خوب من هم موفق شدم اين شاهكار رو بازي كنم
البته فعلا" فقط مولتي رو رفتم و سينگل هيچي
واقعا" نميدونم چه جوري امكان داره يه شركت با استفاده از FB 2 همچين چيزي بسازه ! يعني ديدم كه يه سري شركت بسازند مثلا" با CRYENGINE 2 اما داغون ترين شركتها وناشرها بودند ! يعني واقعا" حس مي كنم مولتي رو قنطورات و پيماني دادن يه شركت ديگه بسازه ! در برخورد اول واقعا" تصور كردم اين يه كانتر جديد ه ! يعني خيلي شبيه به همون مپ معروف كانتر اصلي بود ! واقعا" كف كرده بودم !
اگر بخوام از مشكلاتش بگم بايد پارگي تصاوير در كاركترها ضعيف بودن تكسچرها نداشتن عمق و 3D مناسب در اشيا نام ببرم !
هنوز باورم نميشه ! گرافيك نمي گم بده اما اصلا" در سطح قابل قبول نيست
از لحاظ گيم پلي خوب هنوز اون قدر جلو نرفتم كه بگم چه جوريه اما بعضي مپ ها واقعا" طراحي بدي داشتن ! مثلا" همون مپ اي كه شهر اتيش گرفته ! يارو تصور كرده بايد KING OF THE HILL طراحي كنه ! ديشب كه خواستيم بازي كنيم نيم حريف اون بالا رو با اسنايپر پر كرده بود اصلا" نميشد تكون بخوري يا بالا بري !
بقيه مپ هارو هنوز اونقدري نگشتم كه بازم بخوام بگم اما خيلي هم بد نبودن
اين اپاچي هم كه روي مخه ! اگر كمپر بشي يا تيم تون نوب تمام باشند و هي كشته بدند يارو ميره پشت اپاچي و عملا" و دقيقا" بيس كيل و .... رو روتون انجام ميده
هنوز هم نفهميدم كه چرا قابليت اسپاون به صورت اتوماتيكه ! اقا من شايد بخوام برم دستشويي نخوام اسپاون بشم يا بخوام اوضاع اروم تر بشه بعد برم اما هنوز نفهميدم چه فكر درست و عاقلانه اي كردن !
كيل استريك ها بد نيست اما گمونم نميكنم بدون كمپ كردن بشه به اپاچي رسيد ! چون ادم خيلي سريع ميميره و بازي به خاطر اينكه دميج هر گلوله اش بيشتر از مثلا" يه بازي مثل بتل 3 است بايد پينگ خوبي داشته باشيد !
نارنجك هاي خيلي خوب اند :d يكي مياندازي ملت ميرن هوا:d
كيل استريك ها با اين حال يه كمي بالانس نيستند ولي خوب اند !
قابليت هاي گروه ها هم به جز اون بالستيك ارمور و گلوله هاي قوي بقيه خوب اند و تاكتيكي ! مثلا" قابليت سيگنال اسكن spec-ops به نظرم خوبه ! ديشب به خاطر همين دو تا رو با نارنجك فرستادم هوا :d
منو ها رو هم باز نميدونم شاهكار دست كدوم پروفسوريه يعني من هنوز ياد نگرفتم چي به چيه ! حالاتوي بتل همه چيز مشخصه و بعد بازي اول سريع مي فهمي بايد چه كني اما اينجا نه

و اينكه بعضي جاها واقعا" يادشون رفته به جاي استفاده از R1 L1 ورداشتن از استيك استفاه كردن داخل منو هاي اخر بازي !
مد هاش هم به جز هات اسپات و كامبت ميژن و DM اش بقيه شون زياد جالب نبودن ! home run كه به نظرم فاجعه بود !
چيزي فعلا" يادم نمياد ديگه بگم بايد بيشتر بازي كنم تا بفهمم چي به چيه !
واقعا" مي تونستن يه بازي خوب و عالي درست كنند اما با اشتباه هاي بچگانه و كارهاي يه تيمي كه ادم اگر ندونه فكر مي كنه همشون بي تجربه اند و اويلن بارشونه بازي رو خراب كردند
امتياز بازي 7 از 10 مناسبه به نظرم