Mass Effect

شما به این بازی چه امتیازی می دهید؟


  • مجموع رای دهنده‌ها
    222
بابا چه وضعه چقدر پست اسپم اينجارو كردين Chat Room بابا اين حرفا جاش اينجا نيست كه لطفا ديگه اينقدر در مورد اين مسئله صحبت نكنيد چون با اين صحبتها فقط خودتونو خسته كرديد اگه اجازه پخش به اين بازي بدن كه خوب هيچي وگرنه كاريش نميشه كرد .

آقا من اين بايرو از پاساژ مطيعي توي توپخونه خرديم كه يكي از نمايندگي هاي شركت پرتو هست البته DVD بازي Label داره ولي قاب اون كاور نداره كه فكر مي كنم از شركت پرتو براشون نفرستادن چون آرم پرتو روي ليبل نخورده و معمولا آرمشو روي كاور مي زد كه نداره حالا نمي دونم از كجا آورده بود (من احتمال مي دم مال خود شركت پرتو باشه ، پخش كرده ديده اوضاع خيطه سريع به نمايندگي ها گفته كه اگه خواستن بفروشن بدون كاور باشه تا لو نره مال شركت پرتو هست) ولي هركي خواست مي تونه از اونجا بازي رو تهيه كنه اونطوري كه من ديدم حدودا سه تا DVD ديگه براش مونده بود معلوم هم نيست كه دوباره به خاطر قضايايي كه دربارش صحبت بازي رو بياره يا نه هر كسي ميخواد مي تونه از اين فروشگاه بخره ;)
ديگه هم به فروشندگان بدبخت گير نديد :) . الانم هنوز بازي رو بازي نكردم چون تازه رسيدم خونه
 
آخرین ویرایش:
یادم یه بازی برای pc میخواست بیاد که یکی از مراحلش در سفارت ایران بود(تو یک کشور) و تروریستا ریخته بودن اونجا و ما برای نجات ایرانی ها رفتیم اونجا..
حدود 6-7 ماه بعد ریلیز شرکت های ایران دادن بازار و فهمیدن همه این تهمتا از الکی بوده...:mad:
این کارا چیه اگه کسی در بند این چیزا باشه نمیاد بازی کنه تاشاید شاید به یه صحنه به ظاهر غیر اخلاقی برسه که.میره از این دست فروشا که خیلی هم زیادن تو تهران ف ی ل م میگره میبینه.ادم باید خودش عاقل باشه دنبال این چیزا نره وگر نه کسی نمیتونه جلوشه بگیره
این جناب quint راست میگه من زنگ زدم به اقا طاهر گفت مغازه رو پلمپ میکنن
 
حق با شماست.یکی بیاد از داستان و روند بازی بگه.کسی نمیدونه؟خیلی دوست دارم بدونم بهتدین بازی E3 امسال چجوریه!!لطفا یکی توضیح بده.





