Mass Effect

شما به این بازی چه امتیازی می دهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
درود

این هم شد سیاست.بازی رو عرضه کن هر کی هر چی دلش خواست بخره:mad:. اینها دلشون میخواد هرچی دادن ما بخریم:-".

پ.ن. البته AC حالا حالاها میتونه سرگرمم کنه ولی کار ناجوانمردانه اینها یکم دور از انتظار بود :mad:.
پ.ن.2. اقا مهدی از شما انتظار بیشتری داشتم /:).

منم از شما انتظار بیشتری داشتم osos عزیز ! شما که منو خوب میشناسی
برای ما تصمیم میگیرن عزیزم
نمیدونم در جریان هستید یا نه 2 ماه پیش این بازی توسط چند مجله اروپایی مورد انتقاد شدید قرارگرفت پس از اون قرار شد شرکت سازننده تغییراتی در بازی بده و سپس عرضه کنه . ما در حال تست هستیم که ببینیم بازی قابل عرضه هست یا نه . فعلا که به چیزی برنخوردیم
به امید خدا که موردی نداشته باشه و بشه پخشش کرد عزیز دل

من که امروز هر جا زنگ زدم گفتن مشکل داره پخش نمیکنه همه ی این اتیشها هم از گور وست عزیز بلند میشه:biggrin1: با اینکه خیلی دوستش دارم ولی تو این زمینه بد کردی بابا این چرت و پرت ها چیه تو خیلی از بازیها اینجور چیزها هست.به هر حال بصورت زیرزمینی:cheesygri این بازی رو تهیه کردم واقعا زیباست البته من 15 دقیقه بیشتر نرفتم دموی ریل تایم و گرافیک بازی واقعا بالاس مخصوصا چهره ی کاراکتر ها که تو هیچ بازی به این زیبایی طراحی نشده است ولی زیاد بازی نکردم که برم ببینم گیم پلی چه جوریه .راستی صدا گذاری و Voice acting هم جالب بود و نوع حالت پاسخ و جواب یه نواوری هست.
فعلا Ac تموم کنم بعد برم دنبال ME .
در اخر مهدی جون کل بازار رو ریختی بهم بیا این بازی رو پخش کن چیزی نداره:love:

من که امروز هر جا زنگ زدم گفتن مشکل داره پخش نمیکنه همه ی این اتیشها هم از گور وست عزیز بلند میشه:biggrin1: با اینکه خیلی دوستش دارم ولی تو این زمینه بد کردی بابا این چرت و پرت ها چیه تو خیلی از بازیها اینجور چیزها هست.به هر حال بصورت زیرزمینی:cheesygri این بازی رو تهیه کردم واقعا زیباست البته من 15 دقیقه بیشتر نرفتم دموی ریل تایم و گرافیک بازی واقعا بالاس مخصوصا چهره ی کاراکتر ها که تو هیچ بازی به این زیبایی طراحی نشده است ولی زیاد بازی نکردم که برم ببینم گیم پلی چه جوریه .راستی صدا گذاری و Voice acting هم جالب بود و نوع حالت پاسخ و جواب یه نواوری هست.
فعلا Ac تموم کنم بعد برم دنبال ME .
در اخر مهدی جون کل بازار رو ریختی بهم بیا این بازی رو پخش کن چیزی نداره:love:

شما هم انقدر به دل نگیر مشکلی است که پیش اومده - اگر شاید اروپا اعتراض نکرده بود باره مشکلات کمتر بود. به هر حال به نظر من اول باید یکی به خود اروپا شکایت کند !!!!!!!!

اولا انتقاد اورپايي به ايران چه مربوطه ::-":اينش جالبه از كي تا حالا ايران نظراتش با اروپا يكي بوده !
دوما ببخشيد كه اين حرف را ميگم ولي چنين ايراد گيريهايي فقط به نظر من يه دليل داره اونم بازار گرمي براي گرونتر دادن Dvd هاي بازي .
اين نظر من بود.
چرا كه بالاخره اين بازي تو كل دنيا پخش ميشه و ممكنه تو چندتا كشور پخش نشه و وارد كننده هاي ايران هم بازي را به هر نحوي كه هست اين بازي را وارد ميكنند . حالا كي تو ايران بازي هاي رايانه اي تو سطح جامعه ارزش داشته كه بخواند چنين قانون قوانينهايي را هم ايجاد كنند وقتي خيلي از بازي ها بالاي 17 سال هستند و يه بچه 5 ساله هم تو ايران ميتونه چنين بازيهايي را بازي كنه حالا چي شده كه بازي Masseffect را نشه بازي كرد ؟!

فکر کنم اکثر دوستان براشون میارن ! دوست من این بازی دانلد کرده و بازی عالی است مخصو صا از نظر انیمیشن و طراحی شخصیت ها.

خیلی از بازیها مثل God of War و GTA و... صحنه هایه +18 خیطی دارن، من نمیدونم چرا همه رو Mass Effect راست کردن؟ واقعا خجالت داره. حالا مثلا مگه چی داره؟ لباساشون بدن نماست یا مثلا فاصله شرعی رو حفظ نمیکنن؟
واقعا خجالت داره، یعنی با این صحبتها رسما به شعور گیمرها توهین میشه. واقعا متاسفم. یعنی ما این بازیها رو بازی کنیم چیزه بد یاد میگیریم! یعنی هیچ مشکلی دیگه تو جامعه ما نیست دیگه؟
مشکل اونایی نیستن که حق ما رو میخورن، مشکل اینه که اینقدر بیعرضه ایم که نمیتونیم از حقمون دفاع کنیم. اینقدر بیعرضه ایم که میترسیم بازیه Mass Effect رو عرضه کنیم. خدائیش هرچی سرمون اومده حقمونه.

