Max payne 3 / Multi Player PC ( نسخه ی هک شده + آموزش در پست اول )

• Thread starter Thread starter ps vita
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
متاسفانه;) بخش آنلاین بازی زیبای مکس پین 3 بعد از گذشته حدودا یک هفته از انتشارش بر روی pc کرک شد .
این بازی به علت محبوبیت زیادش باعث شد کی خیلی سریع تر نسبت به بازی های دیگه هک شود و همه بتوانند بخش مالتی بازی را بازی کنند و لذت ببرند.

max-payne-3-pc-1303504099-012-600x337.jpg

آموزش:

1-نصب بازی (Retail-Reloaded version)
2- DLC & UPDATEبازی رو در محل نصب بازی استخراج کنید.
3-سپس LAN-fix را دانلود کنید و در محل نصب بازی بریزید برای استفاده از تانگل به این فایل نیاز است))
4- Tunngle رو اجرا کنید ،در قسمت Shooter وارد room بازی مکس پین ۳ شوید.
5- بازی رو اجرا کنید
6- بعد وارد قسمت multiplayer شده و در آخر هم وارد قسمت LAN شوید ((.Go to “Multiplayer” and join/host via LAN))

((آموزش تست شده است))

منبع

توجه :

1-کسانی که وقتی وارد بازی میشن هیچ سرور و بازکنی پیدا نمیکنن باید پتچ 1.22رو نصب کنند همه اگر میخوان بازی بهتر بشه برا سرور پیدا کردن این پتچ رو ازاینجا باحجم 47 مگ دانلود کنند! سپس اگر وارد بازی شدند و با مشکل اکتیو وسریال مواجه شدن هیچ کاری نکنن و چند لحظه صبر کنن خوده اون صفحه بسته میشه یا یه پروفایل جدیدبسازن و کمی صبر کنن تا اون قسمت سریال خواستن خودش خود کار بسته بشه یا هم LAN-Fixرا دوباره به محل بازی بریزند وسپس وارد بازی بشوند .

آخرین ویرایش:
راستش من نسخه بلک باکس دارم
شما این کارا رو بکن ببین درست میشه
1-برو تو سایت راک استار و تو social club ثبت نام کن
2-بازیو نصب کن
3-dlc بازیو بریز
4-آپدیت بازیو بریز
5-lan fix بازیو بریز
6-بازیو از لانچر (اونی که عدد 3 زرد رنگ داره) ران کن و بذار آپدیت کنه به 1.022
7-برو تو بازی میگه استارتو بزن
8-صبر کن تا اون بالا سمت راست آرم soical club یه لحظه بیاد و بره
9-دکمه ی home روی کیبورو بزن و ایمیل و پسووردتو بزن و لاگین کن
10-صبر کن لاگین بشه و خودش میره تو بازی
11-تانگلو باز کن(استفاده از تانگلو بلدی دیگه؟؟؟) برو تو روم مکس پین 3
12 برو تو بازی قسمت مالتی و ..........................
13-تمام

آخرین ویرایش:
دوستان سوال:
اگه بخوام با کابل شبکه(lan)بازی کنم چی باید دانلود کنم؟
اصلا آیا میشه این بازی رو به صورت شبکه خانگی بازی کرد یا نه؟

فکر کنم بشه . آره چون ماهم داریم روی لن بازی میکنیم فقط از طریق اینترنت .
خیلی احتمال داره که بشه ( تو گیم نت خیلی حال میده )

دوستان من چند تا سوال برام پیش اومده.
من فعلا دارم سینگل بازی می کنم و تموم که شد می خوام مولتی رو امتحان کنم.
الان بازی رو به صورت آفلاین و با آپدیت و کرک 1.0.0.22 ریلودد بازی می کنم و مشکلی هم ندارم.
اما سوال هام :
1) من دی ال سی و Lan Fix و تانگل رو گرفتم. فقط این Lan Fix چیه ؟ کرکه ؟ آخه محتویاتش که مثل کرک می مونه و اگه کرکه، بعد ریختنش اگه کسی بخواد سینگل بازی کنه می تونه ؟
2) خب کرک ریلودد اینجوریه که باید آفلاین باشه و پروفایل رو هم در جای خودش کپی کنیم. حالا مایی که می خوایم با پروفایل خودمون بازی کنم و با یوزر و پسوورد خودمون وارد سوشیال کلاب بشیم، چکار باید بکنیم ؟ به اینترنت که وصل میشه تو لودینگ گیر نمی کنه ؟ و آیا دکمه ای وجود داره تا بزنیم و سوشیال کلاب باز بشه تا یوزر رو وارد کنیم ؟
3) اگه یوزر خودمون رو وارد کنیم و متصل هم بشه، پروفایل قبلیه که باهاش سینگل بازی کرده بودیم چی میشه و آیا میشه باز هم سینگل بازی کرد و سیوها نمی پره ؟
ممنون

