Medal of Honor : Warfighter | PC

سلام

دیروز Medal of Honor:WarFighterتوسط OXMتایید شد و قرار هستش در اکتبر 2012عرضه بشه.
منتظر اطلاعات بیشتر در GDC2012از این بازی باید باشیم.

MOHWARgenKEYART.preview.jpg

بازی با موتور گرافیکی Frostbite2ساخته میشه.

Medal of Honor: Warfighter releasing in October | VG247
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای مشاهده تصاویر جدید بازی اینجا کلیک کنید.
---------------------------------------------------------------------------------------
Medal of Honor: Warfighter - Combat Driving

gsm_169_medalofhonorwarfighter_combatdriving_ot_multi_100412_178.jpg

Hi-Res H.264 MP4 64.2MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 16.0MB Download

--------------------------------------------------------------
تصاویری از combat driving

آخرین ویرایش:
انقدر از دست سازندگان مدال شاکی ام که حد نداره ...
چطور تونستن مدال رو انقدر آشغال بسازن ...یه چیزی فاجعه در فاجعه ست ...
با چه ذوقی مدال گرفتم اما الان حتی 10 دقیقه ام بازیش نکردم ...
آخه فقط اون احمق گرگ گودریچ که انقدر زر میزد مدال مدال بیاد جواب بده فقط بگه چطور تونست این فاجعه رو رقم بزنه و کلی گیمر رو ناراحت کنه ..
واقعا واژه آشغال برای بیان عمق فاجعه مدال حقیره ...
مولتش بی نهایت چرته یعنی بی نهایت مال یه دقیقه ست ...
کل یکی ازمپ هاش به اندازه نصف مپ canal noshahr تو بتلفیلد 3 هم نیست حالا armored kill که بماند ...
گرافیک مولتیش خیلی پایین تر نسبت به سینگل - بافت ها و تکسچرها به شدت بی کیفیته .آبروی Dice و موتور هیولاشو برد با این گرافیک ...
بتلفیلد رو low مساوی با مدال رو high ..
جالب این که سرورشام همیشه خالیه و هیچ کس توش نیست ...
من دوبار بازی کردم هروقت می رفتم تو هر سروری با 3 تا پای ثابت مواجه می شدم ...
یعنی 3 نفر از امریکا لهستان و آلمان توش بودن خودمم باورم نمیشد انقدرکم دارن بازی می کنن ...
در کل با یه بازی به شدت آشغال تو بخش مالتی روبرو شدیم اما بخش سینگل خیلی زیبا بود و من راضی ام ازش ...

پس این یکی هم به فاجعه تبدیل شد.کلا MOH فقط همون های که رو ps1 بازی می کریم از اینا سر تر بود:d بنظرم این عناوین جدیدش اگه اسمی ب غیر از moh داشت کلا همین اندازه هم قروش نداشت

آخه فقط اون احمق گرگ گودریچ که انقدر زر میزد مدال مدال بیاد جواب بده فقط بگه چطور تونست این فاجعه رو رقم بزنه و کلی گیمر رو ناراحت کنه ..
واقعا واژه آشغال برای بیان عمق فاجعه مدال حقیره ...
مولتش بی نهایت چرته یعنی بی نهایت مال یه دقیقه ست ...
کل یکی ازمپ هاش به اندازه نصف مپ canal noshahr تو بتلفیلد 3 هم نیست حالا armored kill که بماند ...

در کل با یه بازی به شدت آشغال تو بخش مالتی روبرو شدیم اما بخش سینگل خیلی زیبا بود و من راضی ام ازش ...

دوست عزیز مشکل شما این هست که داری بازی را با BF3 مقایسه میکنید مدال از اول هم مپهاش کوچیک بودن نکنه انتظار داری تو مپ نوشهر پای پیاده بری اینور اونور؟؟؟کلا این دوتا جدای هم هستن.
در ضمن goodrich کار گردان مولتی پلیز بازی نیست که شما کشیدیش به فحش! کارگردان مولتی با سینگل جداست حالا چون اون آمده بازی را معرفی کرده کاسه کوزه ها سر اون خراب بشه!
این همه بازی را کوبیدن (منتقد ها) و ... در صدر جدول فروش انگلستان قرار داره و fifa 13 دوم شد.
در ضمن دوستانی هم که بازی را اورجینال نمیگیرند اینقدر نگن خوب نیست خوب نیست! 7-8 تومنی که شما پول بازی میدیت میره تو جیب مغازه دارای خودمون نه کمپانیه EA .(من 107 تومن پول دادم خیلی هم راضی هستم) چون سطح انتظاراتمو نبردم بالا!
بازی باید به خودتون حال بده به امتیازات چه کار دارید!!!!

