Medal of Honor: Warfighter | PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ولي چيزي كه من ياد گرفتم اينه كه ادم تا خودش يه بازي رو بازي نكنه هيچ وقت نمي فهمه بهش مي چسبه يا نه الان همون نويد هنوز كه هنوزه مي گه با بازي حال مي كنم اما اين رو هم مي گه كه ادم تا ادم فرق مي كنه كه از بازي خوششون بياد يا نه
مهدی جان نوید که میبینی اینو میگه از شماره قبلی مدال هم راضی بود و میگفت که خیلی خوش ساخته در حالی که اون هم یه بازی افتضاح دیگه بود که دست پخت همین Danger Close هستش.ضمنا نوید بازی رو چند روز جلوتر به قیمت 300 هزار تومن خریده بود البته اینم بگم که نوید 1 هفته قبل از خرید مدال 600 هزار تومن بازی خرید.با این اوصاف باید فهمیده باشی که 300 هزار تومن پول خرد توی جیب نوید هم محسوب نمیشه.مسلما واسه کسی که میاد بابت یه بازی به سادگی اینقدر پول میده افتضاح بودن بازی زیاد به چشم نمیاد چون اونو به چشم یه چیز خیلی با ارزش نمیبینه ولی واسه من یا شما که باید از هزار چیز دیگه واسه خرید MOH چشم پوشی کنیم کوچکترین ضعف توی بازی خودشو خیلی خوب نشون میده.حالا خودت حساب کن با این وضعیتی که MOH داره چه حالی به آدم دست میده.

مهدی جان نوید که میبینی اینو میگه از شماره قبلی مدال هم راضی بود و میگفت که خیلی خوش ساخته در حالی که اون هم یه بازی افتضاح دیگه بود که دست پخت همین Danger Close هستش.ضمنا نوید بازی رو چند روز جلوتر به قیمت 300 هزار تومن خریده بود البته اینم بگم که نوید 1 هفته قبل از خرید مدال 600 هزار تومن بازی خرید.با این اوصاف باید فهمیده باشی که 300 هزار تومن پول خرد توی جیب نوید هم محسوب نمیشه.مسلما واسه کسی که میاد بابت یه بازی به سادگی اینقدر پول میده افتضاح بودن بازی زیاد به چشم نمیاد چون اونو به چشم یه چیز خیلی با ارزش نمیبینه ولی واسه من یا شما که باید از هزار چیز دیگه واسه خرید MOH چشم پوشی کنیم کوچکترین ضعف توی بازی خودشو خیلی خوب نشون میده.حالا خودت حساب کن با این وضعیتی که MOH داره چه حالی به آدم دست میده.

کاش مولتیش در حد همون مدال قبلی بود آخه موصوع اینه که از اونم چرند تره

ولی واسه من یا شما که باید از هزار چیز دیگه واسه خرید MOH چشم پوشی کنیم کوچکترین ضعف توی بازی خودشو خیلی خوب نشون میده.حالا خودت حساب کن با این وضعیتی که MOH داره چه حالی به آدم دست میده.
این حرفتون رو واقعاً قبول دارم.خرید یک بازیه ناامید کننده با پول پر زحمت،کمر آدم رو می شکونه.حالا بگذریم که سر کدوم بازیا این وضعیتو تجربه کردم..
به نظر من اونایی که از خریدشون ناراضی بودن،سریع تعویض کنند تا تب این بازی نخوابیده.چون بخش آنلاین،همیشه مخاطب خودش رو داره،حالا چه عالی باشه چه متوسط.
اونایی هم که خریدند و باب میلشون نبود،بهتره غصه نخورند،فوقش با 30% ضرر میشه جبران پولشو کرد.

هنوز به اين اميدم بازي بياد دستم و حداقل باهاش حال كنم !
بحثي سر پولش ندارم ديگه رفته مهم اون 60 دلاري بود كه خريديم و پاش داديم رفت كه اون ارزشمند بود و ديگه الان با اون قيمت پيدا نميشه كرد !

به كل اعصابم تركيده !

این حرفتون رو واقعاً قبول دارم.خرید یک بازیه ناامید کننده با پول پر زحمت،کمر آدم رو می شکونه.حالا بگذریم که سر کدوم بازیا این وضعیتو تجربه کردم..
به نظر من اونایی که از خریدشون ناراضی بودن،سریع تعویض کنند تا تب این بازی نخوابیده.چون بخش آنلاین،همیشه مخاطب خودش رو داره،حالا چه عالی باشه چه متوسط.
اونایی هم که خریدند و باب میلشون نبود،بهتره غصه نخورند،فوقش با 30% ضرر میشه جبران پولشو کرد.

