Medal Of Honor جدیدی با عنوان Warfighter در اکتبر امسال!

چقدر منتظر این بازی هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    111

SGT-Amir

کاربر سایت
Metal Of Honor Warfighter در اکتبر امسال و توسط استودیو Danger Close و با انجین گرافیکی Frost Bite 2 ساخته خواهد شد.

همچنین گفته شد که: این بازی دارای Multiplayer متفاوتی نسبت به قبل خواهد بود.( زیرا دیگر Multiplayer آن توسط DICE نیست و به عهده Danger Close می باشد)

داستان بازی هم هنوز معلوم نیست که در افغانستان خواهد بود یا نه...

منتظر اطلاعات جدیدی از GDC 2012 که در 6 مارچ است باشید...

26578587437791044129.jpg

لینک منبع

MORE Information in This Site

آخرین ویرایش:
من فن COD , قبول ندارم . :|

کی میگه DICE بهترین مالتی ساز هست ؟! مالتی BF در مقابل Halo یا Quakeیا MW و ... شبیه به شوخی میمونه ! اگه MP که DICE میسازه خوب بود الان ملت جای اینکه از صبح تا شب COD MW یا BO یا GOW یا Halo بازی کنن میشستن BF بازی میکردن !
باید قبول کرد کار DICE فاجعست مخصوصا توی MOH ! کلا 5 تا دونه مپ بدون جزییات بود و 4 تا دونه سلاح که قابلیت کاستومایزشون در حد کانتر بود ...
آخه این مالتی بود ؟! اونوقت تو بخش سینگل چه فضا و چه سلاحا و چه جزییات و چه تنوعی بود ...
آدم از Headshot کردن لذت میبرد . کلا DICE بهتره چند سال یه بار بیاد بازار گرمی کنه و دست آخر مردم رو بخندونه با فاجعه ای که میده بیرون و بره تا دفعه ی بعد ...

29073266883180136163.jpg

هنوز مولتی پلیر COD راه داره تا به حد BF که مپ هاش به این بزرگی و جزئیات باشن (همون یه Strike at Karkand یا Sharqi Peninsula کافیه برای کل COD) ، و انواع و اقسام تجهیزات و وسایل و اسلحه ها با قابلیت Customize فوق العاده داره، برسه ! خواهشا یه چیزایی نگین که یه دو روز بریم تو حالت مکاشفت

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه که هنوز بعضی ها نمیخوان قبول کنن EA هدفش از این همه هایپ و نشون دادن اسکرین Trailer و مانور تو قسمت سینگل چی بود! بعد کی گفته Dice فقط رو مولتی مانور می داد؟! وقتی خود EA میگه برا شکست و گرفتن CoD تلاش میکنه شما چرا کاسه داغ تر از آش میشید؟:d حالا بماند رو کنسول های BF-3 یه شکست خورده به تمام معنا بود.

MoH یکی از بهترین FPS ها بود یه زمان سر این کارهای EA هم داره نابود میشه فقط اسم نگاه کنید Warfighter ! یه بازی برا موفقیت و رقابت نیاز به تنوع و ایده جدید داره نه این تقلید کردن ها و هایب کردن نشون دادن Trailer های خرکی که قبل ریلیز بازی فک میندازه ولی وقتی خود بازی ریلیز میشه هیچ شباهتی به اون چیزی که دیدی نداره MoH 2010 دقیقا همین راه طی کرده بود!
. ربطي به تاپيك نداره ولي شما اين شكست كامل براي من توجيه كن كساني از Dice منتظر multiplayer ناب وعالي بودند خواسته هاشون براورده شده چه روي كنسول چه روي pc , ما كه اين همه بازي كرديم متوجه شكستي نشديم.....
.

کجاست اون MOH 2 : Underground که به هزارتا بازی می ارزید؟
یادش به خیر... چی بود....
MOH توی جنگ جهانی بهتر میتونه عمل کنه تا جنگ مدرن.
یادمه یه بار یه Molotov پرت کردم طرف یه سربازی و اونم گرفتش و پرتش کرد به طرف خودم!!!
اصلا یه لحظه تمام این اطلاعات به مغزم ارسال شد و فرمان ایست داد!!!!:|:d:-o=))

