Max Payne 3 VS Uncharted

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Max Payne 3 or Uncharted !!! That's the problem

• مجموع رای دهنده‌ها
    207
اصلا این بازی ها برای مقایسه با یک دیگر جالب نیستن مکس که دنبال ماجراجویی و پیدا کردن گنج نیست و نیتن هم جو نمی گیرتش و بپره هوا صخنه اهسته بشه و چند تا رو بکشه

آنچارتد یه بازیه انحصاری و خیلی قوی تر نسبت ب مکس پین هستش در تمام موارد : گرافیک که همه میدونن کدوم بهتره . داستان که آنچارتد اصلا رقیب نداره و گیم پلی واقعیترم آنچارتد بهتره .و تکنولوژی فوق العاده قوی کارشده 3D در آنچارتد که حجم بازیو تا 50 گیگ رسوند
آنچارتدو با هیچی مقایسه نکنید

خب بله انحصاریه قویه و بله چهره دریک بهتر از مکسه و کلا انچارتد بهتره چون شونصد گیگ هست و...)xخب اخه با چه منطقی این حرفا رو میزنی گرافیک کجا همه میدونن؟ صبر کن 1هفته بگذره بازی برای همه هضم بشه بعد
چرا انچارتد با هیچی نباید مقایسه بشه اخه چرررراااا؟؟)xچون 3d هست بهتره؟تکنولوژی قوی کار شده یعنی چی یه تعریفی ازش بکن
انچارتد تو داستان رقیب نداره؟!!
بخدا اگه دستم بود همین اول کار یه جور بن میکردمت تا یه سال دور خودت بچرخی
هر دو شون بازیای عالی ای هستن ولی باید صبر کرد و دید کدوم بهتره شاید مکس پین بهتر باشه شاید انچارتد پس همینجوری کشکی نگید این بهتره اون بهتره استدلال کن استدلال
اصلا این بازی ها برای مقایسه با یک دیگر جالب نیستن مکس که دنبال ماجراجویی و پیدا کردن گنج نیست و نیتن هم جو نمی گیرتش و بپره هوا صخنه اهسته بشه و چند تا رو بکشه
مگه دو تا بازی باید عینا شبیه هم باشن تا مقایسه شن؟؟

این چه سوال سختیه پرسیدین ؟ مکس پین به خاطر گیم پلیش تو قلبم جا داره آنچارتد هم کلا تو حلقم :دی پس به آنچارتد رای دادم چون به جز تقریبا گیم پلی ( که اونم یخورده ) از بقیه لحاظ کاملا در سطح بالاتری قرار داره . ممنون

این نظر سنجی حقیقی نمیشه . چون آنچارتد و پی اس هیتر خیلی زیاده اینجا و 70 درصد کسایی که به مکس رای میدن نه آنچارتد بازی کردن نه مکس3 .

بهتر بود اسم تاپیکو میزاشتن PS3 Fans With Gamers.
yahoo_4.gif

درستش اینه : PS3 Fans With PS3 Haters

آخرین ویرایش:
این چه سوال سختیه پرسیدین ؟ مکس پین به خاطر گیم پلیش تو قلبم جا داره آنچارتد هم کلا تو حلقم :دی پس به آنچارتد رای دادم چون به جز تقریبا گیم پلی ( که اونم یخورده ) از بقیه لحاظ کاملا در سطح بالاتری قرار داره . ممنون

این نظر سنجی حقیقی نمیشه . چون آنچارتد و پی اس هیتر خیلی زیاده اینجا و 70 درصد کسایی که به مکس رای میدن نه آنچارتد بازی کردن نه مکس3 .
بیییییییییییییییییب .. جواب اشتباه است و شدیدا مخالفم .
بنده جفتش رو بازی کردم و مکس پین از همون شماره اولش یه چیزه دیگه بوده , اصلا نمیدونم برا چی همچین تاپیکی ایجاد شد چون اصلا قابل مقایسه نیست از همون نتیجه رای ها هم معلومه . مکس پین داستانش عالیه و همینطور گیم پلیی که داره . آنچارتد شده دیگه مثل تن تن . هر سری یا دنباله گنجه یا ..... اما مکس پین هر سری ادامه اون زندگیه بی رنگ و ناراحت کننده مکس رو به ما نشون میده و این شماره هم اومده تا به ما بگه چه بلایی سر مکس پین بعد از این همه سال اومده .

