Mass Effect - PC Thread

خب دیدم برای این بازی مهم کسی تاپیک نزده گفتم من تاپیکو بزنم و یه سری اطلاعات براتون بزارم
همون طور که میدونید تو ساخت این نسخه Demiurge Studio هم به BioWare کمک میکنه و ساخت نسخه PC تقریبا از اواخر تکمیل نسخه 360 شروع شده
این دو شرکت سعی دارند که بازی را با خصوصیات PC مطابقت دهند به طوریکه تجربه اصلی آن را حفظ کنند.

Mass Effect نسخه PC دارای : third command برای دسترسی داشتن به اعضای تیم به طور جداگانه , سیستم inventory جدید , کنترل های قابل تغییر و minigame جدید خواهد بود.
2z53y8k.jpg

masseffect_pc_02_172x129.jpg
masseffect_pc_03_172x129.jpg
masseffect_pc_04_172x129.jpg
masseffect_pc_06_172x129.jpg
masseffect_pc_07_172x129.jpg
masseffect_pc_01_172x129.jpg

آقا نگید بازی ارزش بازی کردن رو نداره . این بازی یکی از بهترین RPG های سال بود . یک دنیای جدید خلق کرده بود ( با این که بعضی موارد از داستان جنگ ستارگان کپی کرده بود ) . گیم پلی کاملا روان بود و از همه مهمتر داستان فوق العاده و کاملا حماسی داشت . من خودم تا بحال سه بار تمامش کردم .
کاملا باهات موافقم.
اونایی هم که از بازی بد میگن و ولشون کن :biggrin1:
ممد این کرکه رو سرور دیگه ای نداریش ؟ :دی من بمیرم از این خزشیر دانلود نمیکنم ... رپید باشه خوبه ...
بفرما :
http://rapidshare.com/files/121003984/Mass.Effect.CRACK.ONLY-ViTALiTY.rar
این کرک فکر کنم بهترین کرک تا به حال باشه.

به حرفهای ممد و جوادم زیاد که هیچی اصلا توجه نکن:biggrin1:

به حرفهای ممد و جوادم زیاد که هیچی اصلا توجه نکن
باز منو جواد چهار تا CRPG بازی کردیم تو که همش JRPG زدی چی میگی:biggrin1:اینقدر چرت و پرت بازی کردی که ME برات شده خدا:biggrin1::biggrin1:

مشکل کلی این بازی اینم بود که نه RPG درست حسابی بود نه Actoin درستی چون به خاطر وجود نقص هایی کلا ارزش RPG بودنش رو از بین برده بود و چون Actionــی نداش که ادمو جذب کنه در نتیجه به هیچ وجه ادمو راضی نمیکنه

درسته ممد اصلا افته که سبک این بازی را RPG یا ACTION نام برد چون ستمه:biggrin1:
اصلا این بازی را واسه PC نمیدادن اتفاقی می افتاد؟:biggrin1:

کاملا باهات موافقم.
اونایی هم که از بازی بد میگن و ولشون کن :biggrin1:

بفرما :
http://rapidshare.com/files/121003984/Mass.Effect.CRACK.ONLY-ViTALiTY.rar
این کرک فکر کنم بهترین کرک تا به حال باشه.

به حرفهای ممد و جوادم زیاد که هیچی اصلا توجه نکن:biggrin1:

میلاد از نظر تو این بازی چه سبکی را دارا میباشد که بازی شده برای تو خدا:biggrin1:
همینه دیگه اصلا میلاد معلوم نیست چشه زمانی که AC اومده بود بازی را بیخیال شده بود نشسته بود VEGAS 2 بازی میکرد از این شخص بیشتر از این نباید انتظار داست:biggrin1:

باز منو جواد چهار تا CRPG بازی کردیم تو که همش JRPG زدی چی میگی:biggrin1:اینقدر چرت و پرت بازی کردی که ME برات شده خدا:biggrin1::biggrin1:

درسته ممد بنده خدا بازی که میشنوه غیرقانونی شده پیشه خودش فکر میکنه حتمآ بهترین بازی هست که غیر قانونی شده:biggrin1:

مشکل کلی این بازی اینم بود که نه RPG درست حسابی بود نه Actoin درستی چون به خاطر وجود نقص هایی کلا ارزش RPG بودنش رو از بین برده بود و چون Actionــی نداش که ادمو جذب کنه در نتیجه به هیچ وجه ادمو راضی نمیکنه

