Medal of Honor: Warfighter | PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
صادق عملا" بازي رو تركوند رفت :d

از شانس گند من بازي برگشت خودره بوده چون يه رقم كد پستي ايش كم بوده :| حالا معلوم نيست كي به دستم برسه :|

حالا جالبيش اينه كه اكثر كساني كه اينجا هستيم مقصر خريد زود بازي شريك شون بوده :d
يكيش صادق دوميش من سوميش اين دوستمون :d

پيش به سوي CoD : BO2 و در اين اميد كه زود مياد :|:d

از شانس گند من بازي برگشت خودره بوده چون يه رقم كد پستي ايش كم بوده :| حالا معلوم نيست كي به دستم برسه :|

حالا جالبيش اينه كه اكثر كساني كه اينجا هستيم مقصر خريد زود بازي شريك شون بوده :d

دوست عزیز به خدا اصلا ارزش انقدر عجله نداره سعی کن اصلا به این بازی فکرم نکنی.
انقدر که تو داری به این بازی فکر میکنی به خدا بعد که بیاد تو ذوقت میخوره.
این که دوستت نوید گفته بازی خوبه و از بتل هم بهتره یعنی اصلا با عقل جور در نمیاد.

نه من دارم اينطوري مي كنم خودم رو براي عمق فاجعه از قبل اماده كرده باشم :d
بعد از اون ديگه من الان اميد خودم رو از بازي در حد IGI پايين اوردم :d

اين صادق كه گفت من ديگه بازي ايش نميكنم همين الانخودش داره بازي مي كنه :d:-//:):|:d

اين صادق كه گفت من ديگه بازي ايش نميكنم همين الانخودش داره بازي مي كنه :d:-//:):|:d

والا منم امروز یک سر رفتم دوباره بازی کردم هرچی بیشتر بازی میکنم به عمق فاجعه بیشتر پی میبرم:d
ایعنی واقعا مپ های بازی واقعا مسخرس ولی یک Mode داره Home run که باز بدک نیست

اره هي با اين ترد ترد كردنتو اين ترد منو پس بديد:|
پاك ترد رو زدي به نام خودت:|
يكي نيست بگه اين چه مدلي ترد نگه داشتنه:|
اس ام اسم هر وقت ميديم ميگي شما:|
خجالت نميكشي بچه ها رو اغفال ميكني:|
اخه اين تو چه مدل آدمي هستي:|
:d

چيكار كنم خوب:d اين دوستم ميگه بيا بازي كن منم ميرم
واقعا هرچي بيشتر بازي ميكني به عمق فاجعه پي ميبري و باگ ها بيشتري پديدار ميشه:d

HOME RUN همون پرچم نيست ( CTF ) ؟
والا من نميدونم ديگه اين طوري كه ميگيد بازي عمق فاجعه رو تا چند روز ديگه به من نشون ميده :|:d

صادق يعني اگر من هم بهت گفتم بيا مدال مياي ؟:|

فعلا که بازی پرفروش این هفته ی انگلیس شد!!!
fifa 13 رو کنار زد:d

:d:d:d
واقعا" وقتي ميبينم من هم يكي از كساني بودم كه حماسه MoH رو رقم زده به خودم مي بالم =)) :|:|:|

بازيبازان ناراحت از خريد و پشيمان =((:|:^o~x(

EA GAMES پس از ديدن فروش بازي و كردن در پاچه خلق الله ;;)>:)=p~\:d/:-":-j و علي الخصوص اين اخري :shrewd:

خب کمپین تموم شد ! :d واقعاً با تمام مشکلاتی که داشت قشنگ بود و از کمپین خیلی از بازی های دیگه شاخ تر بود ! فقط سازنده هاش نفهم بودن دیگه :d چون 80% قسمت های بازی گرافیک و نورپردازی خیلی بالاست و باعث افت فریم خیلی شدید میشه و اینا از بس نادون بودن یکم مطابق با کنسول های این نسل بازی رو نساختن ! :d یا موقع کات سین تصویر کاملاً تیکه تیکه میشه که واقعاً مسخرست ! خب بابا یه کات سین یکم سبک تر بساز تا اینجوری نیوفتی به روغن سوزی ! 8-|
در کل خوب بود ! اینم بگم واقعاً این بازی ارزشش بالاتر از 3-4-5 هاییه که سایت ها بهش دادن ! بازی کاملاً معمولیه که راحت میتونه نمره 7 رو بگیره ! بخصوص مرحله آخر بازی واقعاً قشنگ ساختن

این تیکه تیکه شدن و تو تریلر نقد Gamespot ام دیدم!:)) به خاطر گرافیک خیلی بالای کات سین هاشه که اینطوری میشد؟
مولتی چی؟

آره بابا خیلی جاها تیکه تیکه میشه ! آره کات سین ـاش خیلی سنگینه و جزییاتش خیلی بالاست ! راحت میتونستن یکم سبکتر بسازن تا این مشکل خیلی مسخره پیش نیاد

مولتی ـش رو زدم چسبید کیفیت سرورها عالیه اما باگ های مسخره زیاد داره ! افت فریم هم کم دیدم (مولتی )
توی کمپین مثلاً مرحله فیلیپین توی محیط های بسته فریم خوبه , اما به محض ورود به محیط باز و اضافه شدن افکت بارون ,افت فریم خیلی شدید میاد که باعث میشه بازی کاملاً Slow Motion بشه ! منتقدا هم فقط بخاطر مشکلات تکنیکی بهش کم دادن ! وگرنه از لحاظ گیمپلی و گرافیک و صدا و اینجوری چیزا در حد خوبیه اما مشکلات باعث میشه نکات مثبت از ذهن پاک بشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or