Max Payne 3 | PC

max-payne-3-image.jpg

بخش 1) اطلاعات بازی:

Developer: Rockstar Vancouver
Publisher: Rockstar Games
Genre: Third Person Shooter - TPS
Platform: PC/PS3/Xbox 360
Release Date: June 01, 2012

بخش 2) لینکها:

GameSpot
Rockstar
تصاویر بازی

تاپیک مشکلات بازی

بخش 3) توضیحات:

بدون شک بازی Max Payne جز آن بازیهاییست که در زمان خود انقلابی عظیم به پا کرد.
سیستم Bullet Time (به اصطلاح صحنه آهسته) نوآوری بزرگ این بازی به حساب می آمد.
بعد از گذشت نزدیک به 7 سال از انتشار نسخه دوم بار دیگر مکس پین باز خواهد گشت، اما نه این بار توسط سازندگان خوش ذوق خود یعنی Remedy، بلکه این بار توسط شعبه ونکور کمپانی Rockstar که پیش از این سابقه ساخت بازی جذابی همچون Bully را در کارنامه خود دارد.

ماجرای مکس پین 3 در این قسمت 12 سال پس از حوادث شماره دوم اتفاق می افتد، که در آن مکس نسبت به درستکاری بد گمان تر شده است. (به دلیل حوادث تلخی که در گذشته برایش اتفاق افتاد). همچنین مکس برای یک خانواده ثروتمند در سائوپائولوی برزیل کار می کند.

در حال حاضر جزئیات دقیقتری از بازی فاش نشده است و باید تا زمان عرضه بازی که بنا بر قول سازندگان سه ماهه ابتدایی سال 2011 است صبر کرد.

System Specifications (Minimum - Maximum hardware tested at time of release)

Operating System:
Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3

Processor:
Intel Dual Core 2.4 GHZ - i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ - FX8150 8 Core x 3.6 GHZ

RAM:
2GB - 32GB

Video Card:
NVIDIA® 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM - Radeon HD 7970 3GB VRAM

Sound Card:
100% Direct X 9.0 compatible – Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live

HDD Space:
35 GB

آخرین ویرایش:
ببین هر چقدرم که تفاوت نداشته باشه بازم وقتی رو Full HD 1080p واقعی بازی کنی یه لذت دیگه ای داره.
اینجوری باشه خوب من بازی های نسل پیش رو هم میتونم روی رزولوشن HD بیارم!

حتی بازی هایی که روی PC پورت شدن و در اصل رزولوشن HD دارند رو میتونیم روی PC به ظاهر Full HD بازی کنیم ...

اینکه چیزِ جدیدی نیست. اگه اینجوری باشه پس هر گیمی که روی PC میزنم رزولوشنش رو روی 1920x1080 میاریم میشه لذت دیگه! :|

اینا گفته بودن نسخه PC چند برابر از نسخه کنسولی بهتره! اصلا نخواستیم چند برابر... فقط میخواستیم از نسخه کنسولی یه سرو گردن بالا تر باشه و آخرش هم این شد! به اون صورت فرقی با نسخه کنسولی نداره...

Last edited by a moderator:
واقعا من نمیدونم ! چرا ! واقعا چرا !؟ این همه سر هیچو پوچ با هم بحث میکنید اصلا اسم کنسول برای چی باید توی این تاپیک بیاد !

7 ، 8 هزار تومن پول میدید پای یه بازی کپی بعد میاید میگید این چه گنیده ! چرا اینطوریه !؟ اگه 100 تومن میدادی چه میکردید !

دیگه اینو همه میدونیم همه ی شرکتهای بازی برای بازیهاشون خیلی تبلیغ میکنن این که چیزه تازه ای نیست .

هرکی بازی میکنه خوشش اومد خو به سلامتی هر کی هم نیومد به ما هیچ ربطی نداره لطفا جای دیگه ای رو برای خالی کردن خودتون از اعصبانیت پیدا کنید توی این انجمن جاش نیست.

اینجوری باشه خوب من بازی های نسل پیش رو هم میتونم روی رزولوشن HD بیارم!

حتی بازی هایی که روی PC پورت شدن و در اصل رزولوشن HD دارند رو میتونیم روی PC به ظاهر Full HD بازی کنیم ...

اینکه چیزِ جدیدی نیست. اگه اینجوری باشه پس هر گیمی که روی PC میزنم رزولوشنش رو روی 1920x1080 میاریم میشه لذت دیگه! :|

اینا گفته بودن نسخه PC چند برابر از نسخه کنسولی بهتره! اصلا نخواستیم چند برابر... فقط میخواستیم از نسخه کنسولی یه سرو گردن بالا تر باشه و آخرش هم این شد! به اون صورت فرقی با نسخه کنسولی نداره...

ببین اول و آخرش همینه.
تو این نسل تا دلت بخواد به PC ظلم شد !
خوب آقا سود نداره حتما براشون که اینجوری میکنن دیگه.

واقعا من نمیدونم ! چرا ! واقعا چرا !؟ این همه سر هیچو پوچ با هم بحث میکنید اصلا اسم کنسول برای چی باید توی این تاپیک بیاد !

