خوبه بعد از 5 روز بازي رو بهت دادن
خدارو شكر
توهم تعريف كن من بي پول چي كار كنم همه رو خريدم ديگه اينو نمي دونم كجاي دلم جا بدم
خدارو شكر
توهم تعريف كن من بي پول چي كار كنم همه رو خريدم ديگه اينو نمي دونم كجاي دلم جا بدم
خوب كسايي كه بازي كردن ميدونن بازي رو ميشه دموهاشو زد رفت؟؟؟
لزومآ نباید همه RPG ها پایانهای مختلف داشته باشن و توی Mass Effect هم به دلیل اینکه تمرکز زیادی روی داستان داره و از اون مهمتر قراره یه تریلوژی ( 3 گانه ) باشه , احتمالآ فقط یه پایان داره که همه با یک دید نسخه بعدی رو بازی کنن.ميخواستم بدونم مگه نبايد بازي پايان باز داشته باشه كه بتونيم ماموريتهاي فرعي رو هم انجام بديم پس چرا اين بازي پايان باز نداره
نه آريا مي دونم يه پايان بيشتر نداره من ميگم چرا نميشه مثل بازيهايي مثل مثلا GTA بعد از انجام تمام ماموريتهاي اصلي بتوني ماموريتهاي فرعي رو هم انجام بدي اين كه ربطي به چند پايانه بودن بازي نداره . در كل دارم دوباره بازي رو از اول ميرم و ايندفعه كل كهكشان رو زير و رو مي كنم تا تمام ماموريتهاي فرعي رو هم انجام بدم كلا فكر كنم نزديك به 50 ، 60 تا سياره در بازي وجود داره البته همشون قابل دسترسي نيستند .لزومآ نباید همه RPG ها پایانهای مختلف داشته باشن و توی Mass Effect هم به دلیل اینکه تمرکز زیادی روی داستان داره و از اون مهمتر قراره یه تریلوژی ( 3 گانه ) باشه , احتمالآ فقط یه پایان داره که همه با یک دید نسخه بعدی رو بازی کنن.

با اين امتياز دادنش ولي به نظر من بايد همه كسانيكه 360 دارن يه بار اين بازي رو امتحان كنن . واقعا خيلي جالبه اين سايت به بازي Crysis اومده امتياز 9.5 رو داده بازي اي كه به غير از گرافيك خارق العاده هيچ چيز خاصي توي گيم پلي كه ارزش اين امتيازه رو داشته باشه نداره اينجاست كه آدم مي سوزه .