Max payne 3 / Multi Player PC ( نسخه ی هک شده + آموزش در پست اول )

• Thread starter Thread starter ps vita
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
متاسفانه;) بخش آنلاین بازی زیبای مکس پین 3 بعد از گذشته حدودا یک هفته از انتشارش بر روی pc کرک شد .
این بازی به علت محبوبیت زیادش باعث شد کی خیلی سریع تر نسبت به بازی های دیگه هک شود و همه بتوانند بخش مالتی بازی را بازی کنند و لذت ببرند.

max-payne-3-pc-1303504099-012-600x337.jpg

آموزش:

1-نصب بازی (Retail-Reloaded version)
2- DLC & UPDATEبازی رو در محل نصب بازی استخراج کنید.
3-سپس LAN-fix را دانلود کنید و در محل نصب بازی بریزید برای استفاده از تانگل به این فایل نیاز است))
4- Tunngle رو اجرا کنید ،در قسمت Shooter وارد room بازی مکس پین ۳ شوید.
5- بازی رو اجرا کنید
6- بعد وارد قسمت multiplayer شده و در آخر هم وارد قسمت LAN شوید ((.Go to “Multiplayer” and join/host via LAN))

((آموزش تست شده است))

منبع

توجه :

1-کسانی که وقتی وارد بازی میشن هیچ سرور و بازکنی پیدا نمیکنن باید پتچ 1.22رو نصب کنند همه اگر میخوان بازی بهتر بشه برا سرور پیدا کردن این پتچ رو ازاینجا باحجم 47 مگ دانلود کنند! سپس اگر وارد بازی شدند و با مشکل اکتیو وسریال مواجه شدن هیچ کاری نکنن و چند لحظه صبر کنن خوده اون صفحه بسته میشه یا یه پروفایل جدیدبسازن و کمی صبر کنن تا اون قسمت سریال خواستن خودش خود کار بسته بشه یا هم LAN-Fixرا دوباره به محل بازی بریزند وسپس وارد بازی بشوند .

آخرین ویرایش:
یکی کمک ما کنه اهههه

این اپدیت 1.0.0.22 هست . دانلود کن . ببین مشکلت حل میشه یا نه .

---------- نوشته در 03:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:48 PM ارسال شده بود ----------

باو اولین بارم بود... :d
آقا یه چیزی ... من هر چی بازی می کنم، لولم زیاد نمیشه، مشکل از کجاست؟!!

مشکل از جایی نیست . مشکل اینه که سخت لول ها اپگرید میشن ! باید فعالیت سازنده داشته باشی در محیط جنگی :d .

باو اولین بارم بود... :d
آقا یه چیزی ... من هر چی بازی می کنم، لولم زیاد نمیشه، مشکل از کجاست؟!!

این اپدیت 1.0.0.22 هست . دانلود کن . ببین مشکلت حل میشه یا نه .

---------- نوشته در 03:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:48 PM ارسال شده بود ----------

مشکل از جایی نیست . مشکل اینه که سخت لول ها اپگرید میشن ! باید فعالیت سازنده داشته باشی در محیط جنگی :d .

خیر دوستان
برای بالا بردن رنکاتون باید برید تو قسمت سینگل پلیر و قسمت Arcade رو بازی کنید.هر مرحله ای که برید و آدم بکشید بهتون امتیاز میده و وقتی مرحله تموم بشه امتیازاتونو جمع میکنه و رنکتون میره بالا.و با این رنک حالا میتونید تو مالتی پلیر بازی کنید و اسلحه ها و لباسهای مورد نظرتونو بخرید و استفاده کنید :)

سلام دوستان برای انلاین بازی کردن تا چند نفر میشه حدکثر مولتی پلیر بازی کرد؟؟
برای انلاین بازی کردن بیشتر حجم ترافیک میگیره .. فکر کنم در اصل پینگ باید خود باشه .. سرعت باید چقدر باشه؟
چند روز دیگه ورژن کاملش دانلوده بهترین کرک اگه معرفی کنید برای انلاین ممنون میشم.:-/

میثم دقیقا بگو مشکلت چیه؟
دقیقا بگو بعد از نصب بازی چیکار کردی؟چی ریختی و .............
نسخه ی بازیت چیه؟black box or reloaded

بازیم نسخه بلک باکس بعد بازی سوشیال نصب کردم و دو تا اپدیت رو توی بازی انداختم بعد نصب کردم بعد dlc اونی که 499 مگ ست ریختم بعد لن فیکس میرم تو بازی یوزر و پس رو میدم اون پایین مینویسه actvion checking بعد اون صفحه میاد دیگه نمیدونم چکار کنم به نظرت دوباره بازی رو نصب کنم ؟؟؟؟:-*

بازیم نسخه بلک باکس بعد بازی سوشیال نصب کردم و دو تا اپدیت رو توی بازی انداختم بعد نصب کردم بعد dlc اونی که 499 مگ ست ریختم بعد لن فیکس میرم تو بازی یوزر و پس رو میدم اون پایین مینویسه actvion checking بعد اون صفحه میاد دیگه نمیدونم چکار کنم به نظرت دوباره بازی رو نصب کنم ؟؟؟؟:-*

خب دیگه اشتب کردی
نسخه بلک باکسو که نصب میکنی خودش خود به خود آپدیت و dlc رو نصب میکنه
من این کارارو کردم تو هم انجام بده درست میشه:
بازیو نصب کردم
بازیو از لانچر باز کردم و آپدیت کرد به 1.022
بعدش lan fix رو ریختم
بعدش رفتم تو بازی و اکانتی که قبلا تو social club سایت راک استار ساخته بودمو وارد کردم
لاگین که شد میره تو بازی و بعدش مالتی پلیر و تانگلو ...................
خود منم همین الان از مالتی اومدم بیرون.2 دست هم top player شدم :دی

خب دیگه اشتب کردی
بازیو نصب کردم
بعدش lan fix رو ریختم
بعدش رفتم تو بازی و اکانتی که قبلا تو social club سایت راک استار ساخته بودمو وارد کردم

سلام داداش کی آن میشی بازی کنیم . من الان رفتم یه دست 1 به 4 بازی کردم و هی میمردم ( چون تنها بودم ) نامردا با rpg میزدن .
تو کی میایی ؟

خب دیگه اشتب کردی
بازیو نصب کردم
بعدش lan fix رو ریختم

دارم بازی رو دوباره نصب میکنم شب جوابشو بهت میدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or