من که الان نسحه فیزیکی دارم کدم استفاده شده چطوری تعویض کنم آخه ؟؟ یعنی فقط بخش سینگل بازی واسه طرفه

هنوز به اين اميدم بازي بياد دستم و حداقل باهاش حال كنم !
بحثي سر پولش ندارم ديگه رفته مهم اون 60 دلاري بود كه خريديم و پاش داديم رفت كه اون ارزشمند بود و ديگه الان با اون قيمت پيدا نميشه كرد !

به كل اعصابم تركيده !
باو تو بازی رو بگیر بازی کن بعد نظر بده:-o
من الان دوستام میگن بازیش ارزش خریدن داره میگم آره...خب من خوشم اومده:-/
واقعا خوبه بازیش
گرافیک
صداگذاری
حتی مولتی...مولتیش رو یکم بازی کنی همه چی دستت میاد...
نمره ی این بازی 8 8.5 هست تو این شک نکن:)
این سایت ها رو نبین نمره کم دادن اینا یا گیمراش از اکتیوژن پول گرفتن یا از عرب ها=))
آخه تو بازی مقداری عرب کشته میشن:((
تصمیم پلاتش هم دارم میگیرم:d

بزن زنگ رو كه گيم اسپات 6 داد:d اما IGN 4 داد :| فكر كنم ديگه IGN ديده داره بسته ميشه خواسته بزنه تو برجك همه :d:|

فعلا" تصميم گرفتم ديگه اعصاب خودم رو خورد نكنم بذارم اول بازي به دستم برسه بعد در موردش نظر بدم:|

نقد GS رو ديدم ! خيلي جالبه اخرش كوين ون اورد مي گه كه مولتي بازي فان ه و سينگل اش لحظات جالبي داره اما كليت بازي خوب نيست و متوسطه :|:d

من چند روز ديگه بازي به دستم ميرسه بعدش ميام نظرم رو مي گم :|:d

اگه میرفتم پشت بوم یه فندک میگرفتم دستم بعد 100 تومن رو قشنگ آتیش میزدم کمتر از اینکه مدال بگیرم میسوختم :| اینم شد یه تجربه که هیچوقت جوگیر نشم ! :|:d

تصمیم پلاتش هم دارم میگیرم:d
تروفی انلاین داره؟
===========================
من یکم تو 360 خونه دوستم رفتم گرافیکش تو 360 ترکیده بود!!!!!!تا مرحله اولشم گیر کرد:دی سی دی خش داشت:دی
ولی این قدر هم بد نبود!در عجبم.البته من به شخصه هیچ بازیی فعلا نمی گیریم با این قیمتا حتی اگه نمراتش عالی باشه!مگر tlou یا beyond یا gow

باو حالا ديگه جوگير بدي بازي هم نشيم :d:|

اگر باگ داره بازي كه درست ميشه اگر هم مشكل داره بازم درست ميشه مگر اينكه خانه از پايبست ويران باشد :d

فعلا" تلخي اين رو با شيريني AC3 جبران كنيد ما هم با شيريني BO2 البته اگر روي استور بياد :|

تروفی انلاین داره؟
===========================
gow
آره کلی تروفی آنلاین داره:>
من یه سری رو گرفتم...ولی یکیش که طلاست باید خیلی بازی کنی تا همه سرباز ها آنلاک بشه بعد تروفی رو بگیری:d
بازیش قشنگه!
ولی من حواسم نبود رو normal رفتم بازی رو...باید رو هارد بری تا 2 سطح دیگه از بازی هم باز بشه
سطح آخر هم یه طلا داره:|

اين تيتر GT خيلي با حاله !
گفته ايا MoH يه بازي خوب و مدرن جالبه يا فقط شما پول ميديد براي گرفتن بتاي BF4 :|
ما كه 60 دلار داديم اما بتايي هم به دستمون نيومد ! چون فقط كسايي كه ليميتد خريده باشن كد رو گرفتن !
كاشكي مثل بتاي بتل 3 فقط يه چند روز زودتر بذارن ملت برن با كدهاشون بتا بازي كنن ! بتا رو محدود نكنند به كد دارها :|

اقا بازي اسونه از همون اول بذاريم روي درجه سختي بالا و بريم جلو ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or