Medal of Honor: Warfighter | PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اين تيتر GT خيلي با حاله !
گفته ايا MoH يه بازي خوب و مدرن جالبه يا فقط شما پول ميديد براي گرفتن بتاي BF4 :|
ما كه 60 دلار داديم اما بتايي هم به دستمون نيومد ! چون فقط كسايي كه ليميتد خريده باشن كد رو گرفتن !
كاشكي مثل بتاي بتل 3 فقط يه چند روز زودتر بذارن ملت برن با كدهاشون بتا بازي كنن ! بتا رو محدود نكنند به كد دارها :|

اقا بازي اسونه از همون اول بذاريم روي درجه سختي بالا و بريم جلو ؟ :d

آره شدیدا آسونه حتما رو هارد برو

امروز يه اپديت ديگه روي سرور دادن تا مشكلات زير مپ افتادن و ... رو حل كنند

تا جايي كه من فهميدم اكثرا" از گرافيك مولتي بازي بدشون اومده ! اين رفيقم هم كه با طناب اون رفتيم توي چاه (:d) خودش زنگ زد گفت گرافيك بووووووووووووف :d

امروز يه اپديت ديگه روي سرور دادن تا مشكلات زير مپ افتادن و ... رو حل كنند

تا جايي كه من فهميدم اكثرا" از گرافيك مولتي بازي بدشون اومده ! اين رفيقم هم كه با طناب اون رفتيم توي چاه (:d) خودش زنگ زد گفت گرافيك بووووووووووووف :d

گرافیکش مولتیش که خیلی مضخرفه یک جورایی شبیه BC2 بیشتر. گفتم به امید گرافیک بتل 3 نباشید تو مولتی این بازی. چون گرافیک بازی در حد گرافیک سینگل خود بازی هم نیست .

اصلان اولا" كه ديگه دير شده :|:d

دوما" من نفهميدم مشكل پايه ايش چيه ؟

اخه مشكلات صدا و گرافيك به خصوص صدا رو ميشه با پچ حل كرد ! بتل 3 هم مشكل صدا داره هنوزم داره !
گرافيك اش رو هم به گمونم يا زحمت پوليش به خودشون ندادن يا اين كه خواستم از INPUT LAG ايي كه توي بتل 3 ايجاد ميشد جلوگيري كنند گند زدن به مولتي !
همين الان هم بتل از لحاظ تكسچر نسبت به اوايل افت محسوسي داشته !

من بازي پس فردا ديگه به دستم ميرسه احتمالا:d:|

خب من یکم بازی کردم ! اولاً بخش کمپین واقعاً قشنگه ! هم گرافیک هم صداگذاری , باگ های افتضاح داره ! :d 2 بار فریز کرد و از بازی اومدم بیرون ! موقع Breach یه 3-4 ثانیه ای گیر میکنه ! گیمپلی هم قشنگه ! :d
بخش مولتی پلیر واقعاً افتضاحه ! افتضاح به تمام معنا ! تقریباً هیچی نداره ! هیــــــــــــــچـــــــی ! :d پر کمپر ! یکی یه Mortar گرفته بود دستش مارو له و لورده کرد عین چی کیل میگرفت !
بخدا با بازی کردن این فهمیدم ( میفهمین ) مولتی پلیر COD عالی و مولتی پلیر BF3 خداست ! طراحی های مپ رو هم خودتون میبینید و مواظب باشید که بالا نیارین :d
موقع نشون کات سین برای من تصویر پاره پاره میشه ! یعنی بازی توی اجرای کات سین هم ایراد داره !
در کل با اینکه کم بازی کردم اما نمره ای که به کمپین میدم 8 و به مولتی پلیر 4 !
خَلاص !

ای بابا! پس چرا اینجوری شد؟! بازی که خوب شده بود! وقت گذاشته بودن خیر سرشون که! پس این چیه؟! خراب شد بازی که
این همه تریلر دانلود کردم میخواستم بازی رو بگیرم که!:| یعنی از قبلیه هم بدتره؟!
چرا از اشتباها درس نیمیگیرن این مردشور برده ها!:wow: چقدر اخه باید حرص خورد!؟)x

---------- نوشته در 09:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:03 PM ارسال شده بود ----------

میرم دیگه سراع assassin ! واااااااای به حالت این یکی خراب شده باشه!:| پرت میکنم ps3 و از پنجره بیرون
نمیشه که

اگر من به چندگانگي شخصيت رسيدم تقصير شماهاست :|

توي فروم هاي مدال ميري يكي مياد ميگه اين بازي خيلي بد است :| بعد پشت سرش يكي مياد مي گه خيلي هم خوب است :| بعد 10 تا ديگه هم ميگن خوب است :| بعد يكي ميگه باز بد است دوباره 20 تاي ديگه مي گن دوستش داريم :|

