یه سوال:
Total Military Strength من شد 4703. تو ign نوشته که بین 4000 تا 4999 با انتخاب مسیر راست اگه اندرسون زنده بمونه شپرد هم در آخر زنده میمونه.
خوب چطوری میشه اندرسون رو زنده نگه داشت؟
توی اون مرحله که به Citadel حمله میشه Udina اومده به Cerbrus اطلاعات داده یعنی طرف اونا بوده تا به Citadel حمله کنند واسه همین ما میفهمیم تا بریم بکشمیمش ! اشلی به خاطر این سمت ما نشونه رفته بود چون محافظ Udina شده بود ولی چون نمیدونست که اون آدم بدی هست طرف ما اسلحه گرفته بود
اون یارو کیه درست بگو !
یه سوال:
Total Military Strength من شد 4703. تو ign نوشته که بین 4000 تا 4999 با انتخاب مسیر راست اگه اندرسون زنده بمونه شپرد هم در آخر زنده میمونه.
خوب چطوری میشه اندرسون رو زنده نگه داشت؟
توی اون مرحله که به Citadel حمله میشه Udina اومده به Cerbrus اطلاعات داده یعنی طرف اونا بوده تا به Citadel حمله کنند واسه همین ما میفهمیم تا بریم بکشمیمش ! اشلی به خاطر این سمت ما نشونه رفته بود چون محافظ Udina شده بود ولی چون نمیدونست که اون آدم بدی هست طرف ما اسلحه گرفته بود
اون یارو کیه درست بگو !
همون Salari counselor رو میگم. واسه چی داشت اون رو میکشت؟! اگه من Udina رو نمیکشتم خود اشلی/کیدن Udina رو میکشت؟! یا زنده میموند Udina ؟! چون یکی از بچه ها نکشتش جاش اشلی/کیدن به طرف Udina تیراندازی کرد.
همون Salari counselor رو میگم. واسه چی داشت اون رو میکشت؟! اگه من Udina رو نمیکشتم خود اشلی/کیدن Udina رو میکشت؟! یا زنده میموند Udina ؟! چون یکی از بچه ها نکشتش جاش اشلی/کیدن به طرف Udina تیراندازی کرد.
اون یارو منظورت Kai Leng هست ؟ اگه آره که میخواست اون salarian counselor رو بکشه تا کارشکنی بکنه میون ما اونا که Thane اونجا میاد و ....
این رو نمیدونم چون من تفنگمو آوردم پایین اشلی هم آورد پایین بعد که Udina داشت فرار میکرد خودم زدمش
امروز تموم شد و واقعا نمیتون بگردم که جوابمو پیدا کنم اگه جواب دادین لینک پست رو قرار بدین( صفحه رو نه)
در مورد پایان بازی دو سوال هست که دارم:
چجوری میتونم به بهترین پایان دسترسی پیدا کنم و راهی هست که شپرد زنده بمونه؟
2.اون استاربیز یا استاربریز که بعد از تیتراژ بازی حرف زد جوکر بود؟ همچین شخصیو اسمشو من در طول بازی شنیدم و حتی باهاش گفتگو هم داشتم!( صدا و اسمش) نکنه اسم گروهه؟؟!
خوب حالا درمورد پایان بازی:
لیزره خیلی مسخره خورد اون وسط همه ترکیدن قبل از اون اتفاق به گرروس گفتم بدون والکریان ( خود گروس) شپردی هم وجود نخواهد داشت و وقتی مرد اعصابم رنگی شد
تمام این مدت کاتالیست توی سیتادل بوده؟ خوب اگه موجودات فضایی مثل reaper ها از اینکه انسانها بتونند به کشفیات دیگه ای با استفاده از mass relay ا برسند چرا اصلا خودشون MR هارو نابود نکردند؟اصلا چرا راهی روش نذاشتند که انسانها نتونند ازش استفاده کنند یا همچین چیزی؟! من بین گت ها و کوارین ها , کوارینها روانتخاب کردم ایا گت ها خیلی کمک میکردمند؟ این کاتالیست که ریپر رو کنترل میکرد یه شئ یا هوش مصنوعی یا ... چی بود؟!
آخر بازی روی ماه بود؟ چون 1 سیاره هم بقل زمین بود که نمیدونم چی بود! شاید اون ماه بوده.
خوب من ایلوسیو منو کوشتم و اون نینجا هه رو هم کارشو تموم کردم ( this is for miranda u son of a b*itch ) خیلی خوب بود!