---------- نوشته در 06:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:11 PM ارسال شده بود ----------

ای بابا یعنی چی
قصد داشتم برم بخرمش حالا این جا 90 درصد دارن میگن بازی خیلی زشتیه:|

بخاطر همینه نمره هاش اصلا جالب نیست

دوست عزیز اگر اوریجینال میخواهید تهیه کنید که یکم تحقیق کنید gameplay از مولتی بازی ببینید اگر خوشتون آمد تهیه کنید. من بدم نیومد!
اگرم کپی میخواید که ارزش داره دیگه 7 تومن چیه!!! پول 4تا نون سنگک میشه!

منم بازی رو گرفتم باری وقت گزروندن بد نیست..
الان اونجا گیر کردم که با تفنگ دوربین دار روی میز اون ارپیچی زنها رو زدم الان نمیدونم باید چیکار کنم توی حالت همون دوربین تفنگ مونده هیچکسم نیست

به king-1
وسط نشانه اسنایپ رو کمی بالاتر از سر هدف ها بگیر تا بهشون بخوره. یه دوستی تو یه سایت دیگه خیلی بیشتر دقت کرده بود و میگفت بیخود فاصله هدف ها رو نمینویسه. اگه نوشته دویست متر باید وقتی اسنایپ تو حالت زوم هست دو درجه بالاتر نشانه گیری کنی تا بهش بخوره. خدایی دمش گرم با این دقتش:دی بقول اون دوستمون میگفت تو عادت کردی cod بازی کنی و بزنی بترکونی بری جلو:دی

منم مولتیشو بازی نکردم و وقت و حوصلشم ندارم:دی ولی سینگل پلیرش عالیه و همونطور که بقیه دوستانم گفتن کسانی که میخوان فقط سینگلشو بازی کنن اگه شوتر بازن و اینو بازی نکنن از دستشون رفته. فیزیک و کاراکترا و گیم پلی خیلی عالی و خوب کار شده. من از داستانشم خوشم اومد. من که کلی حال کردم باهاش. بقول مهرداد اگه میخواین فقط سینگلشو بازی کنید خداروشکر تو ایران اندازه پول چند تا نون سنگکه! اگرم بتونید و مثل من فری دانلودش کنید که فبها.

گرگ گودریچ تهیه کننده این بازی هست و مسئول این فاجعه ای که زیر دستش درست شده چون خیلی از مدال تعریف می کرد و قول یک فرانچایز عالی رو داده بود اما همش حرف بود .
اتفاقا دقیقا باید با بتلفیلد مقایسه بشه تا بشه عمق فاجعه رو فهمید ...
این بازی با یه موتور هیولا و به شدت قدرتمند ساخته شده اما گرافیکش واقعا زیاد جالب نیست به لحاظ انیمیشنی ..
نتونستن بافت ها و پخش نور و تکسچر و ...رو مثل بتلفیلد در بیارن ...
من به شخصه احساس کردم دارم COD بازی می کنم فقط یکم گرافیکش بهتر شده و اگر نمی دونستم FB2 هست غیر ممکن بود متوجه بشم ...
ضمنا من قبل از این که اکانت قبلیم هک بشه توش مدال 2010 داشتم واقعا بازی می کردم لدت می بردم چون ساخت Dice بود ...
مپ هاشم کوچیک نبود مثل helmand valley که خیلی عالی بود ...
شما اگر مالتی مدال 2010 رو بازی کردی باشی خیلی شبیه بتلفیلد 3 هست ...
بحث بالارفتن انتظار هم نیست بحث اینه که ضعیف کار کردن و اصلا روی مالتی وقت زیاد نداشتن این اولین احساسیه که به من دست داد ...
در کل شاید فهمیدن مشکل رو و سعی کنن تو DLC های بعدی ( اولینش همین December که من چون Deluxe Edition گرفتم دارمش البته Limited ها هم دارن) این مشکلات رو رفع کنن ..
من الان بعد 4 روز که بازی تو پارت ما ( جزء آسیا ) برام باز شده نتونستم بیشتر از 15 دقیقه بازی کنم چون مپاش حالمو بهم زد ...
تصور کن یه مپ 20 نفره چقدر فاجعه ست ...
در حال حاضر تنها مشکلش همین مپ کوچیکه وگرنه گیم پلی خوب و جالبی داره ...
یه چیز یادم رفت بگم که تو Credits دیدم طراح رابط کاربری ( منوها ) یه هندی بوده انگار نمی دونم ولی خیلی فاجعه طراحی کرده ...
این کجا ماله بتلفیلد کجا ...
خیلی گنگ و زشته طراحی شده ...
در کل این قول رو بهتون بدم این آخرین مدال این استودیو بود بدون شک چون عرضه ساختن نداره ...