بله منم با شما موافقم . همین شرکت BIOWARE اصلا شاید پایه گزار بعضی قوانین RPG باشه . بازیهایی مثل KOTOR , NWN به قول معروف RPG خالص بودند که واقعا هم بازی کردنشون لذت بالایی داشت . اما برای MASS EFECT این شرکت فکر های دیگه ای در سر داشت و می خواست با یک تیر دو نشان بزنه ، و میخواست طرفداران هر دو سبک ( Action و RPG ) نسبت به بازی جلب کنه که تا حدودی هم موفق شد اما با قیمت فنا کردن بعضی المان های هر دو سبک . اما از این حرف ها بگذریم داستان جالبی داشت :)

بله منم با شما موافقم . همین شرکت BIOWARE اصلا شاید پایه گزار بعضی قوانین RPG باشه . بازیهایی مثل KOTOR , NWN به قول معروف RPG خالص بودند که واقعا هم بازی کردنشون لذت بالایی داشت . اما برای MASS EFECT این شرکت فکر های دیگه ای در سر داشت و می خواست با یک تیر دو نشان بزنه ، و میخواست طرفداران هر دو سبک ( Action و RPG ) نسبت به بازی جلب کنه که تا حدودی هم موفق شد اما با قیمت فنا کردن بعضی المان های هر دو سبک . اما از این حرف ها بگذریم داستان جالبی داشت :)
حرفت درسته ولی مشکل اصلی اینه که وقتی من میرم Bulder Gate که ساخته خود BioWare هست رو بازی میکنم بعد میام ME بازی میکنم میگم این شرکت با خودش چی فکر کرده که این بازی رو داده بیرون:confused:

حالا من گفتم JRPG دوست دارم شما فکر کردین دیگه هیچ نوع RPGیی بازی نمیکنم:cheesygri
اگر تو 4 تا CRPG بازی کردی من همشو بازی کردم عزیز:biggrin1:

دوستان که از این بازی خوششون نیومده دلیل بر بد بودن بازی نیست;)

سلام - من نسخه ای که easy setup بیرون داده را خریدم بعد از نصب وقتی بازی را run می کنم لگوی اول بازی که یک عکس روی صفحه ویندوز می مونه و سیستم در همین حالت هنگ می کنه و داخل بازی نمی شه
البته سیستم من از نظر همه چیز قویه آیا کسی می دونه مشکل چیه و کجاست ؟؟؟؟;)

سلام - من نسخه ای که easy setup بیرون داده را خریدم بعد از نصب وقتی بازی را run می کنم لگوی اول بازی که یک عکس روی صفحه ویندوز می مونه و سیستم در همین حالت هنگ می کنه و داخل بازی نمی شه
البته سیستم من از نظر همه چیز قویه آیا کسی می دونه مشکل چیه و کجاست ؟؟؟؟;)
بعد اون عکس یا به قول شما لوگو صفحه سیاه نمیشه؟؟؟ اگه میشه کافیه 1 دقیقه صبر کنی تا وارد بازی بشه همین;)

آخرین ویرایش:
سلام به همه من توی اول بازی گیر کردم
هی قفل میکنه
همون اول که دموی بازی تموم میشه بعدش میرم با یه زنه که دکتره صحبت میکنم بعد میرم توی یه اتاق دیکه که با یه نفر دیگه صحبت کنم اما همین که میخوام باهاش صحبت کنم بازی هنگ میکنه
اخرین نسخه ی دایرکت ایکس هم نصب کردم حتی dotnet framwork هم نصب کردم اما نمیشه
چیکار کنم ؟
پچ نداره ؟

هی قفل میکنه
همون اول که دموی بازی تموم میشه بعدش میرم با یه زنه که دکتره صحبت میکنم بعد میرم توی یه اتاق دیکه که با یه نفر دیگه صحبت کنم اما همین که میخوام باهاش صحبت کنم بازی هنگ میکنه
چیکار کنم ؟
پچ نداره ؟
مشكل شايد از سيسمت هست!
سيتمت چيه؟
جديد ترين درايور رو داري؟

چیکار کنم ؟
از این کرک استفاده کن اگه درست نشد درایور کارت گرافیک رو اپدیت کن

هی قفل میکنه
چیکار کنم ؟
پچ نداره ؟
اگر مشکلت هنوز حل نشده و System Requirement بازی رو هم داری و کارت گرافیکت Nvidiaست، باید درایور کارت گرافیکت رو Downgrade کنی! ظاهرا بازی روی بعضی از کارت گرفیک ها مشکل پیدا میکنه.
برای اینکار:
اول درایوری که الان نصب داری رو Uninstall کن (حتما بعدش Restart کن). بعد درایور قدیمی تری رو امتحان کن. (دوباره Restart کن.)
من خودم 175.16 رو داشتم و دقیقا همین مشکل تو برام پیش می اومد، بعد 169.09 رو نصب کردم درست شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or