Medal of Honor : Warfighter | PC

سلام

دیروز Medal of Honor:WarFighterتوسط OXMتایید شد و قرار هستش در اکتبر 2012عرضه بشه.
منتظر اطلاعات بیشتر در GDC2012از این بازی باید باشیم.

MOHWARgenKEYART.preview.jpg

بازی با موتور گرافیکی Frostbite2ساخته میشه.

Medal of Honor: Warfighter releasing in October | VG247
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای مشاهده تصاویر جدید بازی اینجا کلیک کنید.
---------------------------------------------------------------------------------------
Medal of Honor: Warfighter - Combat Driving

gsm_169_medalofhonorwarfighter_combatdriving_ot_multi_100412_178.jpg

Hi-Res H.264 MP4 64.2MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 16.0MB Download

--------------------------------------------------------------
تصاویری از combat driving

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی بهتر از BF3 هست به نظرم، چون خیلی‌ رون تر شده و شاهد‌Stutterهای بی‌ پایان نیستیم رو بعضی‌ از سیستم ها.یه سری افکت جدید هم اضافه شده.

فکر کنم ایشون BF3 را روLow اجرا کردن، چون رو Low، گرافیک Cod یکم چشم نواز تر هست :دی
بله
روی لو کلا یک چیز ضایعی میشد BF3 و با این که خیلی خیلی گرافیکش میومد پایین اما بازم خیلی کم FPS میداد
که انگار این بازی نسبت به BF بهینه شده باید روی این گرافیک بیخودمون یک تست بزنیم:p :دی:p

اوه اوه ... تا حالا این همه نمره ی *** یه جا ندیده بودم!:d
قبل از عرضه هم حاضر بودم شرط ببندیم چیز آشغالی میشه ولی راستش دیگه این قدر انتظار نداشتم.
امروز دیدم یوروگیمر به بازی 5 داده , ولی به نظرم این امتیاز بوو داره واقعا حقش 8 بود من که باهاش حال کردم

آره هم این بو داره هم این همه سایت های دیگه که بهش 4 و 5 دادن! همه با هم تصمیم گرفتن یهویی بو بدن!:))

Last edited by a moderator:
واقعا اون چیزی که از مدال انتظار داشتم به واقعیت نپیوست ...
واقعا باور نکردنیه با fb2 ساخته شده ولی خیلی گرافیک ضایعی داره ...
رو high هم یه حالت انیمیشنی داره و اصلا اون عظمت بتل رو نداره ...
مالتیش فاجعه به تمام معناست و خیلی چرته ...
منو بازی خیلی احمقانه و گیج کننده طراحی شده و اصلا در حد یه بازی 2013 نیست ...
الکی هم پول به اورجینال دادم ...
فقط امیدوارم همه چی رو دوباره درست کنن ...

ببخشید من هنوز بازی رو نخریدم سیستم مورد نیازش یعنی Highــتش رو دیدم

سیستم من اینه

Ram : 4 GIG

CPU : Core i3 2.93 Hrz

Graphic : 5750 Series Hd Radeon

مکس پین 3 رو با تمامی گرافیکش( DX 11.1 فکر کنم + تنظیمات فول ) بغیر از یک مورد که باعث مشد خیلی کم بازی آهسته بشه بازی کردم و تمومش کردم

اینو می خواستم بدونم میشه یا نه ؟ کامل کامل ؟

این سیستمی که من دارم برای 3 سال پیش هست اما انقدر برادر من توی خرید لوازم کامپیوتر ماهر هست

که من تونستم تا این سال همه ی بازی ها رو کامل بازی کنم از جمله Mp3 فقط توی Sleeping Dogs 3d نمی دونم چی چیشو Off کرده بودم بقیه Extrem

