Mass Effect - PC Thread

خب دیدم برای این بازی مهم کسی تاپیک نزده گفتم من تاپیکو بزنم و یه سری اطلاعات براتون بزارم
همون طور که میدونید تو ساخت این نسخه Demiurge Studio هم به BioWare کمک میکنه و ساخت نسخه PC تقریبا از اواخر تکمیل نسخه 360 شروع شده
این دو شرکت سعی دارند که بازی را با خصوصیات PC مطابقت دهند به طوریکه تجربه اصلی آن را حفظ کنند.

Mass Effect نسخه PC دارای : third command برای دسترسی داشتن به اعضای تیم به طور جداگانه , سیستم inventory جدید , کنترل های قابل تغییر و minigame جدید خواهد بود.
2z53y8k.jpg

masseffect_pc_02_172x129.jpg
masseffect_pc_03_172x129.jpg
masseffect_pc_04_172x129.jpg
masseffect_pc_06_172x129.jpg
masseffect_pc_07_172x129.jpg
masseffect_pc_01_172x129.jpg

یک ترینر توسط میلاد برای بازی گذاشته شده بود که میگفت بعضی از ایرادهای بازی را برطرف میکرد اصلا نمیشه از این ترینری که میلاد داده استفاده کرد همون اول بازی ارور میده و میپره بیرون

من این بازی را خریدم.روی کامپیوتر پسر داییم هم نصب کردم اجرا شد اما مال من پس از نصب آنتی ویروسم میگه فایل Exe بازی ویروسی است.جالب این جاست که آنتی ویروسم با پسر داییم یکی است.چه کار کنم؟
وارد بازی نمی شه فایل Exe توسط آنتی ویر داغون میشه.حتی آنتی ویروس را هم بستم اما وارد بازی نشد.
ککککککمممممممکککککککک

من این بازی را خریدم.روی کامپیوتر پسر داییم هم نصب کردم اجرا شد اما مال من پس از نصب آنتی ویروسم میگه فایل Exe بازی ویروسی است.جالب این جاست که آنتی ویروسم با پسر داییم یکی است.چه کار کنم؟
وارد بازی نمی شه فایل Exe توسط آنتی ویر داغون میشه.حتی آنتی ویروس را هم بستم اما وارد بازی نشد.
ککککککمممممممکککککککک
بازی رو پاک بکن به طور کامل بعد انتی ویروس رو disable کن و بازی رو بریز اگه خواستی بازی رو اجرا کنی حتما انتی ویروست باید disable باشه اگه انتی on باشه بخوای exe رو اجرا کنی دوباره خراب میشه

تو Read me نوشته شده که کارت7600GS ساپورت نیست.به همین خاطره که اینقدر بد فریم میده؟
ضمنا موقع بازی ییهو مانیتور سیاه میشه و هیچ جوره نمیشه جمش کرد مگه با ریستارت کردن.مشکل کجاست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or