گرگ گودریچ تهیه کننده این بازی هست و مسئول این فاجعه ای که زیر دستش درست شده چون خیلی از مدال تعریف می کرد و قول یک فرانچایز عالی رو داده بود اما همش حرف بود .
اتفاقا دقیقا باید با بتلفیلد مقایسه بشه تا بشه عمق فاجعه رو فهمید ...
این بازی با یه موتور هیولا و به شدت قدرتمند ساخته شده اما گرافیکش واقعا زیاد جالب نیست به لحاظ انیمیشنی ..
نتونستن بافت ها و پخش نور و تکسچر و ...رو مثل بتلفیلد در بیارن ...
من به شخصه احساس کردم دارم COD بازی می کنم فقط یکم گرافیکش بهتر شده و اگر نمی دونستم FB2 هست غیر ممکن بود متوجه بشم ...
ضمنا من قبل از این که اکانت قبلیم هک بشه توش مدال 2010 داشتم واقعا بازی می کردم لدت می بردم چون ساخت Dice بود ...
مپ هاشم کوچیک نبود مثل helmand valley که خیلی عالی بود ...
شما اگر مالتی مدال 2010 رو بازی کردی باشی خیلی شبیه بتلفیلد 3 هست ...
بحث بالارفتن انتظار هم نیست بحث اینه که ضعیف کار کردن و اصلا روی مالتی وقت زیاد نداشتن این اولین احساسیه که به من دست داد ...
در کل شاید فهمیدن مشکل رو و سعی کنن تو DLC های بعدی ( اولینش همین December که من چون Deluxe Edition گرفتم دارمش البته Limited ها هم دارن) این مشکلات رو رفع کنن ..
من الان بعد 4 روز که بازی تو پارت ما ( جزء آسیا ) برام باز شده نتونستم بیشتر از 15 دقیقه بازی کنم چون مپاش حالمو بهم زد ...
تصور کن یه مپ 20 نفره چقدر فاجعه ست ...
در حال حاضر تنها مشکلش همین مپ کوچیکه وگرنه گیم پلی خوب و جالبی داره ...
یه چیز یادم رفت بگم که تو Credits دیدم طراح رابط کاربری ( منوها ) یه هندی بوده انگار نمی دونم ولی خیلی فاجعه طراحی کرده ...
این کجا ماله بتلفیلد کجا ...
خیلی گنگ و زشته طراحی شده ...
در کل این قول رو بهتون بدم این آخرین مدال این استودیو بود بدون شک چون عرضه ساختن نداره ...

یک ایمل از طرف ea برام اومده که یک لینک گزارش باگ بود خیلی ها نظراتشونو نوشته بودن و به قول شما در آپدیت بعدی همرا با همون 2تا مپ جدیدش هست عرضه میشه و قول دادن 90% ایرادات مولتی بازی برطرف بشه! اوایلم که BF3 اومده بود من تا 2 ماه نتونستم بازیش کنم اشکمونو در آورد از بس با و مضخرفات داشت این هم همینطوره پس باید یک مدت کوتاهی صبر کرد. منم به شما میگم صبر کن پشیمون نمیشی.
ID هم خواستی بده بریم یک دست مولتی بزنیم.
به قول شاعر ONLY GOODRICH.

کی گفته سینگلش هم خواب اوره اصلا هیجان نداره

شما احتمالا وقت خواب بازی کردی !!!!!

عزیزم من خودم یکی از طرفدارای بی چون و چرای COD هستم اما واقعا بازی زیبایی بود... داستانش حرف نداشت !

نمیدونم بعضی از شماها چه فکرهایی میکنید که اینجوری در مورد چنین بازی صحبت میکنید ! شاید به نمرات مسخره این وبسایت ها نگاه میکنید که کاربرای خودشون هم قبولشون ندارن و نمرات بالاتری دادن ؟!!!

منظورش اینه که ارجینال نخرید.
مولتیش چرته,کپی خورش کنین که سینگلش میگن خوبه!
بله ، کاملا درسته... من مولتیش رو دیدم اصلا خوشم نیومد اما سینگلش واقعی محشره...

بخرید آقا ، بخرید :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or