Max payne 3 / Multi Player PC ( نسخه ی هک شده + آموزش در پست اول )

• Thread starter Thread starter ps vita
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
متاسفانه;) بخش آنلاین بازی زیبای مکس پین 3 بعد از گذشته حدودا یک هفته از انتشارش بر روی pc کرک شد .
این بازی به علت محبوبیت زیادش باعث شد کی خیلی سریع تر نسبت به بازی های دیگه هک شود و همه بتوانند بخش مالتی بازی را بازی کنند و لذت ببرند.

max-payne-3-pc-1303504099-012-600x337.jpg

آموزش:

1-نصب بازی (Retail-Reloaded version)
2- DLC & UPDATEبازی رو در محل نصب بازی استخراج کنید.
3-سپس LAN-fix را دانلود کنید و در محل نصب بازی بریزید برای استفاده از تانگل به این فایل نیاز است))
4- Tunngle رو اجرا کنید ،در قسمت Shooter وارد room بازی مکس پین ۳ شوید.
5- بازی رو اجرا کنید
6- بعد وارد قسمت multiplayer شده و در آخر هم وارد قسمت LAN شوید ((.Go to “Multiplayer” and join/host via LAN))

((آموزش تست شده است))

منبع

توجه :

1-کسانی که وقتی وارد بازی میشن هیچ سرور و بازکنی پیدا نمیکنن باید پتچ 1.22رو نصب کنند همه اگر میخوان بازی بهتر بشه برا سرور پیدا کردن این پتچ رو ازاینجا باحجم 47 مگ دانلود کنند! سپس اگر وارد بازی شدند و با مشکل اکتیو وسریال مواجه شدن هیچ کاری نکنن و چند لحظه صبر کنن خوده اون صفحه بسته میشه یا یه پروفایل جدیدبسازن و کمی صبر کنن تا اون قسمت سریال خواستن خودش خود کار بسته بشه یا هم LAN-Fixرا دوباره به محل بازی بریزند وسپس وارد بازی بشوند .

آخرین ویرایش:
آقا یکی از اول بگه ما باید چه بکنیم خواهشا درست حسابی توضیح بده چون من نفهمیدم این اپدیت و دی ال سی چیه چون تو پوشه بازیم

---------- نوشته در 11:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:48 PM ارسال شده بود ----------

من باید این آپدیت 400 مگی رو حتما بگیرم؟ تو پوشه بازیم هستا

ببخشید دوستان شاید سوالم مسخره باشه ولی اگه جواب بدین ممنون میشم آیا مکس پین 3 رو میشه تحت شبکه lan بازی کرد؟
فکر کنم بشه.امتحان نکردم

آقا من تو قسمت lan بعدش اشتباه نکنم vote می رم کسی تو لیست بازی نمیاد
تا حالا چند بار پرسیدم ولی هیچکس جوابمو نداده
منم دقیقا تو همینجا میرم و اعصابمو خورد میکنه.
من یه روش پیدا کردم :دی اینو انجام بده ببین سروری پیدا میکنه؟من که با این روش چند باری سرور پیدا کردم
روی یه مدی اینترو بزن و نگه دار:دی(من درآوردیه ها :دی).اگه رفت تو vote وکسی نبود دوباره برگرد و دوباره برو تو همون مدی که انتخاب کردی و اینترو نگه دار.انقدر این کارو کن تا خسته بشی :دی و بالاخره یکیو شانسی پیدا میکنی:دی
من با این روش تابحال 10 باری سرور پیدا کردم و دیگه از سرور بیرون نرفتم تا خسته بشم :دی (فکر کنم یه دوساعتی بازی مینکنم تو سروره :دی)
آقا یکی از اول بگه ما باید چه بکنیم خواهشا درست حسابی توضیح بده چون من نفهمیدم این اپدیت و دی ال سی چیه چون تو پوشه بازیم

---------- نوشته در 11:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:48 PM ارسال شده بود ----------

من باید این آپدیت 400 مگی رو حتما بگیرم؟ تو پوشه بازیم هستا

من آیکونی که روش نوشته لانچر(آرم 3 زرد رنگ) و میزنم و یه چیزی باز میشه و شروع میکنه به آپدیت کردن.فکر کنم حدود 30 مگه. و ورژن بازیتو عوض میکنه.بعدش آپدیت و لن فیکسو بریز برو تو بازیو .......خلاص
البته اینو بگم که من نسخه بلک باکس دارم و فقط لن فیکسو ریختم و بازیمو از لاچر(آیکون 3 زرد رنگه) آپدیت کردم.

البته اینو بگم که من نسخه بلک باکس دارم و فقط لن فیکسو ریختم و بازیمو از لاچر(آیکون 3 زرد رنگه) آپدیت کردم.

من نسخه RETAIL رو دارم و آپدیت که میکنم دیگه نمیره تو بازی چون هی ازم میخواد سوشال کلاب رو SIGN IN کنم که هرچقدرم تلاش میکنم چه کرک بریزم چه پروفایلز بریزم توی DOCUMENTS یا حتی با اکانت سوشال کلاب راک استار خودمم میرم دیگه نمیره تو بازی

من نسخه RETAIL رو دارم و آپدیت که میکنم دیگه نمیره تو بازی چون هی ازم میخواد سوشال کلاب رو SIGN IN کنم که هرچقدرم تلاش میکنم چه کرک بریزم چه پروفایلز بریزم توی DOCUMENTS یا حتی با اکانت سوشال کلاب راک استار خودمم میرم دیگه نمیره تو بازی

خب باید وصل باشی به اینترنت و وقتی رفتی تو بازی و استارتو زدی صبر کنی تا social club به اینترنتت وصل بشه.بعد بالا سمت راست یه چیزی میاد که مشخص میشه وصل شده بعدش دکمه Home روی کیبوردو بزن و اکانتتو وارد کن و صبر کن تا لاگین بشه.و و قتی لاگین شد میره تو بازی و ............................................

من همه کار هارو انجام دادم وقتی میرم تو بازی رو لودینگ میمونه:((چکار کنم

گریه نداره
باید صبر کنی تا به social club وصل شی بعدش میره تو بازی
اگه هم وصل نشد دکمه ی Home رو کیبوردو بزن و ایمیل و پسووردتو وارد کن و لاگین کن تا بره تو بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or