Max Payne 3 | PC

max-payne-3-image.jpg

بخش 1) اطلاعات بازی:

Developer: Rockstar Vancouver
Publisher: Rockstar Games
Genre: Third Person Shooter - TPS
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: June 01, 2012

بخش 2) لینکها:

GameSpot
Rockstar
تصاویر بازی

تاپیک مشکلات بازی

بخش 3) توضیحات:

بدون شک بازی Max Payne جز آن بازیهاییست که در زمان خود انقلابی عظیم به پا کرد.
سیستم Bullet Time (به اصطلاح صحنه آهسته) نوآوری بزرگ این بازی به حساب می آمد.
بعد از گذشت نزدیک به 7 سال از انتشار نسخه دوم بار دیگر مکس پین باز خواهد گشت، اما نه این بار توسط سازندگان خوش ذوق خود یعنی Remedy، بلکه این بار توسط شعبه ونکور کمپانی Rockstar که پیش از این سابقه ساخت بازی جذابی همچون Bully را در کارنامه خود دارد.

ماجرای مکس پین 3 در این قسمت 12 سال پس از حوادث شماره دوم اتفاق می افتد، که در آن مکس نسبت به درستکاری بد گمان تر شده است. (به دلیل حوادث تلخی که در گذشته برایش اتفاق افتاد). همچنین مکس برای یک خانواده ثروتمند در سائوپائولوی برزیل کار می کند.

در حال حاضر جزئیات دقیقتری از بازی فاش نشده است و باید تا زمان عرضه بازی که بنا بر قول سازندگان سه ماهه ابتدایی سال 2011 است صبر کرد.

System Specifications (Minimum - Maximum hardware tested at time of release)

Operating System:
Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3

Processor:
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM:
2GB - 32GB

Video Card:
NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM

Sound Card:
100% Direct X 9.0 compatible – Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live

HDD Space:
35 GB

آخرین ویرایش:
اینطوریام دیگه نیست بابا:dالبته گیم کاملا سلیقه ای هستش ولی در کل بازی خوش ساختیه فقط داستانش ایراد داره یعنی اگر بیخیال داستانش بشی از گیم پلی خیلی لذت میبری البته میگم باز به سلیقه ربط داره

چیزی که بیشتر از همه منو اذیت میکرد فحش دادن های بیش از حد مکس بود واقعا حرکت ابلهانه ای بود

فکر کنم تو این یه بازی اگر زبانت قوی نباشه بیشتر از بازی لذت ببری:d
نه ببین کات سین های بازی بیش از حد هستن!
میخوای از اکشن بازی بذت ببری که مدام یه کات سین هر چند کوچک میاد جلوی چشمات! مثل یه مگس که دور و برت میچرخه!
بعضی از کات سین ها هم خیلی طولانین!
چی میشد اگه همون حالت کمیک بودن که خلاصه و مختصر و مفید میبود؟

نه ببین کات سین های بازی بیش از حد هستن!
میخوای از اکشن بازی بذت ببری که مدام یه کات سین هر چند کوچک میاد جلوی چشمات! مثل یه مگس که دور و برت میچرخه!
چی میشد اگه همون حالت کمیک بودن که خلاصه و مختصر و مفید میبود؟
اونچیزی که بیشتر از تعداد کات سین ها منو اذیت میکرد نویز ها و این مسخره بازی های وسط کات سین بود که بعضی وقتا سردرد میگرفتم! ظاهرا میخواستن کات سین ها یه حالت کمیکی داشته باشه که البته گند زدن باز از اون بدترش اینه که نمیشه skip کنی ولی کات سین هاش خیلی خسته کننده نیست حداقل برای من

کلا بازیه مشکل داریه ولی کم پیش اومد ازش خسته بشم
MGS4 بازی میکردی الان با این تیکه مشکل نداشتی:d

بالاخره وقت شد بازی رو تموم کردم ..
برخی لوکیشن ها یادآور نسخه های 1و2 بود که خیلی لذت داشت ، گیم پلی و گرافیک و هوش مصنوعی بازی خوب بود ولی داستان بازی اصلاً به گرد پای نسخه های قبلی نمی رسید ..
اصلاً نتونستم بفهمم چرا داستان بازی ادامه ی مستقیمی بر نسخه ی دوم نبود !؟
در هر حال بازی خیلی خوبی بود که به همه ی گیمرها باید پیشنهادش داد ولی بهتر از این هم می تونست باشه.
امتیاز 8/10

دوستان این Golden Gun ها قضیشون چیه و وقتی می گیریمشون، کجا میشه ازشون استفاده کرد ؟
ضمنا اگه روی یه درجه سختی بازی رو تموم کنیم و نتونیم کلشون رو بگیریم، بعدش تو درجات سختی دیگه باز هم باید از اول همه رو پیدا کنیم یا می تونیم کاملشون کنیم ؟

اصلاً نتونستم بفهمم چرا داستان بازی ادامه ی مستقیمی بر نسخه ی دوم نبود !؟
خوب این که مشخصه،داستان مکس تو شماره دوم تقریبا تموم شد.
از اون حرفا بودا !!!

