Mass Effect - PC Thread

خب دیدم برای این بازی مهم کسی تاپیک نزده گفتم من تاپیکو بزنم و یه سری اطلاعات براتون بزارم
همون طور که میدونید تو ساخت این نسخه Demiurge Studio هم به BioWare کمک میکنه و ساخت نسخه PC تقریبا از اواخر تکمیل نسخه 360 شروع شده
این دو شرکت سعی دارند که بازی را با خصوصیات PC مطابقت دهند به طوریکه تجربه اصلی آن را حفظ کنند.

Mass Effect نسخه PC دارای : third command برای دسترسی داشتن به اعضای تیم به طور جداگانه , سیستم inventory جدید , کنترل های قابل تغییر و minigame جدید خواهد بود.
2z53y8k.jpg

masseffect_pc_02_172x129.jpg
masseffect_pc_03_172x129.jpg
masseffect_pc_04_172x129.jpg
masseffect_pc_06_172x129.jpg
masseffect_pc_07_172x129.jpg
masseffect_pc_01_172x129.jpg

اما بنظرم حتما باید این بازی رو تجربه کنید;)زمانش هم می تونید با رد کردن ماموریتهای جانبی[ماموریتهای جانبی به این شکله که باید به یه ادم یا یه موجود فضایی کمک کنید مثلا من تو یکی از همین ماموریتها به یه پیرمرد کمک کردم جسد زنش رو که مورد حمله یه نوع سلاح خاص قرار گرفته بود و داشتند روش ازمایش انجام میدادند بهش برگردونند:eek:]یا صرفنظر از پرسه زدن تو سیاره ها وشهرها و سفینه به 20 ساعت کاهشش بدید:-"داستان بازی واقعا کرک و پر ریزونه:eek:همون طور که گفتم کارهایی که توی بازی انجام می دید روی اندینگ بازی تاثیر میذاره بطور مثال تو بازی دو تا خانوم محترم هستند که یکیشون به اسم اشلی ویلیامز هم رزم:biggrin1:و همکار شما در سفینه می باشد و دیگری یه موجود فضایی بسیار شبیه به انسان به اسم کونسورت اساری ملکه یکی از سیارات بازی است که در طول بازی بر حسب کارهایی که انجام میدید وابراز احساساتی که در دیالوگهایتان نسبت به هریک از انها انجام می دید می تونید با هر کدومشون تقریبا:biggrin1:ازدواج کنید:eek:حتی می توانید از خانوم اساری بچه دار هم بشید[اصلا شوخی نیست]موجودات فضایی دیگر هم که در تیم شما هستنمد هر کدومشون کاراکتر پردازی بسیار قوی دارند[من به شخصه به کاراکتر پردازی خیلی معتقدم و تا قبل از انجام این بازی متال گیر رو نمادی از یک کاراکتر سازی محشر میدونستم اما بعدانجام این بازی نظرم کمی تغییر کرد]به طور مثال بدترین موجود بازی با نام سارن که موجودی از گونه turianمی باشد هم اندکی خوبی درونش وجود داره به طوری که در قسمتی از بازی به نفع قهرمان بازی خودکشی میکند[در مقابل چشم فرمانده شپرد شخصیت اول بازی]یا یکی از یارانتان از گونه turianبه این دلیل به شما ملحق می شود که میخواهد از سازمانی به اسم c-secانتقام بگیرد یا یکی دیگر از دوستانتان به نامwrexبسیار پیچیده طراحی شده و به دلیل اقلیم سیاره اش تا هزار سال می تواند عمر کند که شما میتوانید از او بخواهید داستان زیبای زندگی هزار ساله اش رو برای شما تعریف کند:eek:یایکی از موجودات فضایی دیگر بازی به نام تالی برای دفاع از سیاره اش به شما ملحق می شود....هم چنین باید مواظب باشید در چه جاهایی موجودات فضایی را برای تیم تان انتخاب کنید ودر چه جاهایی انسانها را چون هر کدام با رفتارشان در بازی تاثیر خواهند گذاشت...صدا و موزیک بازی هم همونطور که گفتم وصفشون از قلم من خارجه و فقط می گم هم طراز قطعه های متال گیر4 هستند:((به هر حال از ما گفتن بود این بازی طوری که بنده دیدم هم ی المان های موفق بازیهایی مثلmgs[در طراحی شخصیت و داستان که از المانهایی مانند شرافت اتفاقات غیر منتظره و کاراکترهای خاکستری استفاده می کند]final fantasy[در برخی از مبارزات و سیستم خرید و فروش از مغازه داران و فروشندگان]the wither[در اینکه بعضی از جاهای بازی متوجه میشوید کار خیری که انجام داده اید در حق یک انسان نالایق و پست بوده مثل برگرداندن شوهر همین خانم کونسورت:evil:]را در خود جمع کرده و علاوه بر این دریایی از نو اوری که شامل انتخاب دیالوگها و...می شوند را به شما نشان خواهد داد مبارزات بازی اگه از نگاه گیم اسپات یا هر کس دیگری افتضاح هم باشه یقین بدارید لذتهایی مثل استفاده از جادو و فرمان دادن به اعضای گروه و ارتقای جادوها و وسایل اونو خواهد پوشاند دیگه نمی دونم چی بگم فقط در اخر می گم محیطهای بازی نیز از لحاظ نوع دوربین و فروشگاه ها و....شبیه FFIXهستند:((لطفا این بازی رو از دست ندهید/یکی از دلسوختگانRPG:((

