Max payne 3 / Multi Player PC ( نسخه ی هک شده + آموزش در پست اول )

• Thread starter Thread starter ps vita
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
متاسفانه;) بخش آنلاین بازی زیبای مکس پین 3 بعد از گذشته حدودا یک هفته از انتشارش بر روی pc کرک شد .
این بازی به علت محبوبیت زیادش باعث شد کی خیلی سریع تر نسبت به بازی های دیگه هک شود و همه بتوانند بخش مالتی بازی را بازی کنند و لذت ببرند.

max-payne-3-pc-1303504099-012-600x337.jpg

آموزش:

1-نصب بازی (Retail-Reloaded version)
2- DLC & UPDATEبازی رو در محل نصب بازی استخراج کنید.
3-سپس LAN-fix را دانلود کنید و در محل نصب بازی بریزید برای استفاده از تانگل به این فایل نیاز است))
4- Tunngle رو اجرا کنید ،در قسمت Shooter وارد room بازی مکس پین ۳ شوید.
5- بازی رو اجرا کنید
6- بعد وارد قسمت multiplayer شده و در آخر هم وارد قسمت LAN شوید ((.Go to “Multiplayer” and join/host via LAN))

((آموزش تست شده است))

منبع

توجه :

1-کسانی که وقتی وارد بازی میشن هیچ سرور و بازکنی پیدا نمیکنن باید پتچ 1.22رو نصب کنند همه اگر میخوان بازی بهتر بشه برا سرور پیدا کردن این پتچ رو ازاینجا باحجم 47 مگ دانلود کنند! سپس اگر وارد بازی شدند و با مشکل اکتیو وسریال مواجه شدن هیچ کاری نکنن و چند لحظه صبر کنن خوده اون صفحه بسته میشه یا یه پروفایل جدیدبسازن و کمی صبر کنن تا اون قسمت سریال خواستن خودش خود کار بسته بشه یا هم LAN-Fixرا دوباره به محل بازی بریزند وسپس وارد بازی بشوند .

آخرین ویرایش:
اتفاقا خیلی هم قشنگه.من مشکل پینگ تا بحال ندیدم تو بازی. شما احتمالا فقط deathmatc و team deathmatch زدی که زده شدی. بازی مدهای زیادی داره.و رنکت بره بالا مدهای دیگه بازی هم باز میشه
این نظر شماست ولی برای من اصلا راضی کننده نبود و ترجیح میدم وقتم رو با SC: Conviction و COD صرف کنم تا این.

این نظر شماست ولی برای من اصلا راضی کننده نبود و ترجیح میدم وقتم رو با SC: Conviction و COD صرف کنم تا این.

هر کس نظری داره :)
در مورد این دوتا بازی هم که گفتی واقعا اولی بهم چسبید.همکاری دونفره واقعا تو بازی غوغا میکنه
در مورد دومی هم بازی بعد از دو روز بازی کردن(دو روز یعنی 48 ساعت مدام) برام تکرری شد.الان تمام مدهاشو حفظم.cod mw3 قرار بود چند تا مد بده بیرون.چی شد؟یکیش هم تو چین بود

اه نه بابا convaction هم مگه میشه آنلاینش کرد ؟ نسخه کرک شده رو میگما ؟ اگه میشه یه توضیحی ؛ لینکی ، تاپیکی یه چیزی بگو که چطور آنلاین کنیمش ؟

اه نه بابا convaction هم مگه میشه آنلاینش کرد ؟ نسخه کرک شده رو میگما ؟ اگه میشه یه توضیحی ؛ لینکی ، تاپیکی یه چیزی بگو که چطور آنلاین کنیمش ؟

نسخه ی اورجینال منظورم بود .

من خودم sc conviction و با نسخه کرک شده آنلاین زدم.چه فازی هم داد. :)

پس میشه ها ؟ خب مولتیش چطوریه ؟ اونم مخفی کاریه حتما نه ؟
مثلا یواشکی از پشت بری حریفت رو بکشی یا ...
درست حدس زدم ؟

بله میشه.آره هم مخفی کاری میتونی بری و هم اکشن

راستی کسانیکه پایه آنلاین بازی کردن مکس پین هستند بیان اینجا بگن با هم قرار بذاریم

ببخشید دوستان شاید سوالم مسخره باشه ولی اگه جواب بدین ممنون میشم آیا مکس پین 3 رو میشه تحت شبکه lan بازی کرد؟

فعلا نه . درحال حاضر فقط آنلاین میتونی بازی کنی

---------- نوشته در 11:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:29 PM ارسال شده بود ----------

آقا من تو قسمت lan بعدش اشتباه نکنم vote می رم کسی تو لیست بازی نمیاد
تا حالا چند بار پرسیدم ولی هیچکس جوابمو نداده

همه موارد لازم رو نصب کردی ؟ اصلا سرور هارو پیدا میکنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or