Max Payne 3 VS Uncharted

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Max Payne 3 or Uncharted !!! That's the problem

• مجموع رای دهنده‌ها
    207
بابا مقایسه نکنید ... اصلا به هم نمیان ..

مکس همون مکس قدیم می تونستی درد رو حس کنی .. داستانش چی بشه خدا می دونه

تاریکی - برف - کشته شدن ... همه اینها در مکس قدیم بوده !

اره ممکنه یه خورده شبیه هم باشن ولی از نظر جو اصلا به هم نمیخورن
اون مرحله توی مکس که میباست دنبال صدای بچه-ش میرفت واقعا تم ترسناک و افسرده ای داشت.
کلا آدم بدبختی هست این مکس.خاطراتش لحظه ای رهاش نمیکنن (کریتوس!!!:d=)))

بابا مقایسه نکنید ... اصلا به هم نمیان ..

مکس همون مکس قدیم می تونستی درد رو حس کنی .. داستانش چی بشه خدا می دونه

تاریکی - برف - کشته شدن ... همه اینها در مکس قدیم بوده !
تو بازی کرد ـیش ؟!:|
نـــــــــه بازی کردی ـیش ؟!:دی
آخه چرا ترول میکنید ؟!
:-l

تو بازی کرد ـیش ؟!:|
نـــــــــه بازی کردی ـیش ؟!:دی
آخه چرا ترول میکنید ؟!
:-l

عليرضا براي يه كي مثل من كه جز فن هاي قديمي و لاور اين دوتا بازي يعني mp1 ,2 هست كافيه تا با ديدن جو بازي و محيط بازي بگم اين بازي با من نميسازه !!! يعني نميتونه من رو مثل نسخه هاي قبل ارضا كنه . وسلام

من فن دو اتيشه سوني نيستم بخاطر همينم ميگم MP1 ميارزه رو كل انحصاري هاي سوني و ماكروسافت و نينتندو ولي نسخه سوم از نظر من اشغالي بيش نيست !! چون بازي رو از اون جو نمناك و بد تريكب و بخوصو برفي و صد البته نيويوركي كشيده بيرون ! يه مكس بود و نيويورك و اب و هواش !!!

عليرضا براي يه كي مثل من كه جز فن هاي قديمي و لاور اين دوتا بازي يعني mp1 ,2 هست كافيه تا با ديدن جو بازي و محيط بازي بگم اين بازي با من نميسازه !!! يعني نميتونه من رو مثل نسخه هاي قبل ارضا كنه . وسلام

من فن دو اتيشه سوني نيستم بخاطر همينم ميگم MP1 ميارزه رو كل انحصاري هاي سوني و ماكروسافت و نينتندو ولي نسخه سوم از نظر من اشغالي بيش نيست !! چون بازي رو از اون جو نمناك و بد تريكب و بخوصو برفي و صد البته نيويوركي كشيده بيرون ! يه مكس بود و نيويورك و اب و هواش !!!
:(
بابا محیط که تاریک تاریک ـه !:|
خدایی نباید با دیدن یه تریلر این طوری قضاوت کنیم !
من به شخصه وقتی تریلر های RDR ُ میدیدم اصلا فکر نمیکردم پستانسیل ـشو داشته باشه که بهترین بازی این نسل ـم بشه!
میدونی نباید به راکستار شک کرد !:دی
منم میدونم تو اینو اریج ـش رو میگیری فردا پس فردا !:دی

:(
بابا محیط که تاریک تاریک ـه !:|
خدایی نباید با دیدن یه تریلر این طوری قضاوت کنیم !
من به شخصه وقتی تریلر های RDR ُ میدیدم اصلا فکر نمیکردم پستانسیل ـشو داشته باشه که بهترین بازی این نسل ـم بشه!
میدونی نباید به راکستار شک کرد !:دی
منم میدونم تو اینو اریج ـش رو میگیری فردا پس فردا !:دی

به نكته جالبي اشاره كردي عليرضا جان . من صد در صد نسخه اريجش رو ميگيرم چون بالاخره بازي راكستار هست و بازي نكردنش خريت محض :d

بزار يه مثال ساده بهت بزنم مثلا وقتي بهت ميگن بازي Dead Space ديگه توسط ويسكرال ساخته نميشه و اين كار رو بيليزارد بر عهده ميگيره و قرار ايزاك بره با ادم ها بجنگه و تبديل به يه مزدور بشه و 70 درصد بازي هم در روز و در خيابان هاي عربستان اتفاق ميوفته ، اون موقع دو حالت بهت دست ميده :

بازي توسط بيليزارد ساخته ميشه و همين كافي تا براش 100 هزار تومن پول بدي اما ادامه داستان اين سري قرار اينجوري باشه ؟؟ اوه شت !!!!