من تقریباً 30 ساعته بازی کردم و فکر کنم بیشتر بازی رو رفتم . این کونسورت که میگی اصلا یکی دیگه است که فکر کنم داری باهم قاطی میکنی ، کلا شما اگه مرد باشی میتونی با دو نفر ارتباط عاطفی ایجاد کنی ، اشلی و لیاری .(اگه با هر دو تا حدی ارتباط برقرار کنی یه جایی باید یکی رو انتخاب کنی و نمیشه با هردوتاشون ادامه بدی ) کنسورت که تویه citadel هستش و یه ماموریت براش انجام میدی وو تموم میشه. این قضیه رابطه هم romance subplot بازیه .

من بازی رو که تموم کردم نظرم رو میگم . ولی به شما پیشنهاد میدم knight of the old republic و knight of the old republic 2 : sith lords رو بازی کنی . اونها رو هم bioware ساخته و شبیه همین هستش . ولی تا اینحا باید بگم که mass effect بسیار سطحی تر هستش . مخصوصا تو قسمت داستان و شخصیت پردازی و ارتباط شما با یارانتون اصلاً قابل قیاس با kotor ها نبوده :(

سلام
من وقتی می روم برای باز کردن بعضی قفلها یا تیکه ایی از سفینه های فضای که در یک سیاره افتده تا می روم کار مورد نظر را باهاش انجام بدم میگه Electronic: Skill Too Low
این یعنی چه و باید چه کار کنم
بعد اگر ممکن است بگید بازی چند تا پایان دارد
ممنوند

Mass effect رو normal تموم کردم . با یه کاراکتر مرد و انتخابهای paragon . در کل بازی خوبی بود ولی نه اونچه که انتظار داشتم . البته بازی از virmir به بعد بهتر میشه و مرحله آخرش هم خیلی قشنگه ولی بقیه بازی چندان جذاب نیست . البته شاید این به این خاطره که من تجربه star wards : knight of the old republic ها رو داشتم و انتظارم این بود که یه چیزی مثل اونها بشه ولی از خیلی جهات به اونها اصلاً نمیرسه .
اگه بخوام mass effect رو تنها قیاس کنم میگم یه بازی action rpg با داستانی نسبتاً خوب که آدمو سرگرم میکنه .