حالا اينجا مياي ملت سر و ته بازي رو به هم ميدوزن :|
بعد اونجا نويد داره مي گه ديگه حس بتل ندارم مدال خيلي بهتره :|

كلا" من رو نابود كرديد :|:d
اصلا" به من چه چند روز ديگه بازي مي كنم يا كله خودم رو توي ديوار خورد مي كنم يا برعكس :d

توي فروم هاي مدال ميري يكي مياد ميگه اين بازي خيلي بد است :| بعد پشت سرش يكي مياد مي گه خيلي هم خوب است :| بعد 10 تا ديگه هم ميگن خوب است :| بعد يكي ميگه باز بد است دوباره 20 تاي ديگه مي گن دوستش داريم :|

اصلا" به من چه چند روز ديگه بازي مي كنم يا كله خودم رو توي ديوار خورد مي كنم يا برعكس :d

زیاد خودتو ناراحت نکن ! بازی کردی به عمق فاجعه پی میبری ( مولتی ) :d
اگه میخوای بهت خوش بگذره انتظارات رو بیش از حد بیار پایین ! :d

خب من یکم بازی کردم ! اولاً بخش کمپین واقعاً قشنگه ! هم گرافیک هم صداگذاری , باگ های افتضاح داره ! :d 2 بار فریز کرد و از بازی اومدم بیرون ! موقع Breach یه 3-4 ثانیه ای گیر میکنه ! گیمپلی هم قشنگه ! :d
بخش مولتی پلیر واقعاً افتضاحه ! افتضاح به تمام معنا ! تقریباً هیچی نداره ! هیــــــــــــــچـــــــی ! :d پر کمپر ! یکی یه Mortar گرفته بود دستش مارو له و لورده کرد عین چی کیل میگرفت !
بخدا با بازی کردن این فهمیدم ( میفهمین ) مولتی پلیر COD عالی و مولتی پلیر BF3 خداست ! طراحی های مپ رو هم خودتون میبینید و مواظب باشید که بالا نیارین :d
موقع نشون کات سین برای من تصویر پاره پاره میشه ! یعنی بازی توی اجرای کات سین هم ایراد داره !
در کل با اینکه کم بازی کردم اما نمره ای که به کمپین میدم 8 و به مولتی پلیر 4 !
خَلاص !

اوخ اوخ دقیقا حرفه دل منو زدی :d مخصوصا اون قسمتی که بالا نیارین که متاسفانه ادم نمیتونه جلو خودشو بگیره بس که مپاش مضخرفه :-&
از بچه های که بازی رو هنوز نخریدن بهشون میگم نخرن و برن بجاش ARMORED KILL برای بتل بگیرن که بیشتر حال میده تا مولتی این بازی :-&

بابا چند نفر بيان بگن مولتيش افتضاحه؟! :dبازي كردن مولتي اين مساوي با وقت تلف كردنه ، ١ هفته نشده هيچ انگيزه اي واسه بازي كردنش ندارم..... هر چقدر پچ بدن مشكلش حل نميشه
اصلا كي مولتي رو به خاطر گرافيك بازي ميكنه كه پچ بدن درست شه؟! مثلا اينا يه منوي مضخرف:d واسه انتخاب اسلحه و كلاسو و .. گذاشتن كه ادم شاخ در مياره يا يه قسمت احمق ها send invite friends گذاشتن منم اشتباهي زدم همه friend list رو داشت invite ميداد اخر سر sign out كردم يا قكر كردن خيلي زرنگن از هر اسلحه سه مدل گذاشتن با attachment هاي مختلف اسمشم عوض كردن كه مثلا فرق كنه
قسمت killstreak كه هيچي مثلا شما guided missile ميزني چند تارو ميكشي بعد ميخواي بعديرو بزني ميبيني بله زير زمين تشريف داري يا تو هوايي و بايد خودتو بكشي
اسلحه ي اسنايپرش كه واقعا OP هستش و هر كي برداره دهنه ادم صاف ميشه
سيستم اسپان پويت مسخره كه اگه گير كني دشمن اپاچي بزنه فاتحت خوندس
نارنجكش كه واقعا رو اعصابه يارو ميبينه داره ميميره ٢ پرت ميكنه همرو ميكشه!
كسي هم كه مدال رو به بتل ترجيح بده ... هيچي نگم بهتره:d من حاضرم cod بازي كنم(متنفرم ازش:d) به جاي اين

آخرین ویرایش:
منم کمپین رو تموم کردم ... خدایی قشنگ بودش:x... من بهش 8 میدم
هنوز نتونستم مولتی بازی کنم...فکر نکنم زیاد ردیف باشه پیشاپیش بهش 5 میدم...
:d

تو روح اون شریکم که صبر نکرد امتیازات بیاد...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or