به نكته جالبي اشاره كردي عليرضا جان . من صد در صد نسخه اريجش رو ميگيرم چون بالاخره بازي راكستار هست و بازي نكردنش خريت محض :d

بزار يه مثال ساده بهت بزنم مثلا وقتي بهت ميگن بازي Dead Space ديگه توسط ويسكرال ساخته نميشه و اين كار رو بيليزارد بر عهده ميگيره و قرار ايزاك بره با ادم ها بجنگه و تبديل به يه مزدور بشه و 70 درصد بازي هم در روز و در خيابان هاي عربستان اتفاق ميوفته ، اون موقع دو حالت بهت دست ميده :

بازي توسط بيليزارد ساخته ميشه و همين كافي تا براش 100 هزار تومن پول بدي اما ادامه داستان اين سري قرار اينجوري باشه ؟؟ اوه شت !!!!
مثال جالبی بود انصافا !:دی
ولی خُب راک استار چند سال داره کار کرده رو مکس !!!
بعد این همه تاخیر و ... بازی رو دادن بیرون !
خدای ـش هرجوری فکر مکینم نمدونم چرا اینقدر به مکس امیدوارم !:دی
امیدوارم با چند تا 10/10 امیدواریم کامل بشه و همه تون بیایید حرفاتون رو پس بگیرید !:دی

مثال جالبی بود انصافا !:دی
ولی خُب راک استار چند سال داره کار کرده رو مکس !!!
بعد این همه تاخیر و ... بازی رو دادن بیرون !
خدای ـش هرجوری فکر مکینم نمدونم چرا اینقدر به مکس امیدوارم !:دی
امیدوارم با چند تا 10/10 امیدواریم کامل بشه و همه تون بیایید حرفاتون رو پس بگیرید !:دی

مكنه بازي فراتر از حد انتظارات باشه ولي براي فني مثل من به هيچ وجه قابل توجيح نيست اين تغييرات . داستان مكس يه داستان پر محتوا و پر كشش هست و مطمئنا ميتونستند بهتر از اينا اب و تابش بدن ! تا تبديل به داستان گروگان گيري ساده و كليشه ايش كنند !!!!

گیم پلی آنچارتد دیگه قدیمی شده جانم.برن بزارن دره کوزه آبشو بخورن.مکس پین هست که پر از نوآوریه.من میگم از نظر گرافیک مکس پایین تره ولی کلا مکس عالیه.آنچارتد یکی از بهترین های سال بود.البته که مقایسه ی یه بازی 20 ساعتی با یه بازی 10 ساعتی سخته.ولی مکس بهتر از این ها هم میتونست باشه.کمی بهتر میشد از لحاظ گیم پلی و گرافیک و صحنه های سینماتیک آنچارتد دیگه باید سرشو میزاشت زمین ولی به نظرم الان پرچم آنچارتد بالاست.

این نکته ی خیلی مهم هم بگم که من هنوز بازی رو بازی نکردم و فردا انشاالله اگه خدا بخواد و دوباره سرکار نباشیم بازی خواهم کرد و فردا نظر قطعی رو خواهم گفت و در نظر سنجی شرکت خواهم کرد.اینم بگم که من آنچارتد رو تا آخرش رفتم و در یک کلمه خلاصه عاشق بودم و الان هم خیلی دوست دارم بازیش کنم ولی حیف.

---------- نوشته در 10:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:35 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن کسایی که هنوز بازی نکردن از الکی و از روی تریلر ها و اعتقادات خودشون نظر ندن و بازی کنن بعد نظر بدن چون حوصله ی شنیدن نظرات بیخود رو هیچ کس نداره.

دقیقا مثل نظر شما

MP3 مشخصا نمیتونه در مقابل آنچارتد مخصوصا نسخه های دوم و سوم حرفی برای گفتن داشته باشه چه از نظر گرافیک چه گیم پلی و چه صحنه های سینمایی البته هنوز MP3 رو انجام ندادم اما خوب در کل رسیدن به استانداردای سری آنچارتد و ناتی داگ کار سختیه حتی برای راکستار و یه جورایی ناتی داگ تو طراحی مراحل و ساختارشون فاصله ی عجیبی با بقیه ی استدیو ها داره و این واقعیته کافیه مرحله ی هواپیما، صحرا و کشتی U3 رو به یاد بیاریم واقعا یه نسل جلوتره و مسلمه که چنین مراحلی نه تنها تو MP3 بلکه تو هیچ بازی دیگه ای حداقل تو این نسل دیده نمیشه و نخواهد شد این نظر من در مورد مقایسه سری آنچارتد و MP3
اما اگه بخوام این دو سری بازیرو به طور کلی با هم مقایسه کنم و نسخه های یک و دو MP رو هم حساب کنم مشخص که نه تنها آنچارتد بلکه هیچ بازی دیگه ای تو این سبک برای من MP مخصوصا نسخه ی اول نمیشه روایت داستان ، کمیک های بازی، شخصیت پردازیا، گرافیک تو زمان خودش و همینطور گیم پلی و نوآوریاش بینظیر بودن و تو مقایسه ی کلی این دوتا سری مسلمه که MP یه چیز دیگست و خاطراتش هیچ وقت از یادم نمیره

به نظر من red dead redemption راکستار به کل بازیهای این نسل میارزه چه برسه به سری آنچارتد

هِعی ول کنید این دری وریا رو بابا . . .
آخه کی میاد بگه آنچارتد بهتر از مکس پین هست؟
اصن گیرم آنچارتد عالی ( که آره عالی هم هست به نظر خودمم تو این نسل خیلی بازی خوبی بود و هر نسخه اش رو دو یا سه بار تموم کردم ) من صدای مکس پین رو چیکارش کنم؟ اون صدای خسته رو ؟ همین رو بزارید جلو کل بدنه و هیکل آنچارتد رو میخوره میره لاکِردار . . .

پ.ن : هِعی مکسی، مکسی، مکس . . . ببین کارت به کجا رسیده که برای برتریت باید نظر سنجی بزارن :(.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or