بالاخره درست شد ولی کسی رو پیدا نمیکنه ممنون اقای aha2012 بابت کمکتون:)) بیا یک دست بزنیم meysam_gow
داداش ممکنه یه توضیحی بدی که چجوری درست شد؟
مراحلی که رفتی رو میشه به صورت کامل بگی
من دقیقا مشکل شما رو دارم
مرسی

اول از همه برنامه ی tunngle رو از خود این سایت نصب کنید .بعد شما باید نسخه ی کرکی بازی رو که ماله SKIDROWGAMES رو نصب کنید وداشته باشید

سپس قانونا بازی که شما خریده باشد تمام این برنامه هارو اضافه داشته باشه در dvd اخرش:

Open the extracted folder > Cra*k > Update...
Install "MP3_Launcher_1_13_0_0"
Install "MP3_Patch_Update_1_0_0.22"
Install "Social Club v1.0.9.5 Setup

فایل dlc رو کسانی که ندارن و بازیشون وصل نمیشه ونمیتونن بازی کنن با حجمه 356 مگ دانلود کنند

سپس 3 تایه اخری رو نصب کنید فقط!!!

سپس فایل crack رو باز کنید که یا تو dvd اخر بازیتون هست(احتمالا این فایل در dvd اخر بازیتون اسمش Rockstar Games هست)یا از همین لینکی که دانلود کردید بود رو باز کنید

وبعد برید به پوشه profile وسپس و بعد پوشه ی 010FE371 به محل MyDocuments/Documents > Rockstar Games > Social Club > Profiles بریزید.

بعد (گه در dvd اخر بازیتون دارید اسمش crack هست)اینبار محتویات خود پوشه ی crack که دانلود کردید شامل dlc", "binkw32.dll", "gsrld.dll" and "MaxPayne3" (.exe) ,... را در محل بازی بریزید.

حتما ویروس کشتون غیره فعال باشه!!!!! حالا تازه بخش سینگل پلیر بازی اجرا میشه!!!!

خب میریم سره اصل مطلب :این پوشوورژن دومLAN-Fixرو از این لینک دانلود کنید با حجم 10 مگ!

سپس محتویات توش را در محل نصب بازی بریزید حتما هم از محتویات که جایگزین میشه یه پشتیبان بگیرید!!!!

خب تموم شد حالا حتما باید نسخه ی جدید تانگل رو از لینک دانلود کنید!!!ویه دونه نام کاربری بسازید تو خودش سایتش یاهمون ثبت نام کنید

سپس برنامه ی تانگل رو باز کنید ووارد Max Payne 3 network بشید !!!

حالا بازی رو اجرا کنید حتما یادتون باشه بازی رو اپدیت نکنید وقتی متصل به اینترنت هستید!!!ووقتی وارد بازی شدید وارد دکمه ی HOME رابزنید سپس در بالای صفحه

گزینه ی JOIN Social Club بزنید وبعد باید مراحل ثبت نام رو طی کنید وبعد SING IN بشید بادادن ایمیل ویک رمز

بعد منوی بازی وارد بخش " Multiplayer وبعد وارد LAN میشوید وبعد 4 تاگزینه ی اول را تو هرکدوم میرید تاتویه یکیش بتونید دوستاتون رو پیدا کنید و بازی کنید!!!!

کسانی که وقتی وارد بازی میشن هیچ سرور و بازکنی پیدا نمیکنن باید این پتچ 1.2.2رو نصب کنند همه اگر میخوان بازی بهتر بشه برا سرور پیدا کردن این پتچ رو از

اینجا باحجم 47 مگ دانلود کنند! سپس اگر وارد بازی شدند و با مشکل اکتیو وسریال مواجه شدن هیچ کاری نکنن و چند لحظه صبر کنن خوده اون صفحه بسته میشه یا یه پروفایل جدید

بسازن و کمی صبر کنن تا اون قسمت سریال خواستن خودش خود کار بسته بشه یا هم LAN-Fixرا دوباره به محل بازی بریزند وسپس وارد بازی بشوند و همین کارهارو انجام بدن!!!!

آخرین ویرایش:
من دارم بدون هیچ مشکلی بازی میکنم من فقط lan-fix رو ریختم و tunngle هیچ مشکلی ندارم اگه کسی بازی میکنه مارو ادد کنه
آها راستی یه سوال چجوری باید friend ادد کرد؟
onlineid:milad_tricker74

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or