کی میگه DICE بهترین مالتی ساز هست ؟! مالتی BF در مقابل Halo یا Quakeیا MW و ... شبیه به شوخی میمونه ! اگه MP که DICE میسازه خوب بود الان ملت جای اینکه از صبح تا شب COD MW یا BO یا GOW یا Halo بازی کنن میشستن BF بازی میکردن !
باید قبول کرد کار DICE فاجعست مخصوصا توی MOH ! کلا 5 تا دونه مپ بدون جزییات بود و 4 تا دونه سلاح که قابلیت کاستومایزشون در حد کانتر بود ...
آخه این مالتی بود ؟! اونوقت تو بخش سینگل چه فضا و چه سلاحا و چه جزییات و چه تنوعی بود ...
آدم از Headshot کردن لذت میبرد . کلا DICE بهتره چند سال یه بار بیاد بازار گرمی کنه و دست آخر مردم رو بخندونه با فاجعه ای که میده بیرون و بره تا دفعه ی بعد ...
62921842233758417390.jpg

14973313868244739736.jpg

مالتی بتل جلو هیلو و مدرن شوخیه ؟! آدم چیزی نگه و به عکس بالا قناعت کنه سنگین تره .

. ربطي به تاپيك نداره ولي شما اين شكست كامل براي من توجيه كن كساني از Dice منتظر multiplayer ناب وعالي بودند خواسته هاشون براورده شده چه روي كنسول چه روي pc , ما كه اين همه بازي كرديم متوجه شكستي نشديم.....
.

دوست عزیز من خودم جزو کسانی هستم که کلا مولتی b-f-3 برام به صورت کامل نا امید کننده بود و دلایل محکمی هم دارم ملت یه چیزی حداقل در حد bc2 میخواستن نه این که یه چیزی که افت داشته باشه اگر هم خواستی تو پروفایل خودت برات دلایل رو میگم.

DICE یکی از بهترین استدیو هست که بازی Multi قوی میسازه برادران ملت هنوز دارن BF2 میزنن BF3 که جای خود دارد شما برادرهای کنسولیزه هم برید با همون COD خدا حال کتید
بعدم این بازی جه ربطی به DICE داره آخه :دی مال Danger CLose هست

داستان این مدال احتمالا بر میگرده به پایان مدال 2010 و از اونجا ادامه پیدا میکنه.امیدوارم لاقل شده برای یک بار هم ما یک داستان بدرد بخور رو این بازی های جنگی مدرن ببینیم. نه یک داستان خشک و پر از صحنه های درام با یک پایان احمقانه.
یک نکته مثبت مدال 2010 موسیقیش بود که اگر چه شاید به چشم نیاد ولی منتظرم ببینم رامین جوادی باز هم رو موسیقی این قسمت کار میکنه یانه .

DICE یکی از بهترین استدیو هست که بازی Multi قوی میسازه برادران ملت هنوز دارن BF2 میزنن BF3 که جای خود دارد شما برادرهای کنسولیزه هم برید با همون COD خدا حال کتید
بعدم این بازی جه ربطی به DICE داره آخه :دی مال Danger CLose هست
منم همین رو میگم اصلا چه ربطی به DICE داره این بازی.
جالبه وقتی هم میگی چه ربطی به DICE داره میگن ماله EA که هست :)) پس از قرار معلوم هر چی FPS که EA میده واسه رقابت با COD هست حتی Crysis :))
حالا هی بیاین ترول کنید. فقط به خودتون فشار میادُ بس و با یه Gif خشگل هم ازتون پذیرایی میشه :d

آخرین ویرایش:
منم همین رو میگم اصلا چه ربطی به DICE داره این بازی.
جالبه وقتی هم میگی چه ربطی به DICE داره میگن ماله EA که هست :)) پس از قرار معلوم هر چی FPS که EA میده واسه رقابت با COD هست حتی Crysis :))
حالا هی بیاین ترول کنید. فقط به خودتون فشار میادُ بس و با یه Gif خشگل هم ازتون پذیرایی میشه :d
برادر من کی میگه به DICE ربط نداره ؟! نسخه ی قبلی رو DICE نابود کرد . گرافیک سینگل کجا و مالتیش کجا . گیم پلیشون چقدر فرق داشت !? آخه وقتی نتونستن یه حالت خوابیده تو مالتی بذارن اونم تو جنگی که هرچی فیلم ازش ببینی سربازا خوابیدن رو زمین و تیر اندازی میکنن چطوری بهشون میگین مالتی ساز بزرگ ؟! نقشه های فاجعه باری که تو کانترم نمیدید و 4 تا دونه سلاح واقعا برای MOH شرم آور بود ...
همونجور که گفتم صبر کنید و ببینید DC چطوری ساختن یه بازیه درست و حسابی رو به DICE که فقط ادعا داره یاد میده ...
امضای باحالی داری , خوشم اومد . باز خوبه به در مقابل Quake یا Halo چیزی نگفتی , خدا رو شکر ...
برادر من همونجور که گفتم همه ی مردم دنیا احمق نیستن که ! روی تمام پلتفرما MW پلیر آنلاین بیشتری داره تا BF , روی کنسول که اصلا نیازی نیست من چیزی بگم و آمارا معلومه ! میدونین مشکل چیه ؟! قضیه ی همون کسیه که خورد زمین و تا تهش سینه خیز رفت ...
یه عده از دوستان با یه دموی مضحک این بازی رو کردن GOTY و خدا بعد که بازی اومد و بازم تو تمام زمینه ها از فروش گرفته تا امتیازا دوباره ملتو خندوند , نمیخوان قبول کنن که اشتباه کردن ...
دیگه هم راجع به این بازیه مضحک تو تاپیک بازی بزرگی مثل MOH حرف نمیزنم چون بی ارزشتر از اونیه که بخوام راجع بهش بحث کنم و خودمو خسته کنم ...