ایا تا به حال تصوری از اینده های دور و زندگی انسانها داشته ای ؟
احتمال دارد فیلمهای زیبایی چون Star Wars-Blade Runner را دیده باشید
اما Mass Effectنوعی جدید از زندگی در کهکشان دور را برای شما به ارمغان میاورد و بدون شک زندگی در دنیای خیالی Mass Effect برایتان تجربه ای فراموش نشدنی است .
انسانها برای اولین بار در سال 2148 Protheanرا در مریخ کشف کردند . انها فناوری تازه ای با نام Mass Effect را با ان طراحی و ساخت کردند که خاصیت هایی به نیروی جاذبه داد و انسان برای اولین بار موفق گشت تا با سرعت نور در دنیا حرکت کند.
انسانها با کمک قدرت این پدیده موفق به کشف و سفر به منظومه های جدید شد و اکتشافات انها باعث کشف پدی دهای به نام کرون را داد که در دوره کره پلوتو غیر فعال بود وانسانها به کمک ان توانستند به کهکشانهای دور دست سفر کرده و بعد از مدت بسیار زیادی انسانها با اولین تمدن فضایی برخورد کرده که تورین نام داشته و چندی بعد جنگی بین این دو در گرفته و این جنگ باعث توجهCitadel Council شده که در یک شورای بوده و وظیفه برقراری صلح در جهان را دارد .
او به جنگ خاتمه داده و نیز وجود انسانها در کهکشان بی سر و ته فاش شد .
انسانها با سیتادیل پیمان همکاری بسته و گسترش انها در کهکشان باعث میشود تا یک سفارتخانه در قلب سیایسی دنیا یعنی سیتادیل داشته باشند.
بازی در حوالی سال 2183 شروع شده و شما عضو مجمعSpectere سازمانی هستید که متشکل از سربازان و فرمانده هانی کار کشته پر قدرت است و شما در نقش سرباز قدرتمندی به نام Shepardظاهر شده که فعالیتهای بی نظیر او وی را به بالا رسانده و تبدیل به فرمانده سفینه نرمادی از پیشترفته ترین سفسنه ها کرده است.
در کنار شخصیت شما سارن ارتریوس سربازی کار کشتهای که در حدود 24 سال کار وی برقراری نظم در مرزهای نا ارام کهکشان بوده است . اعتقاد وی به این که با پیشترفت سریع انسانها مخالف است و بعضی از افراد از روزی ترس دارند که وی با مخالفت بر علیه انسانها مقاومت کند و وی از اشخاص منفی بازی است .
شما در طول داستان با صحبت با یک سفیر متوجه میشود تمدنی از موجودان که ملیونها سال در کهکشان زندگی میکردند هر 5000 هزار سال یک بار بازگشته و کهکشان امروزی را به نمونهایی از حیات معمولی و ابتدایی تبدیل کرده تا موجودات دوباره و از نوع پیشترفت کنند.
یکی از این تمدنها گث بود که سالها پیش در خدمت تمدن کوارین بو و بعد مدتی با شورش علیه ریسهای خود توانستند با در گیری پیروز شده و توانستند زندگی مستقلی برای خود داشته باشند . با افزایش هوش انها - توانستند قدرت بسیار زیادی در کهکشان به دست اورده و کمکم شروع نابودی بزرکان کنند.
حالا به نظر میرسد حمله انها نزدیک است و ماموریت بزرگی به شما سپرده شده است !

