Medal of Honor : Warfighter | PC

سلام

دیروز Medal of Honor:WarFighterتوسط OXMتایید شد و قرار هستش در اکتبر 2012عرضه بشه.
منتظر اطلاعات بیشتر در GDC2012از این بازی باید باشیم.

MOHWARgenKEYART.preview.jpg

بازی با موتور گرافیکی Frostbite2ساخته میشه.

Medal of Honor: Warfighter releasing in October | VG247
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای مشاهده تصاویر جدید بازی اینجا کلیک کنید.
---------------------------------------------------------------------------------------
Medal of Honor: Warfighter - Combat Driving

gsm_169_medalofhonorwarfighter_combatdriving_ot_multi_100412_178.jpg

Hi-Res H.264 MP4 64.2MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 16.0MB Download

--------------------------------------------------------------
تصاویری از combat driving

آخرین ویرایش:
ولی از حق نگذریم رامین جوادی واقعا موزیک بازی رو قشنگ نواخته بود اون صحنه اخر بازی اشک تو چشای ادم جمع میشه...یه جا هم مرحله بوسنی اونجا که دنبال یارو میریم تم بازی رو به صورت تند زده بود خیلی عالی بود...مرسی رامین جوادی...>:d

ولی از حق نگذریم رامین جوادی واقعا موزیک بازی رو قشنگ نواخته بود اون صحنه اخر بازی اشک تو چشای ادم جمع میشه...یه جا هم مرحله بوسنی اونجا که دنبال یارو میریم تم بازی رو به صورت تند زده بود خیلی عالی بود...مرسی رامین جوادی...>:d
آهنگساز بازی رامین جوادی نیست.
موسیقی بازی رو گروه Linkin Park ساخته.

آهنگساز بازی رامین جوادی نیست.
موسیقی بازی رو گروه Linkin Park ساخته.

اگر نسخه limited رو تهیه کرده باشی همراهش ost بازی هست که 19 تاش مربوطه به رامین جوادی فقط 2 تاش کار Mike Shinoda یکی از اعضای گروه Linkin Park
البته برای اطمینان به اینجا هم میتونی مراجعه کنی

آخرین ویرایش:
گرافیک و صداگذاری بازی عالیه
گیم پلی جذابی داره
یه سری مشکلات هم داره ولی به هر حال بسیار بسیار لذت بخشه
البته من زیاد وقته نمیکنم بازی کنم ولی همون روزی نیم ساعتی که بازی میکنم واقعا برام هیجان انگیز و زیباست
داستان هم نسبت به یه FPS خوبه !
به امتیازا هم کاری ندارم چون همیشه امتیاز جذابیت نمیاره !

آقا من این آپدیتو ریختم گند زده شد به همه سیوهام رفت!!!! همه مراحلی که رد کرده بودم پاک شدن و باید از مرحله اول دوباره بازی کنم!!!!!

خواهش میکنم اگر کسی بازی رو تموم کرده سیو بازیش رو بده تا بتونم از مرحله Finding Faraz به بعد رو رد کنم ... ؟

این همه خرج میکنن آخرش چی در میاد ؟ فاجعه
برن بمیرن با این بازی سازیشون
بازیای قدیمی خیلی عالین

حالا آدم یفهمه چرا cod اینقدر طرفدار داره و معروفه

آقا من این آپدیتو ریختم گند زده شد به همه سیوهام رفت!!!! همه مراحلی که رد کرده بودم پاک شدن و باید از مرحله اول دوباره بازی کنم!!!!!

خواهش میکنم اگر کسی بازی رو تموم کرده سیو بازیش رو بده تا بتونم از مرحله Finding Faraz به بعد رو رد کنم ... ؟

محتویات فولدر رو بریزن تو my document ...
قبلش هم کل سیو ها رو پاک کن ..
http://uploadkon.ir/private.php?private=save for moh.rar

تا اینجایی که من رفتم خداییش سینگلش خیلی بهتر از کال بوده
اون مرحله تعقیب و گریز ماشینیه جالب بود الان اونجام
نمی دونم چیه بعدش که یارو میره مبایل رو برمیداره یهو صفحه سیاه میشه و دیگه چیزی نشون نمیده
بازی تنوع خوبی داره و از همه زیبا تر گرافیک و صدای فوق العاده بازی هست که اگه با یه سیستم دالبی گوش کنید لذت عظما می برید

دوستان به نمرات توجه نکنید.!!
به نظر من خیلی بیش از حد بهش کم لطفی شده حداقل نمره 7.5 حقشه.خدایی Snigle Player قشنگه.

درسته حق بخش سینگلش همین 7 تا 7.5 ولی توجه کردی که این بازی بخش مولتی هم داره و این سبک بازیها حداقل بخش مولتیشون هم اندازه بخش سینگل از اهمیت برخورداره و از اونجایی که میگن مولتی فاجعه و فوق العاده چرتی داره میشه نتیجه گرفت که این امتیازات حقشه.

درسته حق بخش سینگلش همین 7 تا 7.5 ولی توجه کردی که این بازی بخش مولتی هم داره و این سبک بازیها حداقل بخش مولتیشون هم اندازه بخش سینگل از اهمیت برخورداره و از اونجایی که میگن مولتی فاجعه و فوق العاده چرتی داره میشه نتیجه گرفت که این امتیازات حقشه.
قانع شدم.
متأسفانه چندین ساله که دیگه سریه MOH حرفی واسه گفتن نداره. . .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or