Max Payne 3 | PC

max-payne-3-image.jpg

بخش 1) اطلاعات بازی:

Developer: Rockstar Vancouver
Publisher: Rockstar Games
Genre: Third Person Shooter - TPS
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: June 01, 2012

بخش 2) لینکها:

GameSpot
Rockstar
تصاویر بازی

تاپیک مشکلات بازی

بخش 3) توضیحات:

بدون شک بازی Max Payne جز آن بازیهاییست که در زمان خود انقلابی عظیم به پا کرد.
سیستم Bullet Time (به اصطلاح صحنه آهسته) نوآوری بزرگ این بازی به حساب می آمد.
بعد از گذشت نزدیک به 7 سال از انتشار نسخه دوم بار دیگر مکس پین باز خواهد گشت، اما نه این بار توسط سازندگان خوش ذوق خود یعنی Remedy، بلکه این بار توسط شعبه ونکور کمپانی Rockstar که پیش از این سابقه ساخت بازی جذابی همچون Bully را در کارنامه خود دارد.

ماجرای مکس پین 3 در این قسمت 12 سال پس از حوادث شماره دوم اتفاق می افتد، که در آن مکس نسبت به درستکاری بد گمان تر شده است. (به دلیل حوادث تلخی که در گذشته برایش اتفاق افتاد). همچنین مکس برای یک خانواده ثروتمند در سائوپائولوی برزیل کار می کند.

در حال حاضر جزئیات دقیقتری از بازی فاش نشده است و باید تا زمان عرضه بازی که بنا بر قول سازندگان سه ماهه ابتدایی سال 2011 است صبر کرد.

System Specifications (Minimum - Maximum hardware tested at time of release)

Operating System:
Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3

Processor:
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM:
2GB - 32GB

Video Card:
NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM

Sound Card:
100% Direct X 9.0 compatible – Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live

HDD Space:
35 GB

آخرین ویرایش:
منم بالاخره با دنگ و فنگ فراوان بعد از 5 روز دانلود شبانه به کوب و اذیت شدن کل امروز در نصب بازی و حل شدن مشکل موفق به انجام بازی شدم و از همون دقیقه ابتدایی فهمیدم تمام این اذیت هایی که به خاطر این بازی شدم اصلا کاملا ارزشش رو خیلی خیلی داشته بوده ... :دی
من مقایسه نمیکنم با دو مکس قبلی آخه این عنوان میتونه به تنهایی یه بازی مستقل باشه که از شهرت مکس پین استفاده کرده و چه خوب هم استفاده کرده ...
زیاد جلو نرفتم تا ببینم داستان بازی در چه حدیه ولی تا اینجا هر دیالوگی که مکس گفته حاکی از گذشته تاریکشه و واقعا دیالوگا کار شدن .. حتی مکالمه های سادش با دیگران و یا تفکراتش ... واقعا شخصیت پردازی خوبی داره و به قول راجر ایبرت شخصیت ها چوبی نیستند!
گیمپلی بازی هم تا الان بهترین گیمپلی سوم شخصی بوده که به عمرم زدم ... من که دارم ماکسیمم لذت رو میبرم ...
با اینکه سیستم خلی خوبی ندارم (بد نیستا ولی به نسبت سیستم های خیلی قوی) ولی تونستم بازی رو روی تنظیمات گرافیکی خوبی با 30 فریم و کاملا روون اجرا کنم و کاملا راضیم از این لحاظ و فکر نمیکردم بتونم بازی رو به این روونی اجرا کنم ...
به هر حالا الان خیلی هیجان زدم و رازی بودم از کار راک استار ...
یگو چطور نصبش کردی

بی باگ ترین بازی عمرم بوده تا به این لحظه ... یعنی یه باگ هم ندیدم من!
ولی دیشب تونستم یه باگ شکار کنم که برای شما هم میذارم : :دی
fdf562ce2fb0.jpg

یه چیز جالب؛تو چپتر 3 بود فکر کنم؛وقتی بازی رو شروع میکنین لباس مکس تمیزه بعد کم کم قسمت بالای پیراهن به خاطر عرق کردن خیس میشه و به مرور قسمتای بیشتر بیشتر پیراهنش خیس میشه.
تواین عکس هم که گرفتم معلومه.