واقعا اون چیزی که از مدال انتظار داشتم به واقعیت نپیوست ...
واقعا باور نکردنیه با fb2 ساخته شده ولی خیلی گرافیک ضایعی داره ...
رو high هم یه حالت انیمیشنی داره و اصلا اون عظمت بتل رو نداره ...
مالتیش فاجعه به تمام معناست و خیلی چرته ...
منو بازی خیلی احمقانه و گیج کننده طراحی شده و اصلا در حد یه بازی 2013 نیست ...
الکی هم پول به اورجینال دادم ...
فقط امیدوارم همه چی رو دوباره درست کنن ...
دوست عزیز مطمعنی مدال جدیدرو بازی کردی؟؟؟؟؟
تنها ایرادی که نداشت گرافیک بازی بود.
مولتیش هم خیلی خوب بود من که مشکلی ندیدم!
تا قبل از اینکه امتیازات بیاد همه بازی کرده بودند میگفتن خداست ! حالا که امتیازات بازی پایین هست همه میگن بازی بدی بود(کاری به شما ندارم دوست عزیز)سوء تفاهم نشه! کلی میگم یک سری از دوستان ماشاالله حزب باد هستند... هر طرف باد میره میرن باهاش!!!!

واو عجب حرف شاخی زدی!!!
خداییش تو چطور به گرافیک CoD نگاه کردی که فکر کردی گرافیکش از بتل بیشتره!

یکی از بی گرافیک ترین FPS ها همین CoD هست البته نمیشه گفت بی گرافیک ولی دلیلشم اینه که 60 FPS روی کنسولا اجرا شه

دوست من گرافیک این از BF3 یکم بهتره و از CoD MW3 خیلی خیلی خیلی بیشتره

گرافیک بازی بهتر از BF3 هست به نظرم، چون خیلی‌ رون تر شده و شاهد‌Stutterهای بی‌ پایان نیستیم رو بعضی‌ از سیستم ها.یه سری افکت جدید هم اضافه شده.

فکر کنم ایشون BF3 را روLow اجرا کردن، چون رو Low، گرافیک Cod یکم چشم نواز تر هست :دی

نه بابا کارت گرافیکم خوبه(gtx 590) هردو رو با بالاترین تنظیمات بازی کردم اگرچه بتل 3 گرافیک فوق العاده بالایی داره ولی گرافیک کال آف بینظیر و بهتره ( البته دوستان حتما میدونن که برای استفاده از کیفیت بالای کال آف باید در پوشهimage quality... config.cfg رو از 1 به 5 تغییربدن و بعد تنظیمات گرافیکی رو بالا ببرن)

آخرین ویرایش:
بازیو تموم کردم خیلی قشنگ بود حداقل سینگلش خوب بود مولتی رو نرفتم...ولی حیف کم بود مراحلش ولی در کل از رو فیلم act of valor خوب برداشت کرده بودن...

دوست عزیز مطمعنی مدال جدیدرو بازی کردی؟؟؟؟؟
تنها ایرادی که نداشت گرافیک بازی بود.
مولتیش هم خیلی خوب بود من که مشکلی ندیدم!
تا قبل از اینکه امتیازات بیاد همه بازی کرده بودند میگفتن خداست ! حالا که امتیازات بازی پایین هست همه میگن بازی بدی بود(کاری به شما ندارم دوست عزیز)سوء تفاهم نشه! کلی میگم یک سری از دوستان ماشاالله حزب باد هستند... هر طرف باد میره میرن باهاش!!!!

چرا واقعا گرافیک یه حس بدی بهم میداد و اگر نمی دونستم اصلا به ذهنمم خطور نمیکرد با FB2 ساخته شده باشه ...
نتونسته بودن از موتور بازی خوب استفاده کنن اون طوری که Dice کرده بود ...
صداگذاری در مقابل بتلفیلد یه فاجعه بود ...
نوع تیراندازی زیاد جالب نبود -نوع دویدن کم مونده مانع ادامه بازی بشه اما سعی کردم تحمل کنم .دقیقا مثل ghost recon ساخته شده بود -menu بازی درحد بازی های 2004 بود به شدت فاجعه و گیج کننده و البته بی کلاس و ...
در کل سینگل رو خوب کار کرده بودن اما مالتی واقعا افتضاح بود طوری که واژه افتضاح قادر به بیان عمق فاجعه نیست در این صحنه .
مپ های کوچیک و نهایتا 20 نفره - تکسچر بی کیفیت -بافت ضعیف- باز هم منو آشغال و ....
کلا Danger Close ثابت کرد مالتی ساز نیست و این کار فقط و فقط باید توسط Dice انجام بشه ...
من فقط یک بار بازی کردم چون دیگه نتونستم و یه احساس شوکه شدن دارم از این همه فاجعه ...
باید منتظر یه پچ به شدت سنگین بود ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or