Max Payne 3 | PC

max-payne-3-image.jpg

بخش 1) اطلاعات بازی:

Developer: Rockstar Vancouver
Publisher: Rockstar Games
Genre: Third Person Shooter - TPS
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: June 01, 2012

بخش 2) لینکها:

GameSpot
Rockstar
تصاویر بازی

تاپیک مشکلات بازی

بخش 3) توضیحات:

بدون شک بازی Max Payne جز آن بازیهاییست که در زمان خود انقلابی عظیم به پا کرد.
سیستم Bullet Time (به اصطلاح صحنه آهسته) نوآوری بزرگ این بازی به حساب می آمد.
بعد از گذشت نزدیک به 7 سال از انتشار نسخه دوم بار دیگر مکس پین باز خواهد گشت، اما نه این بار توسط سازندگان خوش ذوق خود یعنی Remedy، بلکه این بار توسط شعبه ونکور کمپانی Rockstar که پیش از این سابقه ساخت بازی جذابی همچون Bully را در کارنامه خود دارد.

ماجرای مکس پین 3 در این قسمت 12 سال پس از حوادث شماره دوم اتفاق می افتد، که در آن مکس نسبت به درستکاری بد گمان تر شده است. (به دلیل حوادث تلخی که در گذشته برایش اتفاق افتاد). همچنین مکس برای یک خانواده ثروتمند در سائوپائولوی برزیل کار می کند.

در حال حاضر جزئیات دقیقتری از بازی فاش نشده است و باید تا زمان عرضه بازی که بنا بر قول سازندگان سه ماهه ابتدایی سال 2011 است صبر کرد.

System Specifications (Minimum - Maximum hardware tested at time of release)

Operating System:
Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3

Processor:
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM:
2GB - 32GB

Video Card:
NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM

Sound Card:
100% Direct X 9.0 compatible – Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live

HDD Space:
35 GB

آخرین ویرایش:
بعد از کلی دنگ و فنگ و الافی بالاخره تونستم با نسخه بلک باکس آنلاین بزنم.
آنلاینش خرکیه ولی واقعا برام لذت بخش بود.یاد خدا بیامرز آنلاین gta افتادم :biggrin1:

طبق اخرین نتایج از تست قطعات مختلف روی بازی , میشه گفت بازی کاملا بر اساس کارتگرافیک کار میکنه !!!! منظورم اینه که CPU کمترین تاثیر رو داره . به طورری که یه AMD Phenom II X4 3.3 دقیقا مثل یه Core i7 3960 کار میکنه .

آخرین ویرایش:
مبنایی که می گید درسته به جر قیمت ایران مبنا الان؟ برای کارت 500 دلاری باید بگیم

بعدشم من با سیستم معمولی خودم اکثر جاهای بازی نزدیگ 100 فریم می گرفتم جاهای بسته که بیش از 100 فریم یه بازی سال 2012 با DX11 با کارت 480 راحت 60 فریم بده چیز عجیبی نیست هست؟ اما GTA بعد از چند سال از گذشتش هنوز زیر 30 فریم بهم می ده DX11 هم نداره عجیبه نیست؟

نمره های نسخه ی PC هم نمایان گر راضی بودن منتقدها هست

در کیفیت کنسولی بخواید بازی کنید یه 9600GT کافیه براش پس هر چی پول بدید اش می خورید
ای بابا چرا میزنی حالا ! نه من 680 دارم نه شما ! منظور کلی من رو نگرفتی ! نه من قصد تخریب مکس پین 3 نه دوس دارم . 480 هم کارت گرافیک خوبیه . من 560 Ti دارم و دارم باهاش راحت بازی میکنم . دلیلش هم اینه که رزولوشن ال سی دی ایم 1440 * 900 این یعنی 60 تا راحت .
این بازی هم که DX 11 با 9 تفاوت خیلی کمی داره . پس میتونم بگم که دوستان اصلا خودشونو عذاب ندن راحت برن روی DX 9 بازی کنند .
گرافیک بازی واقعا عالی کار شده . من خوشم اومده .

منم با نوژن موافقم الان max payne 3 با 81 فریم بهترین کارت دنیا رو به چالش کشیده واقعا ؟ پس چه عنوانی برای موقعی که metro 2033 عرضه شد و گریه ی بهترین کارتهای دنیارو درآورد انتخاب کنیم !