48402201962448279520.jpg

----------------------------------
فکر کنم کارمندای *R برای هر بازی ای که میسازن شخصا خودشون رو تو شرایط واقعی همون کاراکترا میزارن!

بازیو تموم کردم . نمیتونم بگم شاهکار بود اما واقعا از همه لحاظ زیبا کارشده بود . توقع داشتم از آخرین عناوین راک استار که تجربه کردم (یعنی red dead و L.A.Noire ) یه سروگردن بالاتر باشه اما بنظرم از هیچکدومشون بهتر نبود. آخرای بازی (part of story 3) بشدت کسل کننده بود و بجای max انگار کنترل سوپرمنو در اختیار داشتم هرچی آدم تو شهر بود باید میکشتیم. ولی در مجموع لایقی شایسته برای دنباله ی سری MP بود. مولتی پلیرشم 1 ساعت امتحان کردم خیلی جذاب نیس ولی چون lvl آپ داره و میتونی تجهیزاتتو ارتقا بدی میتونه تا ساعتها گیمرهارو سرگرم کنه.

یه چیز جالب؛تو چپتر 3 بود فکر کنم؛وقتی بازی رو شروع میکنین لباس مکس تمیزه بعد کم کم قسمت بالای پیراهن به خاطر عرق کردن خیس میشه و به مرور قسمتای بیشتر بیشتر پیراهنش خیس میشه.
تواین عکس هم که گرفتم معلومه.

48402201962448279520.jpg

----------------------------------
فکر کنم کارمندای *R برای هر بازی ای که میسازن شخصا خودشون رو تو شرایط واقعی همون کاراکترا میزارن!

تمام بازیای راک استار همینطوریه !
جزئیات محیطی و شهری IV دیوانه کننده بود !!
من خودم باورم نمیشد انقدر میتونن یک شهر رو واقعی و زنده درست کنن
این که دیگه یه کاراکتره و ... ;)

سلام منم بالاخره بعد سه روز تونستم بازی رو نصب و بازی کنم میتونم بگم یه بازی درجه یک عالی ساختن دور از ذهن هم نبود چون سازندش R هست
......ولی...... بازی مکس پین نیست میدونید چی میگم خبری از رد خون تو رویا و صدای گریه بچه و تاریکی مطلق و بدبختی تمام و ......... اینا توبازی نیست ......

بی باگ ترین بازی عمرم بوده تا به این لحظه ... یعنی یه باگ هم ندیدم من!
ولی دیشب تونستم یه باگ شکار کنم که برای شما هم میذارم : :دی
fdf562ce2fb0.jpg

کو باگ طرف خوابش میاد لم داده خوابیده:d

در کل در حد بازیهای گذشته نبود ، اما یه ادامه بسیار باهال بود که 100 درصد ارزش امتحان رو داشت

واقعا از همه لحاظ دارم از بازی لذت میبرم ... الان چپتر 9 هستم و خوشبختانه چپتر 7 هم هیچ مشکلی نداشتم! (بیشتریا مشکل داشتن)
با این سیستم :
CPU : Core I3
VGA : ATI Radeon HD 5670
Ram : 4 gig
تونستم بازی رو روی تنظیمات خیلی خوبی اجرا کنم و خوشبختانه به هیچ وجه افت فریم ندارم و بازی کاملا روون روی 24 فریم داره اجرا میشه .. باگ هم خدایی ندیدم اصلا!

