Medal Of Honor جدیدی با عنوان Warfighter در اکتبر امسال!

چقدر منتظر این بازی هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    111

SGT-Amir

کاربر سایت
Metal Of Honor Warfighter در اکتبر امسال و توسط استودیو Danger Close و با انجین گرافیکی Frost Bite 2 ساخته خواهد شد.

همچنین گفته شد که: این بازی دارای Multiplayer متفاوتی نسبت به قبل خواهد بود.( زیرا دیگر Multiplayer آن توسط DICE نیست و به عهده Danger Close می باشد)

داستان بازی هم هنوز معلوم نیست که در افغانستان خواهد بود یا نه...

منتظر اطلاعات جدیدی از GDC 2012 که در 6 مارچ است باشید...

26578587437791044129.jpg

لینک منبع

MORE Information in This Site

آخرین ویرایش:
خدای باگ بود BF چی میگید واسه خودتون !!! ی نگاه به این ویدیو بندازید ؟ هم نسخه ی X360 و هم PC رو بازی کردم پر از باگ بود !!!

در مورد COD هم بنده دیدم که دقیقا نوشته بود : "... امسال خبری از COD نخواهد بود "

اینو کی گفته ؟! Acti تو خبرش گفت خبری از Black Ops 2 نیست نه COD

دلمون به مولتی پلیر بازی خوش بود که اون رو هم ازمون گرفتن !
Danger Close همچین استودیو بدی نیست ! سابقه خیلی خوبی داره ! (BFME ها و Medal of Honor Pacific Assault و ...) یکبار اون جوری عالی نشد، دلیل نمیشه بگیم ضعییفه

آخرین ویرایش:
خدای باگ بود BF چی میگید واسه خودتون !!! ی نگاه به این ویدیو بندازید ؟ هم نسخه ی X360 و هم PC رو بازی کردم پر از باگ بود !!!

در مورد COD هم بنده دیدم که دقیقا نوشته بود : "... امسال خبری از COD نخواهد بود "
دوست عزیز این باگ های نسخه بتا هست.خودم هم قبلا دیده بودم.شما الان برو خودت مولتی BF3 رو بازی کن عمرا یکی از این باگ ها رو داشته باشه.هر چند هنوز یک سری باگ داره ولی خیلی کم هست

فک کنم مولتی بازی هم که تنها نکته مثبت بازی بود از بین رفت . حالا ضرر که نداره اومدنش فوقش نمی خریم :d
Notice :
We dont have BO this year but you can be sure that we have cod this year . Clear ?

یه multi-player شماره قبل کاری ندارم . ولی مرحله ی اخر سینگلش ( مخصوصا موسیقی و پایانش ) به n تا از مرحله ی های cod شرف داره .
نظر کاملا شخصیه .

درسته نسخه ی قبلی MoH از انتظارات فاصله داشت ولی بازی بدی هم نبود.
حس یه سرباز واقعی رو تو یه میدون جنگ با آدم میداد. من خیلی ازش بدم نیومد.
فقط خواهشا درجه سختی بازی رو تو نسخه ی جدید بیشتر کنن. :دی
تو قمست قبل حتی رو سخت ترین درجه هم بازی انگار اتوماتیک ضد ضربه بود. :دی

قبلی خوب بود ولی باگ داشت. یه جا قبل بازی دیده بودم باید با جت میومدن بمب مینداختن تا بریم جلو. تو بازی هی وایسادم نمیومد :| مرحله رو از اول رفتم تا اومد

چه عجب نظر دوستان نسبت به جنگ جهانی عوض شده

قبلنا که اسم جنگ جهانی میوردی 10 نفر میگفتن حالمون از سلاحاش بهم خورد تا کی باید تو گذشته باشیم "البته جو یه بازی تازه وارد گرفته بودشون"
.............
یه چیز هم بگیم به خبر مربوط بشه

بازی قبلی خوب بود:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or