ولی اگه کسی داستان درست حسابی و شخصیت پردازی قشنگ و سیستم companion پیچیده تر که روند تکاملی influence داره میخواد بره star wars ها رو بازی کنه . البته star wars ها دو حسن بزرگ دیگشونم یکی مبارزه با شمشیر لیزری هست و یکی هم تنوع آیتم ها و مخصوصا upgrade های شمشیر و power هایی که میشه گرفت .

البته بگم داستان star wars ها بعد از warcraft 3 بهترین داستان بازیهای pc بوده که من دیدم

۞۩ محمد ۩۞

سلام.

چند سواله کوچیک :

انتخاب دیالوگ ها تاثیری در داستان بازی میذاره ؟؟؟
باید همیشه دیالوگ های + رو انتخاب کرد ؟؟؟ یا اینکه بعضی جاها نیازه که زد تو حال طرف ؟؟؟ :31:

Codex چیه ؟
Squad رو چه جوری میتونم edit کنم ؟؟
آپگرید کردنه دوستام وظیفه ی منه ؟ نمیشه خودشون اسلحه هاشونو آپ کنم ؟؟

شما چه جوری gold بدست میارین ؟؟

ببخشید زیادی پرسیدم !!! :11:

سلام دوستان . من mass effect رو نصب کردم روی ویندوز vista sp2 x64 . درایور ها و .. هم همه آپدیت شدند اما برای ورود به بازی با همچین اروری رو به رو میشم . لطفآ اگه پچ یا کرکی و ... واسه این بازی هست بگید . ممنون . این هم عکس از error :
http://h.imagehost.org/0551/mass_probel.jpg

مرسی

OK ! مشکل حل شد . میگم که اگه کسی هم همین مشکل رو داشت بدونه
برای شروع بازی حتمآ قبلش یه Config میومد که اون Stoped میشد واسه همین راه حلش اینه که بری تو Folder بازی و سپس Binari و بعدش هم Mass Effect.exe رو اجرا کنی تا مشکل بر طرف بشه

آقا من میدونم یکم دیر دارم این سوال رو می پرسم ولی حالا که مس افکت 2 داره میاد به فکر افتادم که دوباره یک رو بازی کنم یکی
مشگل من اینه
دفعه اولی که سفینه به شپرد بخشیده میشه و وقتی میخوام مسیر رو تایین کنم صفحه black out میکنه همه چیز سیاه میشه و دیگه نمی تونم بازی رو ادامه بدم.....
یک پچ هم گرفتم 1.02 آیا اون تغییری ایجاد میکنه؟
آپدیت گرافیک هم آخریش رو گرفتم ولی 1 بعد یکسال هنوزم این مشگل رو دارم کسی میدونه چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا من میدونم یکم دیر دارم این سوال رو می پرسم ولی حالا که مس افکت 2 داره میاد به فکر افتادم که دوباره یک رو بازی کنم یکی
مشگل من اینه
دفعه اولی که سفینه به شپرد بخشیده میشه و وقتی میخوام مسیر رو تایین کنم صفحه black out میکنه همه چیز سیاه میشه و دیگه نمی تونم بازی رو ادامه بدم.....
یک پچ هم گرفتم 1.02 آیا اون تغییری ایجاد میکنه؟
آپدیت گرافیک هم آخریش رو گرفتم ولی 1 بعد یکسال هنوزم این مشگل رو دارم کسی میدونه چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟

احتمالا مشکل از کرکه ، تا اون جایی که یادم میاد یه کرک 8 مگی بود درست کار میکرد .(بعد از آنزیپ می شد 40 مگ)

بله انگار منم به انجمن زیرخاکی در بیار پیوستم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!شرمنده.
بعد یه عمر میخواستیم این بازی رو بریم اینم وسطش گیر کرد.مشکلمم همون galaxy map eror کذایی هستش.

اگه یکی لطف کنه و کرک سالم رو بزاره یه دنیا ممنون میشم.مخلص همتون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or