Mass Effect

شما به این بازی چه امتیازی می دهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
ببخشيد شايد سوال احمقانه باشه!
من زياد توي كند و كار اصلي Mass Effect نيستم.
فقط اين مسائيل نامشروعش! مثل فارنهايت يعني اجباري و اصلا نميشه ردش كرد؟ يا اين كه ميشه رد كرد ؟:blushing:

سلام ...

حالا شما از كجا فهميدي روابط نامشروع بوده؟ حالا اگر خيلي ناراحت شدي قبلش يك صيغه اي چيزي ميخونيم :). قسمتون ميدم بيخيال اين موضوع بشيد عوض اين صحبت ها كسايي كه بازي را دارن بچسبن به بازي كسايي كه ندارن لحظه اي براي پيدا كردنش درنگ نكنن!

6xr45kx.jpg

اما در مورد بازي بايد بگم من چند ساعتي بازي كردم واقعا فوق العاده است علاوه بر طراحي و گرافيك خيره كننده كه بسيار به فيلم هاي اكشن فضايي پيشرفته همانند هست گيم پلي جذاب و موفقي داره البته من زياد بازي نكردم و حتي از اين چند ساعت بيش از نيمي داخل منوي طراحي شخصيت ميچرخيدم كه بي نظير بود حتي جاي خراش ها روي صورت شخصيتتون را ميتوانيد تغيير بديد ولي در اخر با قيافه اصلي خودش بيشتر حال كردم.

6o1ie06.jpg

اين عكس هارو خودم گرفتم كيفيت پايينش هم بخاطر اينه كه وصل كردم به PC و عكس گرفتم.

جون من ببین حالا همه واسه ما مسلمون شدن... ای خدا... :evil:
اون موقع که فارنهایت اومد نگفتن چرا صحنه غیر اخلاقی داره حالا سر mass effect ...
پ.ن: دوستان عزیز اگر کسی جایی رو سراغ داره این بازی رو بفوشن به من خبر بده...

جون من ببین حالا همه واسه ما مسلمون شدن... ای خدا... :evil:
اون موقع که فارنهایت اومد نگفتن چرا صحنه غیر اخلاقی داره حالا سر mass effect ...
پ.ن: دوستان عزیز اگر کسی جایی رو سراغ داره این بازی رو بفوشن به من خبر بده...
این سیاست های دولت و وزارت ارشاده که میخوان جلوی کپی و رایت غیر قانونی رو بگیرن
اگه یه سر بری ولیعصر یا توپخونه میبینی که نسل cd های غیر قانونی رو برداشتند و دیگه اون اسامی عجیب و غریب که خیلی هم هست رو رو پک ها نمیبینی و تمام شرکت های توزیع کننده مجوز دارن و تمام فیلم ها پروانه نمایش...بگیر بگیره کاری هم نمیشه کرد
اصلا اون زمان نمیدونستند game چی هست و اصلا تو این چیزا سیر نمی کردند
پ.ن: یک ساعت نشستم نوشتم سیو نشد مجبور شدم از دوباره بنویسم

آخرین ویرایش:
بچه ها من یه سوال دارم بازی kotor که یادتونه برا xbox خیلی مپ بزرگی داشت اینقدر هم ماموریت داشت که ادم سر در گم میشد و خسته کننده بود ایا این هم همونطوریه یا راحت میشه ماموریت ها رو پیدا کرد مثلا تو نقشه ای جایی ماموریت ها رو نشون میده کجا باید بری؟
لطفا جواب این سوال رو پی ام بدید
ممنون

توجه توجه
پیکسل به هیچ وجه این بازی رو نمیاره چون از طرف وزارت ارشاد گیر دادن بنده گان خدا جالب اینجاست که ماموران به صورت لباس شخصی میان و فروشندرو خفت میکنن اگه این بازی رو بفروشن و مغازه پلمپ میشود
به هر حال من این بازی گرفتم البته من این بازی از طریق دوستم گرفتم چی میتونم به غیر اینکه این بازی خداست بگم خیلی ردیف:eek:توپپپپپپپ البته KONAMIزحمت کشیدن توضیح دادن ولی من فردا نقد این بازی از دیده خودم مینویسم...:evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or