تو مرحله ی قبرستون که مکس سر قبر زن و بچه اش هست، یه بار به مونا اشاره می کنه. قضیه اش چیه؟ من متوجه نشدم.
چیز خاصی نیست! ولی دیالوگ های این یه تیکش تاثیر گذاره....
We'd only been married a short time. By now she's been dead longer than I knew her. I still haven't really forgiven myself for the Mona business, but I knew that was just grief. The insanity that comes with losing the life you had just built. Michelle.. I missed her with every part of my being. I hated the world for not killing me with her, and I hated myself for allowing this to happen to her, and our little girl. But I knew I had to leave town.

2227443-wallpaper_max_payne_03_1600_super.jpg

2227447-maxpayne3_2012_06_03_16_23_55_47_super.jpg

مثلا خواستن بگن ما هم بلدیم بازی با اتمسفر نوآر بسازیم یا شاید هم خواستن بازیشون رو عمیق نشون بدن
اصلا باز یه آدم که زن و بچه-ش بمیرن اینقدر خل نمیشه! اونم یه مامور پلیس کارکشته!
حالا هر شب بشینه مست کنه که چی؟
کلا این بازی از ریشه مشکل داره

مشکلش اینه که زورکی اومدن برزیل. همین بازی اگه توی نیویورک بود توی محیط تاریک نه نیاز به این افکت مسخره بود نه نیاز به هر مدل افکت دیگه ای . نویسندهای بازی کارشون رو تا اینجایی که من رفتم خیلی خوب انجام دادن طوری که از یه داستان مزخرف و کلیشه ای تونستن یه همچین چیزی در بیارن ولی با رنگ بندی محیط کلا در تضاده.
راستی اولین بازیی هست که واقعا DX 11 یه تفاوتی با DX های قبلی داره
یه ویدئوی مقایسه:
Max Payne 3 - Graphic Comparison DX11 vs DX9 - YouTube

اصلا باز یه آدم که زن و بچه-ش بمیرن اینقدر خل نمیشه! اونم یه مامور پلیس کارکشته!
حالا هر شب بشینه مست کنه که چی؟
کلا این بازی از ریشه مشکل داره
بازم می گم ، داستان بازی نسبت به نسخه های قبل ضعیف ،
اما شماها زیادی گیر دادید به این بازی!! دیگه اون نویز ها هم شده مشکل حالا؟!:|

نکنین این کار رو!!:|

تنها چیزی که خیلی منو ناراحت می کنه قیافه مکس پین های قدیمی هست که گذاشتن توی قسمت آرکید بازی!:(
البته از قیافش توی بازی هم زیاد خوشم نیومد اما خوب پیر شده یه جورایی !!

یه چیزیش خیلی فانه
اصرار راکستار به این حس ریلستیک بودن حمل اسلحه. کلاش و کلت رو با هم داشته باشی یه دستش کلته توی اون یکی دستش کلاش رو عین بیل میگیره :دی خوب چه مرضیه الکی مثل قبل بکنش تو کتش بره :دی توی کات سین های خیلی مسخره است

کاش بیشتر مرحله ها مثل چپتر 4 بود و با سبک و سیاق سابق.
راستی چرا Jump وجود نداره تو بازی ؟ آخه هر جا که میخواد بره بالا اصلا پرش نداره و باید شیرجه زد.

یه بدی دیگه هم که بازی داره اینه که اگه محیط رو هنوز نگشته باشی برای پیدا کردن گولدن گان ها و ... و اشتباهی بری مثلا سمت یه در، یه دفعه یه کات سین نشون میده و بعدش سیو میشه و نمیشه برگشت و اون محیط رو گشت.
من چند بار این جوری شد برام و مجبور شدم که کلا از بازی خارج بشم.

کاش بیشتر مرحله ها مثل چپتر 4 بود و با سبک و سیاق سابق.
راستی چرا Jump وجود نداره تو بازی ؟ آخه هر جا که میخواد بره بالا اصلا پرش نداره و باید شیرجه زد.

یه بدی دیگه هم که بازی داره اینه که اگه محیط رو هنوز نگشته باشی برای پیدا کردن گولدن گان ها و ... و اشتباهی بری مثلا سمت یه در، یه دفعه یه کات سین نشون میده و بعدش سیو میشه و نمیشه برگشت و اون محیط رو گشت.
من چند بار این جوری شد برام و مجبور شدم که کلا از بازی خارج بشم.

چه کاریه خب
برو جلو و E رو بزن از موانع میره بالا
مرحله هم تا آخر برو و بعدش برو تو قسمت select mission و اون مرحله ای که نتونستی گولدن گانهارو بگیری و انتخاب کن و چپتر مورد نظر رو هم انتخاب کن.
همین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or