Medal of Honor : Warfighter | PC

سلام

دیروز Medal of Honor:WarFighterتوسط OXMتایید شد و قرار هستش در اکتبر 2012عرضه بشه.
منتظر اطلاعات بیشتر در GDC2012از این بازی باید باشیم.

MOHWARgenKEYART.preview.jpg

بازی با موتور گرافیکی Frostbite2ساخته میشه.

Medal of Honor: Warfighter releasing in October | VG247
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای مشاهده تصاویر جدید بازی اینجا کلیک کنید.
---------------------------------------------------------------------------------------
Medal of Honor: Warfighter - Combat Driving

gsm_169_medalofhonorwarfighter_combatdriving_ot_multi_100412_178.jpg

Hi-Res H.264 MP4 64.2MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 16.0MB Download

--------------------------------------------------------------
تصاویری از combat driving

آخرین ویرایش:
بچه من بازی رو تازه گرفتم.! توی مرحله دوم زمانی که یه ساختمون هست باید با دوربین نشون بدی و تا با بمب بزنن. من اونجارو رد میکنم وکمی جلوتر یه جا که باید با دوستات بریزید تو در یه خونه بازی Stop working میده چهکار کنم؟!

بچه من بازی رو تازه گرفتم.! توی مرحله دوم زمانی که یه ساختمون هست باید با دوربین نشون بدی و تا با بمب بزنن. من اونجارو رد میکنم وکمی جلوتر یه جا که باید با دوستات بریزید تو در یه خونه بازی Stop working میده چهکار کنم؟!

آخرین کرکو از سایت زیر بگیر بریز ببین درست میشه یا نه؟
nodvd.net

من بازی medal of honor warfight رو خریدم تو 4تا دی وی دی. فایل های هر دی وی دی پارت به پارت هستن با فرمت bin.حالا وقتی من نصبش میکنم همه فایل ها رو میخونه بجز فایل MOH-WF-63.bin
حالا نصب من نیمه کاره مونده.رو دوتا سیستم دیگه ام دی وی دی رو گذاشتم ولی فایل رو نخوند .چندتا سایت سر زدم تا دانلودش کنم ولی پیداش نکردم.
کسی میتونه کمک کنه؟مشکل یکی از دوستامه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or