خیلی از بازیها مثل God of War و GTA و... صحنه هایه +18 خیطی دارن، من نمیدونم چرا همه رو Mass Effect راست کردن؟ واقعا خجالت داره. حالا مثلا مگه چی داره؟ لباساشون بدن نماست یا مثلا فاصله شرعی رو حفظ نمیکنن؟
واقعا خجالت داره، یعنی با این صحبتها رسما به شعور گیمرها توهین میشه. واقعا متاسفم. یعنی ما این بازیها رو بازی کنیم چیزه بد یاد میگیریم! یعنی هیچ مشکلی دیگه تو جامعه ما نیست دیگه؟
مشکل اونایی نیستن که حق ما رو میخورن، مشکل اینه که اینقدر بیعرضه ایم که نمیتونیم از حقمون دفاع کنیم. اینقدر بیعرضه ایم که میترسیم بازیه Mass Effect رو عرضه کنیم. خدائیش هرچی سرمون اومده حقمونه.

مشکل بی عرضه گی نیست.به شعور گیمرها هم توهین نمیشه.
مشکل اینه که هر گیمری به درجه بندی بازی توجه نداره و اون رو میخره .
در ضمن مطمعنا باز بازهای حرفه ای به اینجور مساعل اهمیت زیادی نمیدهند و بیشتر به روند و هنر در بازی توجه میکنن.

مشکل خشونت و ترسناک و... نیست ، درجه سنی بازی AO هست یعنی بالای 19 سال
چون در این بازی جز خشونت و حرف های زشت و... صحنه های سکسی هم وجود دارد که اصلا جزئی از بازی هست که اگر انجام نشود بازی پیش نمی رود ، متاسفانه تو جامعه ما هم کاری رو نمی کنن نمی کنن میکنن هم درست نمی کنن! کسی که دیوونه بازی هست چیجوری میتونه ساکت بشینه که چون این بازی بده بره سراغ یه بازی دیگه؟ این بازی تو سبک خودش خداست (تو همه سبکها) اونوقت تصمیم گرفتند که این بازی منتشر نشه که من از فروشندگان ناراحت نیستم چون بهشون گفتن اگه یه دیویدی ME تو مغازشون باشه پلمپ میشه که منم بودم نمیفروختم ، اما بهتر نبود بهشون میگفتن این بازی رو فقط به افراد بالای 18 سال بفروشن؟

حالا بیخیال ، فیلم های خیلی بدتر رو که میشه مثل آب خوردن گرفت دیگه یه بازی....
البته اینکه زیاد این بازی پخش نشده به خاطر کنسولی بودنش هم هست چون فارنهایت هم از این ماجراها داشت که خیلی راحت در اولین روز خیلی ها تونستند بخرن اما خوب چون این بازی برای کنسول هست و افراد بسیار کمی (فقط بازیبازها) با کنسول آشنایی دارند این بازی زیاد پخش نشده ، پچ هات کافی که هر چی رو اینترنت بود ف*ی*ل*ت*ر شده اگه با سیدی پخش میشد اون هم ماجراش همین بود

فعلا که باید خداروشکر کنیم که همینش هم خیلیه ;)

مشکل بی عرضه گی نیست.به شعور گیمرها هم توهین نمیشه.
مشکل اینه که هر گیمری به درجه بندی بازی توجه نداره و اون رو میخره .
در ضمن مطمعنا باز بازهای حرفه ای به اینجور مساعل اهمیت زیادی نمیدهند و بیشتر به روند و هنر در بازی توجه میکنن.

چه ربطی داره؟ مگه بازیهایه دیگه درجه بندی ندارن؟ چرا فقط Mass Effect رو پخش نمیکنن؟

ما در حال تست هستیم که ببینیم بازی قابل عرضه هست یا نه . فعلا که به چیزی برنخوردیم
به امید خدا که موردی نداشته باشه و بشه پخشش کرد عزیز دل

شما پس لطفا تا تستتون تموم نشده اعلام نکنید بازی مشکل داره و پخش نمیشه. بیخودی جو منفی راه نندازین. جالبه تا حالا نشنیدم بازیه RPG رو تست کنن اونم یه روزه! در ضمن یادتون باشه خوب لول-آپ کنین، شاید کاراکترها تو لول هایه بالا کارهایه خلاف شرع بکنن!

شما پس لطفا تا تستتون تموم نشده اعلام نکنید بازی مشکل داره و پخش نمیشه. بیخودی جو منفی راه نندازین. جالبه تا حالا نشنیدم بازیه RPG رو تست کنن اونم یه روزه! در ضمن یادتون باشه خوب لول-آپ کنین، شاید کاراکترها تو لول هایه بالا کارهایه خلاف شرع بکنن!

آقا مهدی میخواست به ما دلگرمی بده که بعضی ها که جونمون به این بازی بستگی داشت زنده بمونیم که من از ایشون بسیار تشکر می کنم
ولی حقیقت اینه که دستور داده شده و این بازی از جای معتبر منتشر نمیشه پس برید زیرزمینی بخرید;)
لطفا احترام هر کسی رو هم بزارید;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or