Mass Effect

شما به این بازی چه امتیازی می دهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
کمک کنید :((
هرچی زنگ میزنم فروشگاه کسی گوشی رو ور نمی داره نکنه...
یعنی نه mass effect نه پول همش پرید

يه جوري حرف مي زني كه اينگار 1 مليون پول واريز كردي بابا همش 5 تومن بود ديگه:biggrin1:
بعدشم وقتي گفتن مي دن يعني مي دن ديگه چطور شد سر ما كلاه نذاشتن

لازم نيست اينهمه عجله كنيد بازيهايي مثل اين بعد يه مدتي كه تبشون فروكش كنه براحتي ميشه تهيشون كرد مثل بازي fear effect2 كه ابتدا ممنوع بود فروشش ولي الان همه جا هست

شما با صحنه های +18 برخوردی داشتی تو بازی؟
منم از rpg اصلاً خوشم نمياد ، اگر فقط به ظاهر rpg هست مشکلی نداره منم بگيرم

من فکر کنم بيشتر به يه بازی fps میخوره تا rpg

راستشو بخواي فعلا ما كه چيزي نديديم
اين بازي خيلي بازه ممكنه به اون صحنه ها برخورد كني ممكن هم هست نكني(البته زياد مطمئن نيستما:biggrin1:)
راجب سبك بازي هم بايد بگم بيشتر شبيه gow يا يك اكشن سوم شخص هست اما چون بازي خيلي ازادانه هست و بقيه موارد rpg هم توش هست شده rpg
منظورت از fps اين بود ديگه tps:biggrin1:

خوب به نظر تو كدوم يكيش بهتره ؟

اين افكت همون افكت معروفي هست كه روي صفحه دون دون مي ندازه تا حالت فيلم گونه به بازي بده
من چون lcd دارم و عاشق شفافيت تصاوير هستم اين گزينه رو برداشتم البته توي جنگهاي راه دورم كمك زيادي به ادم ميشه

بچه ها من یه سوال دارم بازی kotor که یادتونه برا xbox خیلی مپ بزرگی داشت اینقدر هم ماموریت داشت که ادم سر در گم میشد و خسته کننده بود ایا این هم همونطوریه یا راحت میشه ماموریت ها رو پیدا کرد مثلا تو نقشه ای جایی ماموریت ها رو نشون میده کجا باید بری؟
لطفا جواب این سوال رو پی ام بدید
ممنون

یکی پیدا نمیشه جواب بده

یکی پیدا نمیشه جواب بده

برای بازی های rpg باید زبان بلد باشی چون خیلی از جاها باید بین چند راه مختلف یکی رو انتخاب کنی که در سرنوشت بازی تاثیر داره در مورد وسیع بودن هم که فکر میکنم این بازی خیلی وسیع و طولانی باشه

آخرین ویرایش:
يه جوري حرف مي زني كه اينگار 1 مليون پول واريز كردي بابا همش 5 تومن بود ديگه:biggrin1:
بعدشم وقتي گفتن مي دن يعني مي دن ديگه چطور شد سر ما كلاه نذاشتن
میترسیدم شرک gross جان رو هم سرزده باشند و پلم کرده باشند ولی حل شد
به امید خدا فردا as.ac.ms دستمونه

من تا 70 - 80 درصد بازی رو رفتم و اصلا صحنه س...ی ندیدم ، اینا الکی شلوغش کردن و بازی به این مهمی رو منتشر نکردن :evil:
بازیش اینقدر قشنگه که هرکی بخواد به خاطر مشکلات اخلاقیش بخره خیلی خره ، چون این یه بازی هست نه فیلم س....
تازه این یه بازی معمولی نیست ، فراتر از بازی هست ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or