MaxPayne3%202012-06-08%2017-33-48-80.jpg

و اینا قدرت راک استار رو میرسونه که بازی با این حجم و عظمت بتونه روی اکثر سیستمها بیاد ...
اگه نگم گرافیکی ترین بازی (چه ظاهری و چه هنری) عمرم بوده ولی این رو به جرات میگم که جزو 3-4 بازی برتر از لحاظ گرافیکی بوده ...
برای من که حال و هوای مکس پین های گذشته رو داشته .. هم از مرحله های فلش بکیش نهایت لذت رو دارم میبرم و هم از مراحلی که تو زمان حال میگذره ...
داستان بازی بد نیست ولی میتونست خیلی بهتر و معقول تر باشه ولی المان های مثبت بازی به قدری زیاد هستند که تا حتی نکته بسیار مهمی مثل داستان رو هم میتونند زیر سایه خودشون نگه دارن ... من که از این عنوان راضی بودم ... اگه بخوام از 10 نمره بهش نمره ای بدم فکر م یکنم 9 حقش باشه.
چندتا اسکرین شات زیبا از بازی :
MaxPayne3%202012-06-07%2016-35-51-21.jpg
MaxPayne3%202012-06-08%2017-42-34-82.jpg
MaxPayne3%202012-06-08%2017-59-43-97.jpg
MaxPayne3%202012-06-09%2000-08-52-75.jpg
MaxPayne3%202012-06-09%2000-27-54-64.jpg

گویا از DX 11 پشتیبانی میکنه ؟ کسی امتحانش کرده ؟

کلا کسی هست که هم نسخه کنسولی بازی کرده باشه هم PC ؟ اگر اره فرقی بین این دوتا نسخه هست جز رزولوشن؟ خداییش بی اقراق بگین:d

کلا کسی هست که هم نسخه کنسولی بازی کرده باشه هم PC ؟ اگر اره فرقی بین این دوتا نسخه هست جز رزولوشن؟ خداییش بی اقراق بگین:d
من از Direct x 11 استفاده کردم... چیز عجیبی نیست که.. روشن باشه گرافیک تا حد چشمگیری براق و ... می کنه..

والا بعد از 3 سال وعده ی این بازی بازی خوبی بود ولی نه برای ادامه ی سری های قبلیش نسبت به اونا ضعیف و تکراری بود...
می تونست واقعا بهتر باشه...

اين مقايسه ي نسخه ي كنسولي و pc يوروگيمر از max payne 3 ...

Tech Comparison: Max Payne 3 PC • Articles • Eurogamer.net

خلاصه اينكه ميگه اين بازي تفاوتش با نسخه ي كنسولي در حد تفاوت بازي هايي مثل crysis 2 و Bf3 با نسخه ي كنسوليشون نيست ...
However, as welcome as the improvements are, it's important to put the final game into context. There isn't the revelatory leap in the quality of the overall experience that we see when we compare titles like *********** 3 or Crysis 2 at max settings up against their console equivalents. Max Payne 3 is clearly a game of the current-gen console era, built using an engine primarily created with the Xbox 360 and PS3 in mind. Its enhancements are more about boosting existing effects, improving artwork and making the experience work at 1080p and beyond. In that respect, it's a great success.

اين مقايسه ي نسخه ي كنسولي و pc يوروگيمر از max payne 3 ...

Tech Comparison: Max Payne 3 PC • Articles • Eurogamer.net

خلاصه اينكه ميگه اين بازي تفاوتش با نسخه ي كنسولي در حد تفاوت بازي هايي مثل crysis 2 و Bf3 با نسخه ي كنسوليشون نيست ...
However, as welcome as the improvements are, it's important to put the final game into context. There isn't the revelatory leap in the quality of the overall experience that we see when we compare titles like *********** 3 or Crysis 2 at max settings up against their console equivalents. Max Payne 3 is clearly a game of the current-gen console era, built using an engine primarily created with the Xbox 360 and PS3 in mind. Its enhancements are more about boosting existing effects, improving artwork and making the experience work at 1080p and beyond. In that respect, it's a great success.

البته در نهایت ازش تعریف کرده و نگفته هیچ تغییری نداشته یا به درد نخورده
در کل تغییرات خیلی زیاد نیست اما باعث بیشتر شدن لذت بازی می شه حرفی از مشکلات فریمی یا بازی هم نزده

یه عکس هم از شیدر بذاریم:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or