Medal Of Honor جدیدی با عنوان Warfighter در اکتبر امسال!

چقدر منتظر این بازی هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    111

SGT-Amir

کاربر سایت
Metal Of Honor Warfighter در اکتبر امسال و توسط استودیو Danger Close و با انجین گرافیکی Frost Bite 2 ساخته خواهد شد.

همچنین گفته شد که: این بازی دارای Multiplayer متفاوتی نسبت به قبل خواهد بود.( زیرا دیگر Multiplayer آن توسط DICE نیست و به عهده Danger Close می باشد)

داستان بازی هم هنوز معلوم نیست که در افغانستان خواهد بود یا نه...

منتظر اطلاعات جدیدی از GDC 2012 که در 6 مارچ است باشید...

26578587437791044129.jpg

لینک منبع

MORE Information in This Site

آخرین ویرایش:
بچه ها این رو یادتون میاد :

این مدال با همین نسخه تمام شد و خاطره شد ...

به یاد اون ایام امولیتور رو وا کردم بازی رو یه چند مرحله ای رفتم .. واقعا اون زمان شاهکاری بوده ... b-)

وای چه خاطراتی داشتیم:((

دوباره باید بگم خاک تو سرشون:((

اینو همه می دونیم که تنوع به طور کامل داره از صنعت بازی ریشه کن میشه... فقط Mine Craft و Skyrim بودند که کمی تنوع ایجاد کردند( تا حالا) ... بقیه بازیا همه مثل همدیگه هستن.

Warfare = Warfighter ?????:-/

نميدونم چرا اين سري كه يه روز تمام بازي هاي fps ازش الگو برداري و تقليد ميكردند حالا ميخواد همه چيش رو از اسم بگير تا گيم پلي بكنه يه كلون COD ؟؟؟

اميدوارم به راه راست هدايت بشند !!

Metal Of Honor Warfighter در اکتبر امسال و توسط استودیو Danger Close و با انجین گرافیکی Frost Bite 2 ساخته خواهد شد.
EA دیگه به اسم کال هم رحم نمیکنه
اگه سازنده همون استدیوی قبلیه کوچکترین امیدی به موفقیت این بازی وجود نداره
پس دیگه باید قید نسخه ی کنسولی رو زد چون با این موتور رو کنسولا از نظر گرافیکی بازیای فوق العاده ضعیف ، پرباگ و بی کیفیتی مثل BF3, NFS:RUN تولید شده و اصلا با سخت افزار 360 و PS3 سازگار نیست حداقل تا الان که چنین چیزی بوده

آقا این Frostbite II اصلا بدرد نمیخوره این ها هم نمیخوان قبول کنن !!!

هنوز باگ های نسخه ی قبلی MOH و BF 3 جلوی چشمام رژه میرن !!!

من هم ی خبر دیدم که گفته بودن امسال خبری از COD نیست !!
همچین هم که میگی BF3 باگ نداشت من 3بار تمومش کردم 5 بار هم به باگ نخوردم ولی MOH چرا خیلی داشت ولی دلیل نمیشه که اینم داشته باشه
بزارید اول یک چیزی نشون بدن بعد شروع به ترول کنید :|
COD هم نگفتند نماید بلک اوپس 2 تکذیب کردن فقط
خدای باگ بود BF چی میگید واسه خودتون !!! ی نگاه به این ویدیو بندازید ؟ هم نسخه ی X360 و هم PC رو بازی کردم پر از باگ بود !!!

در مورد COD هم بنده دیدم که دقیقا نوشته بود : "... امسال خبری از COD نخواهد بود "
والا ما انقدر ندیدم لازم به گفتن است من فن هیچکدام نیستم و به من ربطی نداره مقدار باگ هر بازی ولی انقدر باگ نداشت دیگه سوپرباگ که نبود

اون خبر هم اشتباه ترجمه شده بود اکتی فقط BO2 تکذیب کرده بود

آخرین ویرایش:
نسخه قبلی یه مولتی پلیر داشت که اونم کار DICE بود.
این یکی که کلا دست Danger Close هستش و موتور هم مالِ استودیو دیگه.رقابت امسال دیدنیِ!
باید ببینیم بازم از اون تریلر های فضایی که زمین تا آسمون با نسخه اصلی فرق داره میدن یا نه.

جنگ جهانی کجایی که یادت به خیر.
خداییش اتمسفر مدال از هر دو رقبش بهتره بود.اگه بقیه مواردش هم خوب کنن از اون دو بهتر هم می شه

---------- نوشته در 12:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:06 PM ارسال شده بود ----------

آقا این Frostbite II اصلا بدرد نمیخوره این ها هم نمیخوان قبول کنن !!!

هنوز باگ های نسخه ی قبلی MOH و BF 3 جلوی چشمام رژه میرن !!!

من هم ی خبر دیدم که گفته بودن امسال خبری از COD نیست !!
تا جایی که من یادمه MOH اصلا با Frostbite II ساخته نشد.BF3 هم تو نسخه PC هیچ باگی نداشت حالا بقیه نمی دونم

کلا کار EA فقط این هست که از بازیهاش بیش از حد تبلیغ کنه بعد اخرش یک عنوان میدن بیرون که با عنوانهای قبلی خودشونم نمیتونه رقابت کنه چه برسه به بازی مثل COD حالا امیدوارم در مورد این یکی فکرم اشتباه باشه که مطمئنم نیست

همچین هم که میگی BF3 باگ نداشت من 3بار تمومش کردم 5 بار هم به باگ نخوردم ولی MOH چرا خیلی داشت ولی دلیل نمیشه که اینم داشته باشه
بزارید اول یک چیزی نشون بدن بعد شروع به ترول کنید :|
COD هم نگفتند نماید بلک اوپس 2 تکذیب کردن فقط
تا جایی که من یادمه MOH اصلا با Frostbite II ساخته نشد.BF3 هم تو نسخه PC هیچ باگی نداشت حالا بقیه نمی دونم

خدای باگ بود BF چی میگید واسه خودتون !!! ی نگاه به این ویدیو بندازید ؟ هم نسخه ی X360 و هم PC رو بازی کردم پر از باگ بود !!!

در مورد COD هم بنده دیدم که دقیقا نوشته بود : "... امسال خبری از COD نخواهد بود "

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or