دوستاني كه ٧ ، ٨ ميدن يه چند ساعت ديگه بازي كنن :دي ٥ هم زياديشهD:

Danger Close اگر بازی ریسینگ درست می کرد،تحولی جدید در دنیای بازیا ایجاد میشد!:d
از مراحل مربوطه،فوق العاده لذت بردم؛کاش یک مد co-op براش می ذاشتن!:d
مولتی پلیر هم تکلیفش با خودش مشخص نیست،هم مضخرفه و هم عالی!:d
نارنجک انداز که برداری،مپ در اختیار خودته! خوراک نوب،کمپر و لاشخور جماعت..

نارنجك هاي خيلي خوب اند :d يكي مياندازي ملت ميرن هوا:d
به جون خودم من اگه ۱۰ بار بمیرم، ۸ بارش فقط با نارنجکه... صادق شاهده!:d بنظرم مهمترین ایراد مولتی پلیر، Map Design هست! یعنی در حد فاجعه.
راستی دلقک بازی های EA خیلی باحاله. اول میاد Review Copy ها رو دستی دیر میفرسته بعدش چند روز بعد میاد میگه ما انتظار همچین نمراتی رو نداشتیم!!! :))
به نظرم Counter-Strike: Global Offensive با همون قیمت ۱۵ دلاریش ارزشش خیلی بالاتر از این بازی ۶۰ دلاریه.
متاسفانه Mouse و Keyboard درست حسابی ندارم و گرنه همین CS:GO رو که بعضی از دوستان بخاطر گرافیک و نداشتن Killstreak (!) مسخرش میکنند رو میگرفتم!

Danger Close
نارنجک انداز که برداری،مپ در اختیار خودته! خوراک نوب،کمپر و لاشخور جماعت..
=))...... اگه اشتباه نکنم کلاس Demolitions یه Killstreak داره که بهت نارنجک انداز M320 میده... عین توپ تانک میمونه! برای خودش شاهکاریه!!

آخرین ویرایش:
خوب بخش تک نفره تکمیل شد!:d
به جان جومونگ،پارگی صفحه ندیدم! نسخه ی دیجیتالی باگ و اشکالات فنی بیشتری داره نسبت به فیزیکی،احتمالاً مال همونه.
کیفیت مرحله هاش کاملاً متغیر بود،یکیش که کپی برابر اصل Mission The Gulag در مدرن 2 بود!(با هلیکوپتر و قلعه و..!:d). هم تقلید داشت و هم ایده.با این اوصاف کارگردانی عالی ای داشت و پایان بازی هم قابل قبول و جالب بود.صورت گل گلاب ریشوی آمریکایی رو هم دیدیم بالاخره!:d پرستیژش معرکست این ریشو!:d
منظورم dusty هست!(اگر درست نوشته باشم)
نمره بخش تک نفره:7.5
بخش مولتی پلیر:6

آخرین ویرایش:
تا الان يه 3 ساعتي بازي كردم امشب هم يه كم ديگه بازي كنم ببينم چي ميشه :d
مپ هاش اشكال دارن خيلي تو در تو ميشن در صورتي كه نياز به اين همه پيچيدگي واقعا" نداشت !

اين قابليت زره اون كلاس دمولوشن هم خيلي مزخرفه :| يارو عين خرس راه مي افته هر چي هم بهش ميزني اخ نمي گه :|
بهترين كلاس هم به نظرم همون SPEC-OPS ه چون ضد كمپر هم هست اما كيل استريك هاش رو مخ اند :|
بهترين كيل استريك رو همون اسالت ها دارن !

اقا اون كيل استريك ه هست يه جعبه است روش يه ستاره داره اون چيه من تا حالا نزدمش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or