7 ، 8 هزار تومن پول میدید پای یه بازی کپی بعد میاید میگید این چه گنیده ! چرا اینطوریه !؟ اگه 100 تومن میدادی چه میکردید !

دیگه اینو همه میدونیم همه ی شرکتهای بازی برای بازیهاشون خیلی تبلیغ میکنن این که چیزه تازه ای نیست .

هرکی بازی میکنه خوشش اومد خو به سلامتی هر کی هم نیومد به ما هیچ ربطی نداره لطفا جای دیگه ای رو برای خالی کردن خودتون از اعصبانیت پیدا کنید توی این انجمن جاش نیست.

صابر جان آرامش خودت رو حفظ کن برادر. :d
چه دله پری داری :))

ولی خداییش حق داری اما یه چیز رو یادت باشه همین ۱۰ ۱۲ تومنی که ما برای کپی این بازی میدیم باور کن با احتساب درآمد و وضعیت مالی ما ایرانی ها میشه همون بازی اورجینال تو آمریکا !!! :|

اما در کل همه PC بازهای قدیمی ترجیح میدن با موس و کیبرد برن سراغ این دوست قدیمی (مکس پین)

الان بازی رو اجرا کردم اینو دیدم:-o

2 گیگ حافظه ی گرافیکی استفاده می کنه؟
چرا با اینکه تفاوت بسیار کمی بین تنظیمات تو و پدرام هست چرا از حافظه ی گرافیک تو 1930 مگ استفاده میکنه ولی از مال پدرام 930 مگ؟:-/

حالا بیخیال اینا در مورد کیفیت بازی و گیم پلی توضیح بده.

ببین اول و آخرش همینه.
تو این نسل تا دلت بخواد به PC ظلم شد !
خوب آقا سود نداره حتما براشون که اینجوری میکنن دیگه.
دقیقا باهات موافقم!
همین مکس پین در اصل متعلق به PC بود ... یادم میاد نسخه قبلیش هم برای PC ساخته شده بود بعد از روی PC بر روی کنسول پورت شد! خداییش اون زمان از لحاظ گرافیکی یه سرو گردن از بقیه بازی هایی که اون زمان عرضه شده بودند بالا تر بود!

اما این نسل برعکس شده... به بازی های PC اصلا اهمیتی داده نمیشه! بعضی وقت ها اصلا عنوانی براش منشر نمیشه اونا هم که منتشر میشه با تاخیر منتشر میشه! اکثرا هم به صورت پورت داغون روی PC میاند... اون هایی هم که قول میدن نسخه PC فلانه... صبر کنید... قول های بیهوده به مردم میدن هم آخر سر نهایتا مثل نسخه کنسولی منتشر میشند و هیچ برتری ای نسبت به نسخه کنسولی پیدا نمی کنند...

این تاخیر هم کاملا مشخص بود! برای فروش بازی بود وگرنه بازی همون 15روز پیش آماده بود...

Last edited by a moderator:
چرا با اینکه تفاوت بسیار کمی بین تنظیمات تو و پدرام هست چرا از حافظه ی گرافیک تو 1930 مگ استفاده میکنه ولی از مال پدرام 930 مگ؟:-/

یا به خاطر اپدیت هست dlc هست چیزی هست یا شاید هر چی رم بهتر بشه کیفیت بازی بیشتر می شه

بالاترین حالتش برای من 4 گیگ رم می خواد

گیم پلی بازی رو قبلا یکم روی 360 رفتم عالی هست اما داستان با جو بازی پر ایراد هست

با سلام
راستش من جای بهتری واسه سوالم پیدا نکردم.ببخشید که اینجا پرسیدم
اگه کسی یه فروشگاه اینترنتی مطمئن سراغ داره که مکس پینو میفروشه پ خ کنه،ثواب داره.

بازی واقعا قشنگی هستش.الان که 5تا مرحله رفتم واقعا میفهمم چقدر لذت بخشه این بازی
دمت گرم بابا 5 تا رفتی جلو ....:> احتمالا 3-4 صبح تمومش می کنی.:p
خوب بیا از خود محیط و گرافیک بازی نسبت به نسخه کنسولی بگو؟ چجوریاست؟
اصلا نسخه کنسولیش رو هم امتحان کردی؟

راک استار طبق معمول همیشه باز هم وعده های دروغین داد به مردم... این جور که دوستان تعریف میکنند به اون صورت فرق خاصی با نسخه کنسولی بازی وجود نداره!

منو باشکه این همه منتظر موندم تا نسخه ویندوز منتشر بشه! واقعا این راک استار داره شورش رو در میاره ... خوب یه دفعه پورت می کردی دیگه ! :|

فقط رزولیشن و Anti Aliasing و Anisotropic ******ing

فکر کنم بازی به صورت اوتوماتیک رم گرافیک رو تشخیص میده و نسبت به اون Detail دور رو زیاد میکنه یعنی هرچه رم گرافیک بیشتر باشه جزعیات دور رو بیشتر نشون میده از جمله تعداد و کیفیت و لایتینگ آبجکتها (البته فکر کنم اینجور باشه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or