Max Payne 3 VS Uncharted

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Max Payne 3 or Uncharted !!! That's the problem

• مجموع رای دهنده‌ها
    207
دقیقا باید با هم مقایسه شن !!
دلیلی هست که نشن ؟!
من ندید میگم که مکس شاختر ـه ولی خُب منتظر ـم که متا این رو ثابت کنه !:دی

یه انحصاری رو با یه مولتی پلتفرم ؟ :|

کلا سبکاشون ... کارهایی که میشه تو U3 کرد میشه تو MP3 کرد آیا ؟؟ بپر بپر ش رو ؟؟

داستانش ؟؟

کلا مقایسه اشتباست !

---------- نوشته در 10:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:18 PM ارسال شده بود ----------

هنوز بازی رو بازی نکرده چه مدلی به این نتیجه رسیدین ؟!
هنوز نمره ای هم نیومده !!

بازی رو Xbox 360 کپیش اومده :| ! بعضی دارن بازی می کنند و حتی تمومش هم کرده اند :)) !

MP3 مشخصا نمیتونه در مقابل آنچارتد مخصوصا نسخه های دوم و سوم حرفی برای گفتن داشته باشه چه از نظر گرافیک چه گیم پلی و چه صحنه های سینمایی البته هنوز MP3 رو انجام ندادم اما خوب در کل رسیدن به استانداردای سری آنچارتد و ناتی داگ کار سختیه حتی برای راکستار و یه جورایی ناتی داگ تو طراحی مراحل و ساختارشون فاصله ی عجیبی با بقیه ی استدیو ها داره و این واقعیته کافیه مرحله ی هواپیما، صحرا و کشتی U3 رو به یاد بیاریم واقعا یه نسل جلوتره و مسلمه که چنین مراحلی نه تنها تو MP3 بلکه تو هیچ بازی دیگه ای حداقل تو این نسل دیده نمیشه و نخواهد شد این نظر من در مورد مقایسه سری آنچارتد و MP3
اما اگه بخوام این دو سری بازیرو به طور کلی با هم مقایسه کنم و نسخه های یک و دو MP رو هم حساب کنم مشخص که نه تنها آنچارتد بلکه هیچ بازی دیگه ای تو این سبک برای من MP مخصوصا نسخه ی اول نمیشه روایت داستان ، کمیک های بازی، شخصیت پردازیا، گرافیک تو زمان خودش و همینطور گیم پلی و نوآوریاش بینظیر بودن و تو مقایسه ی کلی این دوتا سری مسلمه که MP یه چیز دیگست و خاطراتش هیچ وقت از یادم نمیره
فقط دوست دارم بعد بازی کردن مکس پین 3 خودت مثل یه مرد بیای اعتراف کنی اشتباه کردی :d

به نظرم مکس پین 3 گرافیکش بهتره ..اما باز هم گیم پلی انچارتد بی نظیره!

گیم پلی آنچارتد دیگه قدیمی شده جانم.برن بزارن دره کوزه آبشو بخورن.مکس پین هست که پر از نوآوریه.من میگم از نظر گرافیک مکس پایین تره ولی کلا مکس عالیه.آنچارتد یکی از بهترین های سال بود.البته که مقایسه ی یه بازی 20 ساعتی با یه بازی 10 ساعتی سخته.ولی مکس بهتر از این ها هم میتونست باشه.کمی بهتر میشد از لحاظ گیم پلی و گرافیک و صحنه های سینماتیک آنچارتد دیگه باید سرشو میزاشت زمین ولی به نظرم الان پرچم آنچارتد بالاست.

این نکته ی خیلی مهم هم بگم که من هنوز بازی رو بازی نکردم و فردا انشاالله اگه خدا بخواد و دوباره سرکار نباشیم بازی خواهم کرد و فردا نظر قطعی رو خواهم گفت و در نظر سنجی شرکت خواهم کرد.اینم بگم که من آنچارتد رو تا آخرش رفتم و در یک کلمه خلاصه عاشق بودم و الان هم خیلی دوست دارم بازیش کنم ولی حیف.

---------- نوشته در 10:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:35 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن کسایی که هنوز بازی نکردن از الکی و از روی تریلر ها و اعتقادات خودشون نظر ندن و بازی کنن بعد نظر بدن چون حوصله ی شنیدن نظرات بیخود رو هیچ کس نداره.

گیم پلی آنچارتد دیگه قدیمی شده جانم.برن بزارن دره کوزه آبشو بخورن.مکس پین هست که پر از نوآوریه.من میگم از نظر گرافیک مکس پایین تره ولی کلا مکس عالیه.آنچارتد یکی از بهترین های سال بود.البته که مقایسه ی یه بازی 20 ساعتی با یه بازی 10 ساعتی سخته.ولی مکس بهتر از این ها هم میتونست باشه.کمی بهتر میشد از لحاظ گیم پلی و گرافیک و صحنه های سینماتیک آنچارتد دیگه باید سرشو میزاشت زمین ولی به نظرم الان پرچم آنچارتد بالاست.

این نکته ی خیلی مهم هم بگم که من هنوز بازی رو بازی نکردم و فردا انشاالله اگه خدا بخواد و دوباره سرکار نباشیم بازی خواهم کرد و فردا نظر قطعی رو خواهم گفت و در نظر سنجی شرکت خواهم کرد.اینم بگم که من آنچارتد رو تا آخرش رفتم و در یک کلمه خلاصه عاشق بودم و الان هم خیلی دوست دارم بازیش کنم ولی حیف.