آنچارتد یه بازیه انحصاری و خیلی قوی تر نسبت ب مکس پین هستش در تمام موارد : گرافیک که همه میدونن کدوم بهتره . داستان که آنچارتد اصلا رقیب نداره و گیم پلی واقعیترم آنچارتد بهتره .و تکنولوژی فوق العاده قوی کارشده 3D در آنچارتد که حجم بازیو تا 50 گیگ رسوند
آنچارتدو با هیچی مقایسه نکنید

چه ربطی به حجم داره؟ هربازی حجمش بیشتر باشه بهتره؟
rdr که 6.5 گیگ بیشتر نبود ولی یکی از بهترین بازی های این نسل بود با اینکه انحصاری نبود
من ندیدم تا الان راک استار بازی بد بده بیرون بخصوص این بازی که انتظارات ازش واقعا بالاست

خب من یکم مکس رو بازی کردم در کل خوب بود و هر دو بازی رو باید انجام بدین چون هر کدوم تجربه متفاوتی رو به ادم میدن البته دوستان دقت کنن این حرفم به این معنی نیست که این دو بازی قابل مقایسه با هم نیستن

مگه دو تا بازی باید عینا شبیه هم باشن تا مقایسه شن؟؟
نه ولی بهم خیلی ربط ندارن فقط این که هر دو تیر اندازی سوم شخص هستند ولی گیم پلی هاشون بهم نزدیک نیست مکس پین پیش تر روی صحنه اهسته تاکید داره و داخل انچارتد اکشن سریع هست و گرافیک انچارتد هم واقعا بالا تر از مکس پین هستش همه می گفتن بازی گرافیکش در حد cg هست ولی نمی گم مکس پین گرافیک بدی داره گرافیکش عالی هست ولی نه به اندازه انچارتد در مورد داستان هم مکس یه الکلی که که میره برزیل ادم بکشه ناتان پا می شه میره عربستان یه شهری کشف کنه و پولی به جیب بزنه :d

آخرین ویرایش:
من هنوز MP3 رو بازی نکردم چون نمیدونم پول واسه اوریج بدم یا نه ولی UNCHARTED رو بازی کردم و کلی حالی حال کردم
سوالم اینه که مالتی پلیر کدوم بهتره MP3 VS UNCHARTED3

خوب من بازی کردم.اولا کمی داغ بودم گفتم مکس ولی حالا میگم آنچارتد و به اون رای دادم.تو آنچارتد انگار شما شاهد یه سینمایی هالیوودی هستید ولی مکس یک اکشن هست و کمی داستان نامفهومی رو با خود یدک میکشه.پس آنچارتد مسلماً آنچارتد گزینه ی بهتری هست.

عجب....

این چه مدل نظر سنجیه دیگه...؟ از هر 10 نفر یک نفر PS3 داره که اونم نصف اون یک نفر می تونه عناوین انحصاریشو بازی کنه (بنا به وضعیت بازار)
بعد یک بازی مولتی که در گذشته براش ملت گیمرهای حرفه ای !!!!! دست و پا میشکنند مقایسه میکنید..
الان از یه ادم 17 ساله سر کوچه بپرسی که مکس پین سکته میزنه بپرسی PS3 میگه ، مگه عمر PS2 تموم شده..؟؟
خب معلومه اون بیا اینجا با کله مکس رو رای میده...
تازه سوای این حرف ها ملت گیمرهای فن کنسول مقابل هم برا رو کم کنی مطمئنا به مکس رای میدن..
به هر حال من برای توصیف بین این دو بازی به یک بند اشاره میکنم...
+
مرحله اسکله بازی انچارتد رو با مرحله اسکله مکس پین مقایسه کردم اصلا وقتی از رو مکس رفتم رو انچارتد انگار از جهنم رفتم تو بهشت
فقط فقط کافیه تا انمیشن های رفتاری موقع کاور گیری دو شخص رو ببینیم ناتال باهات حرف میزنه و داره زندگی میکنه باهات دیگه اصلا هیچی چیزی نمیشه گفت و فقط شاهد اوضاع نظر سنجی باید بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or