Gamepaly:
حتما با بازی با این داستان گیری جذاب باید انتظار یک روند عالی هم داشته باشید !
درست است Mass Effectدارای روند جالب و عالی است و اجازی رفت و امد در کهکشان ها را به شما میدهد .
همانند بازی هایی چون The Elder Scrolls OBLIVIONشما حق طراحی شخصیت دالخواه مورد علا قه خود را دارید و انقدر گزینه های مختلف در پیش و روی شما قرار دارد که میتواند به شکل دقیق شخصیت خود برسید. فامیلی شما Shepard بوده و تعیین اسم به عهده خودتان است. تمامی اجزای بدن از جمله دماغ-مو-شکل صورت-جنسیت همه همه با جزییات دقیق به شما سپرده میشود. در ضمن شکل و شمایل کارکتر شما انقدر پر جزییات است که شما تا به حال در کمتر بازی دیده اید و این مورد بسیار ریضی کنند خواهد بود.
در قسمت بعدی شما باید کلاس کارکتار خود را انتخاب کنید:
Soldier : همانطور که از اسمش پیداست تخصص در استفاده از سلاح گرم است .
Infiltrator :با ترکیب تظامی و فنی .
Sentinl : نوعی از تعادل بین توانایی ها و فنی است.
Vanguard : نوعی از توانایی های نظامی را با Bio مخلوط میکند.
DarkEnergy : بهتر است بعدا خودتان ان را ببینید !
Engineer : یک مهندس است.[/font]
شما در طول بازی با انتخاب این موارد واقعا پیشترفت خود را در طی مراحل حس کرده و رفته رفته انقدر پیش میروید که توانایی- و بر حسب تخصصی که دارید حتی لباس مورد نظر و شایسته خودتان را طراحی و بسازید .
رفتار شما در بازی از دیگر عوامل در داخل بازی است و در طول بازی میتوانید بسته و به سبک نقشه ای که ریختهاید با افراد برخورد متفاوتی داشته باشید . شما میتوانید با اکثر افراد با مهر بانی رفاتر کنید و بعضا اطلا عات را راحت بدست بیاورید اما لازم است بعضی جا ها با افراد برخورد محکمی داشته باشید و یا حتی مجبور به استفاده از سلاح خود شده تا کارتان پیش رود.
اما شما باید در این مورد زرنگ باشید چون بعضی جا ها لازم است تا بر رفتار خود همانند واقعیت کنترل داشته باشید چراکه ممکن است شما در طول بازی به افراد نا توان برخورد کنید که با دیدن سلاح قشنکتان بترسند و در عوض با افراد تند خو بد هم از راه خشونت برخورد کنید.
اما جالب است بدانید شما به مشکلاتی از سو شکل برخورد – میکنید ممکن است افرادی گرو ه شما را ترک بگویند یا افراد جدیدی به شما بپیوندند و یا حتی شخصیتی که واقعا به او علا قه داشتید و روی کمک او حساب باز کرده بودید را از دست دهید ! و کلا رفتار شما در بازی تاثیر زیادی دارد و با عث سخت شدن و یا اسان شدن میشود !
از دیگر مورد هایی که هر بازی باز اول مشتاق دیدار است دیدن وسعت و نقشه بازی است و اتفا قا Mass Effect در این مورد چنان سوپرایزی برای شما دارد که احتمال باز موندن دهانتان زیاد است ! چراکه شما یک نقشه از یک کهکشان وسیع با منظو مه های مختلف را داری که هر کدام دارای سیاره های مختص خودشان هستند و شما میتوانید در هر سیاره ای فرود ایید.
از نکات قابل توجه در بازی تنوع در مکانهای بازی است .در بعضی سیاره ها حیاتی وجود نداشته و شما شاهد معابد و یا مکانها ی مخروبه و قدیمی هستید که تمدنهایی سالها پیش در ان میزیستند. ار دیگر مکانها به انواع شهرها – دریاها-صحرا ها-تفریحی و بازارها و انواع مکانها وجود دارد.
شما نیز دارای وسایل نقلیه هستید که ماشینی پیشترفته به نام ماکو است که دارای توانایی های بسیار جالبی است حتی به شکلی که میتواند بر روی سطح زمین پرواز کرده و یا انواع رادارها و یا تعدادی اسلحه برای دفاع خود روی ماشینتان وصل کنید و این مورد شما را بسیار خرسند خواهد کرد.
نبردهای داخل بازی به طرو کامل RPGگونه طراحی شد ه و شما میتوانید از انواع توانا یی های فردی و حتی جسمی خود در طول نبرد بهره ببریدو البته این بدین معنا نیست که نبردهای بازی شکل کند RPG گونه خود را داشته باشد بلکه شما توانایی کنترل بر دو نفر را داشته و جالب اینکه میتوانید همه ی توانایی های افراد خود از جمله لباس-شکل-تخصص-شلاح را برایشان تنظیم کنید و یا حتی یک مزدور برای مدتی برای خود خریداری کنید ! در کل کنترل شما در نبردها کامل است و شما نبردهای متفاوت را تجربه خواهید کرد مثل نبرد در یک جنگل تاریک و نبرد با افراد بسیار قدرتمند که مجبور به کنترل هر چه بیشتر میدان نبرد هستید تجربه خواهید داشت. پلانها و نقشه هایی که برای عملیات خود میریزید کا ملا اثر متفاوتی دارد مثل حمله ناگهانی و غافل گیری دشمن اما حمله تدریجی سختر شده و دشمنان نیرو های زیادی را از سراسر محیط به محل اختفای شما میفترسند. همانطور که قبلا از تا ثیرات رفتارتان گفته ایم ممکن است در گرو هتان یک جاسوس به وجود اید و محل اختفای شما را به دشمن بگوید پس بازی نیار داشتن یک سیاست قوی است!
شما برای به پایان رساندن مراحل اصلی وقتی در حدود 30 ساعت نیاز دارید اما در کنار ان انواع امکانات و تفریحات و یا جست و جو در سیارات و یا پایگاههای متروکه و انجام مراحل فرعی و گشت و گذار در بازی به علاوه تلاش شما برای پیشترفتتان در محیط بازی زمان به پایان رساندن بازی را به 60 الا 70 ساعت افزایش میدهد که برای بازی بسیار عالی است .

امیدوارم لذت برده باشید.;)

~ من پستت رو ادیت کردم چون رنگ خیلی بدی داشت و تو تمهایی مثل afterdark یاور چشم آدم استاد میشد تا بخونتش. نکته بعدی اینکه لازم نیست خط به خط رنگ نوشته هارو تعیین کنی، میتونی قسمتی رو که میخوای سلکت کنی و بعد تگ رنگ مربوطه رو بگذاری.
 