ای بابا چرا میزنی حالا ! نه من 680 دارم نه شما ! منظور کلی من رو نگرفتی ! نه من قصد تخریب مکس پین 3 نه دوس دارم . 480 هم کارت گرافیک خوبیه . من 560 Ti دارم و دارم باهاش راحت بازی میکنم . دلیلش هم اینه که رزولوشن ال سی دی ایم 1440 * 900 این یعنی 60 تا راحت .
این بازی هم که DX 11 با 9 تفاوت خیلی کمی داره . پس میتونم بگم که دوستان اصلا خودشونو عذاب ندن راحت برن روی DX 9 بازی کنند .
گرافیک بازی واقعا عالی کار شده . من خوشم اومده .

حرف من اینه فقط که بد کار نشده بازی ای مثل: TOMB RAIDER LEGEND هست که هنوزم 30 فریم ثابت نمی ده تا یه بازی بر پایه ی انجین DX11 ساخته نشه شاهد تغییرات خوب با یه کارایی خوب نیستم مهم ترین نکته ی MAX PAYNE در کنترلش هست که 90 درصد دشمنان می شه هد شات کرد حالا شما با دسته بازی کن تا بفهمی

منم با نوژن موافقم الان max payne 3 با 81 فریم بهترین کارت دنیا رو به چالش کشیده واقعا ؟ پس چه عنوانی برای موقعی که metro 2033 عرضه شد و گریه ی بهترین کارتهای دنیارو درآورد انتخاب کنیم !
اقا من حرف آخرم اینه .... توی بازی با کیفیت مکس پین از 680 بیشتر از این انتظار میرفت .... تمام . حالا باز ویچر 2 میبود یه چیزی .

سیستمی انچنانی هم نمی خواد من با دو تا 570 تونستم رو بالاترین تنظیمات با DX11 به طور کامل رو 60 فریم قفل باشه.بازی که به چالش می کشید خدا بیامرز crysis 1 بود که قویترین ها هم ترکوند.
در مورد خود بازی هم داستان بازی برای عنوانی مثل مکس پین ضعیف هست.روایت داستانی هم تا نیمه اول خوبه ولی از اون به بعد خیلی خسته کننده میشه.گیم پلی بازی هم به طور کلی خوب ولی باز هم برای مکس پین که یک بازی run&gun هست کاور گرفتن بی معنی هست.اصلا اون لذت پرش های مکس رو نمیدونم چرا تو این قسمت اصلا حس نمی کنم.تنها نکته مثبت بازی گرافیک خوبش هست مگر نه به طور کلی یک بازی متوسط رو به خوب هست

واقعا حال گیری بود نسخه 3 نمیدونم چرا اون کوکتل مولوتوف برداشتن ؟ یا اشتباه میکنم تو کلید که گشتم نبود حد اقل یک GL میزاشتن

منم یکمی بازی کردم 1-2 مرحله رفتم در کل بازیه خیلی خوب و AAA هست ولی نمیدونم چرا منو به دنیایی Max Payne که میشناختم نمیبره این نسخه، نسخه های قبل بازی چیز دیگه ای بود به نظر حالا نمیدونم مشکل از بازی هست یا سن من زیاد شده دیگه نمیچسبه؟!

واقعا حال گیری بود نسخه 3 نمیدونم چرا اون کوکتل مولوتوف برداشتن ؟ یا اشتباه میکنم تو کلید که گشتم نبود حد اقل یک GL میزاشتن
نه نداره!
منم یکمی بازی کردم 1-2 مرحله رفتم در کل بازیه خیلی خوب و AAA هست ولی نمیدونم چرا منو به دنیایی Max Payne که میشناختم نمیبره این نسخه، نسخه های قبل بازی چیز دیگه ای بود به نظر حالا نمیدونم مشکل از بازی هست یا سن من زیاد شده دیگه نمیچسبه؟!
یکم بری جلو چند تا فلش بک می زنه شاید اونا راضیت کنه! که بعید می دونم...

.یاد خدا بیامرز آنلاین gta افتادم
biggrin1.gif
آنلاین زدی!؟ چطور بود؟!
بچه ها میگن به چشم GTA بشینی آنلاین بزنی مولتیِ خوبی از آب در میاد...

