ORTEZA\/\/
کاربر سایت
بابا مکس رو با آنچارتد مقایسه نکنید نمی گم بد ولی به آنچارتد نمیرسه خدایی بخوام مقایسه کنم خیلی چیزای برتری داره که مکس در برابرش زانو میزنه ...
بله همونطور که از کرایسیس 2 یا ریج که بازیای مولتی پلتفرمن انتظار گرافیک داریم و انتظاراتمونم به طور کامل برآورده میکنن از بازیای مولتی پلتفرم دیگه ام میشه انتظار گرافیک بالا داشت همونطور که کرایسیس 2 تو زمان خودش بالاترین گرافیک رو داشت و یه انحصاری مثل کیلزون 3 رو شکست داد یا همونطور که ریج تو زمان خودش به گفته ی اکثر سایتا بهترین گرافیکو داشتگرافیک ؟!!!
از بازی مولتی پلتفرم انتظار گرافیک دارید ؟!
بله همونطور که از کرایسیس 2 یا ریج که بازیای مولتی پلتفرمن انتظار گرافیک داریم و انتظاراتمونم به طور کامل برآورده میکنن از بازیای مولتی پلتفرم دیگه ام میشه انتظار گرافیک بالا داشت همونطور که کرایسیس 2 تو زمان خودش بالاترین گرافیک رو داشت و یه انحصاری مثل کیلزون 3 رو شکست داد یا همونطور که ریج تو زمان خودش به گفته ی اکثر سایتا بهترین گرافیکو داشت
من این منطقو درک نمیکنم که چرا فقط بازیای انحصاری باید گرافیکشون بالا باشه
من اونچیزی رو که سایتا گفتن و یه فکت محسوب میشه رو مطرح کردم توصیه میکنم نقدای کرایسیس 2 و ریج رو تو زمان عرضه مخصوصا بررسی گرافیکی این دوتا بازیرو بخونی یا ببینی. این دوتا تو زمان عرضه از نظر بیشتر سایتای معتبر تو این زمینه به عنوان بهترین گرافیک کنسولی انتخاب شدن البته نسخه های XBOX 360
بازی محبوب ما آنچارتد2 هست این بازی هم عمرا از نظر نمره بهش نمیرسه>:d<این مقایسه از پایه و اساس اشتباست ! شاید به قول یکی از دوستان مقایسه مکس پین با گیرز عاقلانه تر میبود .
از طرفی حرفای خنده داره بعضی دوستان هم جای بسی تأمل داره اینکه مکس پین در سطحی نیست که بشه با uncharted مقایسه ـش کرد ! یا ND در جایگاهی هست که بقیه تو خواب و خیال هم بهش نمی رسن و . . . (LOL ) .
در کل پیشنهاد میکنم دعا دعا کنید متا و میانگین امتیاز MP3 بالاتر از بازی محبوبتون نشه !
در مورد گرافیک MP 3 هم از نظر من با یکی از بهترین های نسل طرفیم حتی تو بعضی مراحل با احتساب فیزیک و انیمیشن میشه گفت بهترین .
من اونچیزی رو که سایتا گفتن و یه فکت محسوب میشه رو مطرح کردم توصیه میکنم نقدای کرایسیس 2 و ریج رو تو زمان عرضه مخصوصا بررسی گرافیکی این دوتا بازیرو بخونی یا ببینی. این دوتا تو زمان عرضه از نظر بیشتر سایتای معتبر تو این زمینه به عنوان بهترین گرافیک کنسولی انتخاب شدن البته نسخه های XBOX 360حرف شما درسته ولی مثالای خوبی نزدی:d ریج که پدر صاحب کنسولو با لود کردنای دیر تکسچرا در آورد.کرایسیس هم نمی دونم کیلزونو چطوری شکست داده کیلزون رو 30 فریم قفل بود در حالیکه کرایسیس افت فریم داشت و همین طور از نظر زیبایی کیلزون واقعا سر بود(از کرایسیس کنسول البته) و همین طور تفاوت کنسول و Pc کرایسیس کماکان زیاده .بهتر بود آرکام سیتی اینا رو مثال می زدید.:d
آنچارتد یه بازیه انحصاری و خیلی قوی تر نسبت ب مکس پین هستش در تمام موارد : گرافیک که همه میدونن کدوم بهتره . داستان که آنچارتد اصلا رقیب نداره و گیم پلی واقعیترم آنچارتد بهتره .و تکنولوژی فوق العاده قوی کارشده 3D در آنچارتد که حجم بازیو تا 50 گیگ رسوند
آنچارتدو با هیچی مقایسه نکنید