Last edited by a moderator:
من الان زنگ زدم پرتو گفت داریم ولی از تو سایت اسمشو حذف کردن
دیسکشم Ri.date هست و با چاپ میده 5000 تومان.نظرتون چیه کارش خوبه؟؟؟؟
اگه سریع جواب بدین خیلی خوبه
 
من الان زنگ زدم پرتو گفت داریم ولی از تو سایت اسمشو حذف کردن
دیسکشم Ri.date هست و با چاپ میده 5000 تومان.نظرتون چیه کارش خوبه؟؟؟؟

شمارشو ميدی؟


کی Mass Effect داره؟ من خريدارم قيمت خوب;)
 
میدونید الان داشتم این صفحات رو می خوندم . خیلی ببخشید خیلی عذر می خوام ولی من الان متوجه شدم که سر این بازی خیلیا بهم حرفهای بدی زدن وعلکی به دیگران توهین کردن .
میدونید نمی خواستم هیچ وقت این حرف رو بزنم ولی من مطمئنم 90 درصد کسانیکه دارن زور میزنن این بازیو تهیه کنن و به حال دیگران فکر نمی کنن از خود بازی خوششون نیومده دنبال مسائل دیگه بازی هستن .
پس دیگه نیان بگن این یه شاهکاره باید بیارید من میدونم مشکلی نداره سانسور شده و از اینجور حرفها (بعضیا فکر می کنن با بچه طرف هستن که اینطوری تحریک کنن که بتونن به حدفشون برسن )
من از همه کاربرای خوب سایت معضرت می خوام و از مدیران محترم هم می خوام که این تاپیک رو قفل کنن چون بازی که عرضه نشه تاپیکشم لزومی نداره باشه فقط بحث و جدال داره و در انتها هم بخاطر همین حرفا ممکنه برای خود سایت هم دردسر بشه .
باتشکرازهمه
 
pixel هم اين بازي را اورد.
http://www.pixel385.com/x360list.html

نه دوست عزیز هنوز پیکسل نیاورده من الان اونجا بودم داشت دانلود میکرد برای شنبه یه احتمال زیاد تو مغازه موجوده البته روز چهار شنبه داشت دانلود میکرد و مثل اینکه فایلش خراب بوده...
 
میدونید الان داشتم این صفحات رو می خوندم . خیلی ببخشید خیلی عذر می خوام ولی من الان متوجه شدم که سر این بازی خیلیا بهم حرفهای بدی زدن وعلکی به دیگران توهین کردن .
میدونید نمی خواستم هیچ وقت این حرف رو بزنم ولی من مطمئنم 90 درصد کسانیکه دارن زور میزنن این بازیو تهیه کنن و به حال دیگران فکر نمی کنن از خود بازی خوششون نیومده دنبال مسائل دیگه بازی هستن .
پس دیگه نیان بگن این یه شاهکاره باید بیارید من میدونم مشکلی نداره سانسور شده و از اینجور حرفها (بعضیا فکر می کنن با بچه طرف هستن که اینطوری تحریک کنن که بتونن به حدفشون برسن )
من از همه کاربرای خوب سایت معضرت می خوام و از مدیران محترم هم می خوام که این تاپیک رو قفل کنن چون بازی که عرضه نشه تاپیکشم لزومی نداره باشه فقط بحث و جدال داره و در انتها هم بخاطر همین حرفا ممکنه برای خود سایت هم دردسر بشه .
باتشکرازهمه
من فکر نمی کنم هیچ آدم احمقی بخواد این شاهکار Bioware رو بخاطر مسائل جنسیش بخره و بازی کنه چون برای این چیزا وسایل دیگه ای هم هست اما بحرهال با اینکه این بازی یکی از شاهکارهای تاریخ بازیسازیه بچه ها بجای اینکه بیان در مورد نقاط مثبت و منفی و غیرش صحبت کنن همش به مسائل س ک سیش گیر میدن که خجالت آوره چون توی 10 صفحه از این تاپیک میشد خیلی چیزای دیگه در موردش گفت! (البته در مورد همه چی باید صحبت کرد اما نه اینکه فقط به یه موضوع گیر داد!)
 
آخرین ویرایش:
جیمز جان میخوای جواب بدی بفرما اما دیگه :
**** بکار نبر بگو مسائل غیر اخلاقی یه وقت برای سایت دردسر یا ف ی ل ت * میشه سریع ویرایش کن . بعد آقای تکاوچ نظرشو داد نگفت قطعا همینطوه . بعدش شاید من و تو با بعضی از بچه های سایت اینکارو انجام ندهند . تو بقیه آدمارو نمیدونی شاید الکی بگن نه اما علتشون همون باشه . بهر حال نظرتون ممنون
 
تکاوچ پیشنهاد قفل شدن تاپیک زیاد جالب نیست! خودتون میدونید همه ی بازی بازها این بازی رو هر جور شده تهیه میکنن چون بازی خیلی بزرگی هست پس نیازی نیست تاپیک قفل بشه...
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or