Medal Of Honor جدیدی با عنوان Warfighter در اکتبر امسال!

چقدر منتظر این بازی هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    111

SGT-Amir

کاربر سایت
Metal Of Honor Warfighter در اکتبر امسال و توسط استودیو Danger Close و با انجین گرافیکی Frost Bite 2 ساخته خواهد شد.

همچنین گفته شد که: این بازی دارای Multiplayer متفاوتی نسبت به قبل خواهد بود.( زیرا دیگر Multiplayer آن توسط DICE نیست و به عهده Danger Close می باشد)

داستان بازی هم هنوز معلوم نیست که در افغانستان خواهد بود یا نه...

منتظر اطلاعات جدیدی از GDC 2012 که در 6 مارچ است باشید...

26578587437791044129.jpg

لینک منبع

MORE Information in This Site

آخرین ویرایش:
برادر من کی میگه به DICE ربط نداره ؟! نسخه ی قبلی رو DICE نابود کرد . گرافیک سینگل کجا و مالتیش کجا . گیم پلیشون چقدر فرق داشت !? آخه وقتی نتونستن یه حالت خوابیده تو مالتی بذارن اونم تو جنگی که هرچی فیلم ازش ببینی سربازا خوابیدن رو زمین و تیر اندازی میکنن چطوری بهشون میگین مالتی ساز بزرگ ؟! نقشه های فاجعه باری که تو کانترم نمیدید و 4 تا دونه سلاح واقعا برای MOH شرم آور بود ...
همونجور که گفتم صبر کنید و ببینید DC چطوری ساختن یه بازیه درست و حسابی رو به DICE که فقط ادعا داره یاد میده ...
امضای باحالی داری , خوشم اومد . باز خوبه به در مقابل Quake یا Halo چیزی نگفتی , خدا رو شکر ...
برادر من همونجور که گفتم همه ی مردم دنیا احمق نیستن که ! روی تمام پلتفرما MW پلیر آنلاین بیشتری داره تا BF , روی کنسول که اصلا نیازی نیست من چیزی بگم و آمارا معلومه ! میدونین مشکل چیه ؟! قضیه ی همون کسیه که خورد زمین و تا تهش سینه خیز رفت ...
یه عده از دوستان با یه دموی مضحک این بازی رو کردن GOTY و خدا بعد که بازی اومد و بازم تو تمام زمینه ها از فروش گرفته تا امتیازا دوباره ملتو خندوند , نمیخوان قبول کنن که اشتباه کردن ...
دیگه هم راجع به این بازیه مضحک تو تاپیک بازی بزرگی مثل MOH حرف نمیزنم چون بی ارزشتر از اونیه که بخوام راجع بهش بحث کنم و خودمو خسته کنم ...
اوکی تو راست میگی بیخیال
خوشم میاد همین دیروز بود همه فکر میکردن سینگل بازی رو DICE درست کرده میگفتن چرته
ما تا میگفتبم مولتی رو DICE درست کرده دهنا بسته میشد
COD خدا برید بازی کنید لذت ببرید ولی به علایق مردم توهین نکنید

..
برادر من همونجور که گفتم همه ی مردم دنیا احمق نیستن که ! روی تمام پلتفرما MW پلیر آنلاین بیشتری داره تا BF .
الان نسخه PC بازی MW3 حدود 59000 بازیکن داره BF3 حدود 95000 نفر تو بازی هستن
CS:Source از MW 3 بیشتر بازی میکنن .
EA بعد از عرضه BF3 اعلام کرد که Dice موفق ترین استدیو بازیسازیش تو فروش بوده

من قبلی رو اورجینال گرفتم هنوز 10 دقیقه هم بازی نکردم...!!!!

الان دقیقا منظورتون از این پست چی بود؟!

1- میخواستید بگید بازی چرته
2- من بازی اورجینال میگیرم
3- تو کار جمع کردن آرشیو بازی هستم
4- نمایش امضا و آواتار
5- میخواستید ببینید چطوریه که اگه خوب نیست وکیوم باز نکرده پس بدین

گذینه صحیح را به 200090 ارسال کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or