خب ، ما هم به میمنت و مبارکی یه چند تا چپتر بازی کردیم و همونطور که از اول هم میدونستم نظرم رو جلب نکرد.
دریغ از ذره‌ای ایجاد نوستالژی لااقل به احترام اینکه اسم بازی Max Payne 3 هست ، نه Max Payne gone colorful !
خیلی زحمتشون شده تو منوی اول بازی به زور صدای تم همیشگی بازی‌های قبل میاد ، راضی به زحمت راک‌استار نبودیم !
تنها دلیل استفاده از اسم Max Payne 3 واسه‌ی این بازی سوء استفاده از محبوبیت بازهای قبلیه و لاغیر ! وگرنه بازی که کاملا میتونست یه IPــه جدید باشه.
به نظر من به عنوان کسی که با دو تا بازی قبل و مخصوصا شماره 1 زندگی کرده بودم بازی توهینی بیش نست به اسم Max Payne.
قدیمام بازی میساختن الانم بازی میسازن والا. همون صورت 6 ضلعی پر زاویه‌ی مکس تو بازی اول می‌ارزید به همه‌ی این افکتای این بازی به اصطلاح "Max Payne 3" !
دلشون با DX11 و 35 گیگ حجم بازی خوشه ! دیگه بازیسازی رسما جنبه‌ی هنریش مرد و کاملا تبدیل به یک صنعت شد . خیلی متشکر و ممنون واقعا.
کاملا با تمامی حرف هات موافقم! خصوصا اینکه راک استار از نام مکس پین و محبوبیت دو نسخه قبل برای فروش بیشتر آی پی جدیدش سو استفاده کرد)xکاشکی چرخش شب و روز رو از بازی حذف نمیکردند... کاشکی صدا گذار مکس پین رو همون صداگذاری که اول انتخاب کرده بودند اون رو میذاشتند... کاشکی و کاشکی... اینطوری اون خاطراتی با دو نسخه اول داشتیم هیچ موقع خراب نمی شد! :|

هنوز وقت نکردم بشین مبازی رو تموم کنم. اصلا حس و حال بازی کردن نیست... مگر اینکه با چشم یه بازی جدید بشینم و این آی پی جدید راک استار ور بازی کنم ! /:)

کاملا با تمامی حرف هات موافقم! خصوصا اینکه راک استار از نام مکس پین و محبوبیت دو نسخه قبل برای فروش بیشتر آی پی جدیدش سو استفاده کرد)xکاشکی چرخش شب و روز رو از بازی حذف نمیکردند... کاشکی صدا گذار مکس پین رو همون صداگذاری که اول انتخاب کرده بودند اون رو میذاشتند... کاشکی و کاشکی... اینطوری اون خاطراتی با دو نسخه اول داشتیم هیچ موقع خراب نمی شد! :|

هنوز وقت نکردم بشین مبازی رو تموم کنم. اصلا حس و حال بازی کردن نیست... مگر اینکه با چشم یه بازی جدید بشینم و این آی پی جدید راک استار ور بازی کنم ! /:)
مشکل اینه به چشم یه بازی جدید هم نگاه کنی بازم از بازی نمیشه لذت برد. فقط اون قسمت نیویورک هرچند کم بود ولی برای یه لحظه تونست حس نوستالوژی رو زنده کنه توی آدم.
ولی مکس پین با سم لیک شناخته میشه و بس!
خودم اصلا هیچ اشتیاقی برای تموم کردنش ندارم

مشکل اینه به چشم یه بازی جدید هم نگاه کنی بازم از بازی نمیشه لذت برد. فقط اون قسمت نیویورک هرچند کم بود ولی برای یه لحظه تونست حس نوستالوژی رو زنده کنه توی آدم.
ولی مکس پین با سم لیک شناخته میشه و بس!
خودم اصلا هیچ اشتیاقی برای تموم کردنش ندارم
اینطوریام دیگه نیست بابا:dالبته گیم کاملا سلیقه ای هستش ولی در کل بازی خوش ساختیه فقط داستانش ایراد داره یعنی اگر بیخیال داستانش بشی از گیم پلی خیلی لذت میبری البته میگم باز به سلیقه ربط داره

چیزی که بیشتر از همه منو اذیت میکرد فحش دادن های بیش از حد مکس بود واقعا حرکت ابلهانه ای بود

فکر کنم تو این یه بازی اگر زبانت قوی نباشه بیشتر از بازی لذت ببری:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or