pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Nov 13, 2007 #62 من اگه یه بازی امید بهش داشته باشم که تو این چند ساله 10 بگیره همین بازی هست و چون سبکش هم RPG هست پتانسیل این نمره رو داره! تا ببینیم چی میشه... فرخ جون بابت توضیحاتت ممنون
من اگه یه بازی امید بهش داشته باشم که تو این چند ساله 10 بگیره همین بازی هست و چون سبکش هم RPG هست پتانسیل این نمره رو داره! تا ببینیم چی میشه... فرخ جون بابت توضیحاتت ممنون
Fratos کاربر سایت Nov 13, 2007 #63 درود بازی رو سفارش دادم (گوش شیطون کر :cheesygri ) مشکلی پیش نیاد ساعت 6 میرسه :biggrin1:.
SLASH1 کاربر سایت Nov 13, 2007 #65 نوشته شده توسط mzh: این چه ربطی به موضوع این تاپیک داره :confused: :cheesygriبابا خارجی:laughing: بیشتر... تايپيك اين بازيه ديگه پس ميشه راجب هرچيزي در پيرامونش صحبت كرد حالا شما هم اومدي پست زياد كني ديگه:biggrin1: اونم باسه اين خارجي نوشتم چون كامپيوترم رفته بود هوا مجبور شدم با لپ تاب بيام كه اونم فونت نداشت مجبور شدم خارجكي بگم كه كارت مارت نگيرم:biggrin1:
نوشته شده توسط mzh: این چه ربطی به موضوع این تاپیک داره :confused: :cheesygriبابا خارجی:laughing: بیشتر... تايپيك اين بازيه ديگه پس ميشه راجب هرچيزي در پيرامونش صحبت كرد حالا شما هم اومدي پست زياد كني ديگه:biggrin1: اونم باسه اين خارجي نوشتم چون كامپيوترم رفته بود هوا مجبور شدم با لپ تاب بيام كه اونم فونت نداشت مجبور شدم خارجكي بگم كه كارت مارت نگيرم:biggrin1:
SLASH1 کاربر سایت Nov 13, 2007 #66 نوشته شده توسط Ali-360: نسخه کامل اومده تو تهران یا نه؟ بیشتر... نه زنگ زدم گفتن امروز خبري ازش نيست البته شايد خالي هم بسته باشن
نوشته شده توسط Ali-360: نسخه کامل اومده تو تهران یا نه؟ بیشتر... نه زنگ زدم گفتن امروز خبري ازش نيست البته شايد خالي هم بسته باشن
SLASH1 کاربر سایت Nov 13, 2007 #68 نوشته شده توسط Amir360: nextgen آورده؟ بیشتر... گفتم كه به همه زنگ زدم گفتن نياوردن نكست جن هم جزوش بود
نوشته شده توسط Amir360: nextgen آورده؟ بیشتر... گفتم كه به همه زنگ زدم گفتن نياوردن نكست جن هم جزوش بود
H2 کاربر سایت Nov 13, 2007 #69 من خریدمش ولی هنوز امتحان نکردم از پرتو خریدم روی دی وی دی ridata با لیبل 5000 تومان انقدر بازی ها تو این چند هفته زیاد بوده که حتی وقت نشد امتحانش کنم
من خریدمش ولی هنوز امتحان نکردم از پرتو خریدم روی دی وی دی ridata با لیبل 5000 تومان انقدر بازی ها تو این چند هفته زیاد بوده که حتی وقت نشد امتحانش کنم
Triangels 플레이 스테이션 팬 کاربر سایت Nov 13, 2007 #70 پرتو کجا هست ؟ من که خیلی مشتاق دیدار MAss Effect هستم .
Ali-360 کاربر سایت Nov 13, 2007 #71 Mass Effect جز سه تا بازی سال 2007 خواهد بود شک نکنید 100 ساعت گیم پلی گرافیک عالی برای سبک آرپیجی امکانات جالب و . . . من که بدجور منتظرشم البته AC اینقدر سرمون رو گرم کرده که دو روزه ناهار نخوردم! و هر شب خوابش رو میبینم!
Mass Effect جز سه تا بازی سال 2007 خواهد بود شک نکنید 100 ساعت گیم پلی گرافیک عالی برای سبک آرپیجی امکانات جالب و . . . من که بدجور منتظرشم البته AC اینقدر سرمون رو گرم کرده که دو روزه ناهار نخوردم! و هر شب خوابش رو میبینم!
Ali-360 کاربر سایت Nov 13, 2007 #73 نوشته شده توسط H2: پرتو مغازه نداره زنگ می زنی واست می ارن این هم شمارش 77646516 بیشتر... ترجیح میدم یکی دو روز صبر کنم تا وست یا نکست جن بیارن تا بخرم عجب بازیه خوفیه نامرد
نوشته شده توسط H2: پرتو مغازه نداره زنگ می زنی واست می ارن این هم شمارش 77646516 بیشتر... ترجیح میدم یکی دو روز صبر کنم تا وست یا نکست جن بیارن تا بخرم عجب بازیه خوفیه نامرد
Ali-360 کاربر سایت Nov 13, 2007 #74 َشرکت پردیس هم بازی رو آورد به احتمال خیلی زیاد فردا وست گیم و نکست جن هم میارن چرا آقا مهدی و طاهر نیستن که خیال مارو راحت کنند که فردا بیاییم یا نه؟
َشرکت پردیس هم بازی رو آورد به احتمال خیلی زیاد فردا وست گیم و نکست جن هم میارن چرا آقا مهدی و طاهر نیستن که خیال مارو راحت کنند که فردا بیاییم یا نه؟
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Nov 13, 2007 #75 100 ساعت گیم پلی بیشتر... 100 از کجا اوری؟! بازی بین 30-70 ساعت گیم پلی داره!! وست هم بازی رو اورده...
100 ساعت گیم پلی بیشتر... 100 از کجا اوری؟! بازی بین 30-70 ساعت گیم پلی داره!! وست هم بازی رو اورده...