Medal of Honor : Warfighter | PC

سلام

دیروز Medal of Honor:WarFighterتوسط OXMتایید شد و قرار هستش در اکتبر 2012عرضه بشه.
منتظر اطلاعات بیشتر در GDC2012از این بازی باید باشیم.

MOHWARgenKEYART.preview.jpg

بازی با موتور گرافیکی Frostbite2ساخته میشه.

Medal of Honor: Warfighter releasing in October | VG247
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای مشاهده تصاویر جدید بازی اینجا کلیک کنید.
---------------------------------------------------------------------------------------
Medal of Honor: Warfighter - Combat Driving

gsm_169_medalofhonorwarfighter_combatdriving_ot_multi_100412_178.jpg

Hi-Res H.264 MP4 64.2MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 16.0MB Download

--------------------------------------------------------------
تصاویری از combat driving

آخرین ویرایش:
بچه ها قشنگه ؟

چرا اینقدر نمره هاش بده؟!! همه 6 و 7 و 8 دادن! من انتظار داشتم کمترین نمرش 8.5 باشه!!
دوست عزیز کلا مجلات سر اینکه دیر بازی به دستشون رسیده میخوان حال گیری کنن.(شایدم کمپانیه تریاک پول داره به منتقدین):))
2 هم بگیره شما بازیش کن بازیش عالیه!
در ضمن میخواین کپی بگیرین دیگه 7-8 تومن ارزش این حرفها رو نداره!
ما که 107 تومن اوریجینالشو خریدیم هم پشیمون نیستیم چون مولتیش خیلی خوبه!

---------- نوشته در 08:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:58 PM ارسال شده بود ----------

بازی خیلی حجیمه ببینیم بلک باکس از پسش بر میاد یه حجم قابل قبول تقدیم پایرت خورا کنه:d
نهایتا ویدئو های بازیو از 1080p میکنن 480p یا 720p .
که اونم بهتون بگم کله بازی انیمیشن هاش هست.

آخرین ویرایش:
درود به دوستان
من میتونم با سیستمی که بتل 3 رو بازی کردم(به خوبی)این بازی رو هم اجرا کنم؟!
دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم!

بله بازی از گرافیک بهتری نسبت به بتل برخورداره ولی سبک تر و روان تر شده اگه بتل رو اجرا کردی برو تو کار این البته با یه کرک 100%

بله بازی از گرافیک بهتری نسبت به بتل برخورداره ولی سبک تر و روان تر شده اگه بتل رو اجرا کردی برو تو کار این البته با یه کرک 100%

مرسی دوست عزیز..
تونستم بتل رو با highاجرا کنم!ولی با ریزو 1280-720
نمینونم دانلودش کنم بر همین قراره برام بیارنش!!!:دی
(بخاطر اینکه کنسولم هارد نداره مجبوریه دیگه)

کاملا موافقم آخه هنر مدال و تفاوتش با کال همین جنگ جهانیش بود که تا حالا هیچ بازی حتی world at war هم به سبک اون نیست نمی گم بهتر یا بدتر هست مساله سبک متفاوتش هست مثل صدا گذاریش مولتی پلیر اون یا حرکتای سربازا حین جنگ که اگه یادتون باشه توی پلی یک :|
منم موافقم ای کاش بسته نمیشد ولی الان دوره مدرن شده بطوریکه ما انتظار داشتیم BOII که قراره بیاد ادامه BO باشه در همون زمان باشه ولی شده سال 2022 یعنی از مدرن هم اونور تر

اقا من یه مشکل دارم تو مرحله سوم بعد از اون که ماشین کنترلیه رو میفرستی میره بعد که داغونش میکنن میری و یه در بریچ مکنی اون 4 تا ادم رو کشتی یه بمبی میخوره به دیوار تا اون میخوره بازی وایمیسه
رو لاو هم گزاشتم باز همون طور شد
و لی در اصل بازی رو التراست و هیچ یه زره هم کم نمیاره
مشکل از کجاست؟

آخرین ویرایش:
نظر شخصی:
تاحالا که 5 مرحله شو رفتم باید بگم DICE یه چیز دیگس..
انتظارم از گرافیک بازی بیشتر از این حرفا بود...تکسچر ها که بعضی جاها افتضاحه..افکتهای ambient هم اصلا به پای بتل3 نمیرسه..نورپردازیشم که حالا حالاها باید زیر بتل بخوابه
بازتاب نور خورشید تو بتل که روی صفحه مانیتو میفتاد رو یادتونه؟
اصلا تو مدال از این خبرا نیست
پویایی محیط (منظورم جزییات و حرکات اشیا) هم چندان جالب نیست مثلا توی بتل3 انفجارها رو دیده بودید که چقدر طبیعی بودن..در کل یه جورایی شبیه cod هست و بیشتر شبیه همون medal of honor 2010 البته 100% گرافیکش از cod بیشتره..توی cod چیزی بنام Motion Blur وجود نداره اما تو ای بازی بخوبی ازش استفاده شده
و به نظرم تخریباش خوب کار شده..
باگ هم که زیاد داره...یارو رو تو برجک هدشات کردم مثل ژله به خودش میپیچید روی هوا انقدر تکان خورد تا افتاد پایین:d

آخر این بازی گرافیکش مثل کال آف و بتل هست یا نه؟ آخه یکی میگه عالیه یکی میگه خیلی خوب نیست ؟
البته گرافیک کال آف بی نظیر و فوق العاده وشاید یکم بالاتر از بتل بود

آخر این بازی گرافیکش مثل کال آف و بتل هست یا نه؟ آخه یکی میگه عالیه یکی میگه خیلی خوب نیست ؟
واو عجب حرف شاخی زدی!!!
خداییش تو چطور به گرافیک CoD نگاه کردی که فکر کردی گرافیکش از بتل بیشتره!

یکی از بی گرافیک ترین FPS ها همین CoD هست البته نمیشه گفت بی گرافیک ولی دلیلشم اینه که 60 FPS روی کنسولا اجرا شه

دوست من گرافیک این از BF3 یکم بهتره و از CoD MW3 خیلی خیلی خیلی بیشتره

کال گرافیک نداره که گیم پلی داره بتل هم روی pc یه چیز دیگه هست به نظرم مدال بهش نمی رسه اما فرقش زیاد نیست فریم دهیش هم در یه سطحه اما مینیمم فریمش کمتره

اینکه گرافیک کال از بتل هم بیشتره یه شوخی حساب می کنیم

واو عجب حرف شاخی زدی!!!
خداییش تو چطور به گرافیک CoD نگاه کردی که فکر کردی گرافیکش از بتل بیشتره!

یکی از بی گرافیک ترین FPS ها همین CoD هست البته نمیشه گفت بی گرافیک ولی دلیلشم اینه که 60 FPS روی کنسولا اجرا شه

دوست من گرافیک این از BF3 یکم بهتره و از CoD MW3 خیلی خیلی خیلی بیشتره
گرافیک بازی بهتر از BF3 هست به نظرم، چون خیلی‌ رون تر شده و شاهد‌Stutterهای بی‌ پایان نیستیم رو بعضی‌ از سیستم ها.یه سری افکت جدید هم اضافه شده.

فکر کنم ایشون BF3 را روLow اجرا کردن، چون رو Low، گرافیک Cod یکم چشم نواز تر هست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or