برادر من کی میگه به DICE ربط نداره ؟! نسخه ی قبلی رو DICE نابود کرد . گرافیک سینگل کجا و مالتیش کجا . گیم پلیشون چقدر فرق داشت !? آخه وقتی نتونستن یه حالت خوابیده تو مالتی بذارن اونم تو جنگی که هرچی فیلم ازش ببینی سربازا خوابیدن رو زمین و تیر اندازی میکنن چطوری بهشون میگین مالتی ساز بزرگ ؟! نقشه های فاجعه باری که تو کانترم نمیدید و 4 تا دونه سلاح واقعا برای MOH شرم آور بود ...
همونجور که گفتم صبر کنید و ببینید DC چطوری ساختن یه بازیه درست و حسابی رو به DICE که فقط ادعا داره یاد میده ...
امضای باحالی داری , خوشم اومد . باز خوبه به در مقابل Quake یا Halo چیزی نگفتی , خدا رو شکر ...
برادر من همونجور که گفتم همه ی مردم دنیا احمق نیستن که ! روی تمام پلتفرما MW پلیر آنلاین بیشتری داره تا BF , روی کنسول که اصلا نیازی نیست من چیزی بگم و آمارا معلومه ! میدونین مشکل چیه ؟! قضیه ی همون کسیه که خورد زمین و تا تهش سینه خیز رفت ...
یه عده از دوستان با یه دموی مضحک این بازی رو کردن GOTY و خدا بعد که بازی اومد و بازم تو تمام زمینه ها از فروش گرفته تا امتیازا دوباره ملتو خندوند , نمیخوان قبول کنن که اشتباه کردن ...
دیگه هم راجع به این بازیه مضحک تو تاپیک بازی بزرگی مثل MOH حرف نمیزنم چون بی ارزشتر از اونیه که بخوام راجع بهش بحث کنم و خودمو خسته کنم ...
كلا moh جالب نبود اما راجب دراز نكشيدن روي زمين: اون رو براي اين گذاشته بودن كه يه مشت نووب نيان كمپ كنن مثل BFBC 2. كه BFBC 2 هم اين قابليت رو نداشت در تنيجه تقريبا هيچ كمپري توي بازي نبود
شما تا صبح هم براي خودتون دليل بياريد مولتي bf3 بهتر از mw3 هست مثل اينكه بعد اين همه مدت درگير هستيد با اين موضوع .

آخرین ویرایش:

کلا حرف شما اینقدر عظیم هست که خیلیا به شما میخندن!!!

خب عزیر دل من سینگل بازی رو که اصلا DICE نساخت واسه همین در کل یه بازی دیگه بود.سینگل بازی دسته Danger Close و مولتیش دسته DICE بود. اگه همین DICE نبود الان متا بازی به 50 هم نمی رسید.
شاید بشه تنها نقطه قوت Medal of Honor 2010 رو مولتی پلیرش گفت که کار DICE بود.
در کل من مشکلم با اینه که چرا شما اومدید ریختید تو این تاپیک دارید DICE رو ترول می کنید.:|

آخرین ویرایش:
مالتی BF در مقابل Halo یا Quakeیا MW و ... شبیه به شوخی میمونه ! اگه MP که DICE میسازه خوب بود الان ملت جای اینکه از صبح تا شب COD MW یا BO یا GOW یا Halo بازی کنن میشستن BF بازی میکردن !
کلا DICE بهتره چند سال یه بار بیاد بازار گرمی کنه و دست آخر مردم رو بخندونه با فاجعه ای که میده بیرون و بره تا دفعه ی بعد ...

فقط Bold شده ها رو بخونید ، و عید امسال رو با خنده شروع کنید :-&:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or