:| چی بگم بهت آخه ..

گیم پلیش هنوز پر طرفداره و پر جنب و جوشه .. داستانش هم عالیه تاریخی عالی ..

من ترسم از داستان MP3 معلوم نیست چیه

کلا به کلی شخصیتش تغییر کرده

MP قبلی خیلی قبولشون دارم ولی این .. !

من نمی دونم تو سری انچارتد چقدر به شخصیت پردازی اهمیت داده شده و به خصوص شخصیت اول بازی ولی به نظر من تو شخصیت پردازی مکس پین یه سر و گردن بالاتره.منم کاملا با حرف Fratos موافقم اکثر یا شاید هم تمام عنوان هایی که راک استار داده بیرون جلوتر از زمان خودشون بوده و نمونه بارز این حرف GTA IV هست که امار هم اینو میگه.

آخرین ویرایش:
:| چی بگم بهت آخه ..

گیم پلیش هنوز پر طرفداره و پر جنب و جوشه .. داستانش هم عالیه تاریخی عالی ..

من ترسم از داستان MP3 معلوم نیست چیه

کلا به کلی شخصیتش تغییر کرده

MP قبلی خیلی قبولشون دارم ولی این .. !

ببین الان واقعا میگم دیگه گیم پلی آنچارتد قدیمی شده.شما برو نسخه ی اول و دوم رو بازی کن.نسخه ی سوم که گیم پلیش کپیه نسخه ی دومه.بابا یه تغییری ، چیزی.؟ یعنی چی.بعد از 5 سال یا نمیدونم چند سال نسخه ی بعدی رو عرضه کردن رو گیم پلیشم کار میکردن لااقل.خودشم، انحصاری بود.!پس باید تغییر میکرد.ما تو آنچارتد 3 با یک گیم پلی قدیمی مواجه هستیم.

---------- نوشته در 10:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:42 PM ارسال شده بود ----------

اگه شما فن پی اس 3 و آنچارتدی ،من خیلی وقته فنشونم.

درود!
خب این به سلیقه برمیگرده.یکی U رو دوست داره و یکی با MP3 حال میکنه
من خودم چون انچارتد رو بازی نکردم و نمیدونم چه جوریه و از طرفی با MP (شماره هاس اول و دوم) زندگی کردم به MP رای دادم.نسخه سوم رو هم هنوز بازی نکردم بنابراین نظر نمیدم.
کلا جو تاریک و افسرده کننده MP رو خیلی دوست داشتم که فقط از دستان توانمند Remedy بر میومد

یه انحصاری رو با یه مولتی پلتفرم ؟ :|

کلا سبکاشون ... کارهایی که میشه تو U3 کرد میشه تو MP3 کرد آیا ؟؟ بپر بپر ش رو ؟؟

داستانش ؟؟

کلا مقایسه اشتباست !

---------- نوشته در 10:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:18 PM ارسال شده بود ----------

بازی رو Xbox 360 کپیش اومده :| ! بعضی دارن بازی می کنند و حتی تمومش هم کرده اند :)) !
جفت بازیا اکشن سوم شخص تیراندازی ـان !
خُب الان چون رو یه کنسول اومده اون یکی مولتی نباید مقایسه بشه ؟!:|
آنچارتد یه بازی که N تا بازی رو به عنوان الگو قرار داده و به قولی یه کپی برداری خلاقانه کرده !
در ضمن اونایی که بازی نکردن داشتن در مورد بازی اظهار نظر میکردن و گفتم اول بازی کنید ،بزارید نمره ای بیاد بعد بیایید بکوبونید بازی رو !

Last edited by a moderator:
این دو بازی اصلا درست نیست با هم مقایسه بشن بحث در موردش واقعا بیهودس

اتفاقاً باید با هم مقایسه شن.باید مقایسه شن.دیگه دوستان دلایل رو ذکر کردن و اگر خواستید من هم ذکر میکنم.

---------- نوشته در 11:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 PM ارسال شده بود ----------

بحث همراه با فن بازی بیهوده ـس نه این دو بازی !

من کامل کامل کامل کامل کامل کامل کامل کامل کامل با شما موافقم.فن بازی در نیارید.گفتم که من فنه فن پی اس 3 ـها بودم.

یعنی عقل هم خوب چیزی هست!!
تا وقتی گیرز3 موحود هست که سبکش خیلی شبیه تره به مکس پین3 آدم میره این بازی رو با آنچارتد مقایسه میکنه.
آخه شما تو کدوم فسمت مکس پین پلتفرمر یا مخفی کاری یا معما پیدا میکنید؟؟؟؟؟
اگه قراره مقایسه باشه باید با گیرز3 باشه!!!!!!

تا وقتی گیرز3 موحود هست که سبکش خیلی شبیه تره به مکس پین3 آدم میره این بازی رو با آنچارتد مقایسه میکنه.
اکشن سوم شخص - ادونچر هست سبک بازی !!
چرا نباید مقایسه بشه خُب ؟!

اکشن سوم شخص - ادونچر هست سبک بازی !!
چرا نباید مقایسه بشه خُب ؟!

شما هم باید جواب خودتو گرفته باشی. اون محدود ه ی زمانی که گیرز به وقوع پیوسته با آنچارتدو مکس خیلی فرق میکنه و ماله مکس و آنچارتد به هم نزدیکن.

---------- نوشته در 11:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:26 PM ارسال شده بود ----------

فن بازیو بزارید کنار بچه ها.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or