کلا یکی بیاد توضیح بده و بگه زمین هم همه چیش نابود شد بعد از اینکه کروسبل رو فعال کردیم؟آیا تو پایان های دیگه هم کروسبل همه چی رو نابود میکنه؟ اون جای سیتادل کجا بود که هیچکی تاحالا ندیده بود!؟
پایان من اینطوری بود لیزر خورد من پاشدم رفتم تو نور سفید بعد ایلوسیو من رو کشتم بعد اندرسون مرد خودمم اومدم به مانیتور نارنجی برسم بیهوش شدم و وقتی بهوش اومدم کاتالیست کنارم بود و راجع به ریپر و... باهام حرف زد
منم رفتم ترکوندم سیتادل رو بعد یه موج نارنجی همه چیز رو دربر گرفتم و سفینه N7 رو هم گرفت و تویه یه سیاره سقوط کرد همه چی مثل زمین عادی بود وقتی در داشت بازی میشد رفت رو تیتراژ.
ممنون اگه جواب بدین چون میخوام چند بار یگه هم تمومش کنم
چرا انقدر تعدا یار کمکی ها توی بازی کم بود؟من شماره 2 رو دوبار تموم کردم ولی سیو هاش رو پاک کردم اگه ایمپورت کنم چی میشه؟
چرا LEGION - THANE و اون کروگانی که تو 2ـش بود و یادم نمیاد اسمش چی بود تو بازی نبود؟JACK هم نبود اکثر اتاق ها هم خالی بودند + چرا انقدر ساختار کشتی تو طبقه 2 عوض شده بود؟ تو شماره 2 کلا اتاق VID COMM و اون دم و دستگاه وجود نداشت یه اتاق اضافی هم اونورش بو که ماله جیکوب بود ولی اونم نبود
خیلی زیاد سفینه شبیه شماره 1 شده بود!
==============
میخوام اخر 2ـش زنده بمونم باید ترتیب یارام چجوری باشه همش یادم میره شاید 500 بر پارسال پرسیده باشم
موردین رو با CHAKWAS بفرستم میراندا و جیکوب رو توی تونل و؟
من یک بار بازی رو تا تقریبا اخرش رفتم و 3700 تا نیرو جمع کردم و حالا دارم دوباره میرم و از اول بازی نیرو ها تو war asset هست میخوام ببینم اگر من دوباره ماموریت فرعی رو برم به نیرو ها اضافه میشه یا نه؟
اون یارو منظورت Kai Leng هست ؟ اگه آره که میخواست اون salarian counselor رو بکشه تا کارشکنی بکنه میون ما اونا که Thane اونجا میاد و ....
این رو نمیدونم چون من تفنگمو آوردم پایین اشلی هم آورد پایین بعد که Udina داشت فرار میکرد خودم زدمش
نه اون که قبل تر اومده بود! منظورم همون Udina بود که میخواست اون Salarian رو بکشه که شفرد اومد جلو. اونجا انتخاب اینو داشتی Udina رو بکشی یا نکشی که من کشتمش.
من جایی که برای درمان genophage قبلش یکی از این سالارین ها میاد بهت یه چیز میگه که بعدش باید تصمیم بگیی که انجام بدی یا نه!
همونجا که اول تو شاتل اون کروگان زن میگه چیزی میخوای بگی من گزینه فعلا نگم رو انتخاب کردم سری دوم تو اون تانک پرسید بازم همین کار رو کردم اخرین بار وقتی mordin خواست بره بالا 2 گزینه sabotage و dely بود من sabotage رو زدم و mordin رفت بالا و مرد.
کلا این تیکه رو نفهمیدم چی بود یکی لطف کنه توضیح بده ممنون
میشم
من جایی که برای درمان genophage قبلش یکی از این سالارین ها میاد بهت یه چیز میگه که بعدش باید تصمیم بگیی که انجام بدی یا نه!
همونجا که اول تو شاتل اون کروگان زن میگه چیزی میخوای بگی من گزینه فعلا نگم رو انتخاب کردم سری دوم تو اون تانک پرسید بازم همین کار رو کردم اخرین بار وقتی mordin خواست بره بالا 2 گزینه sabotage و dely بود من sabotage رو زدم و mordin رفت بالا و مرد.
کلا این تیکه رو نفهمیدم چی بود یکی لطف کنه توضیح بده ممنون
میشم
اونجا اون سالارین بهت میگه که ما انوجا تو اون برج خرابکاری کردیم تا کسی نتونه Genophage رو درمان کنه که تو هم باید تصمیم میگرفتی که به Eve (همون زنه) یگی یا نه که نگی بهتره چون اگه بگی میمیره اون گزینه Delay و Sabotage هم یعنی این که به موردین اجازه بدی بره این کارو انجام بده یا نه که با انتخاب Sabotage انتخاب درست هست چون در هر صورت موردین میمره ولی اگه Delay رو میزدی Genophage درمان نمیشد
بعد دو قسمت كه بازي كردم و رفتم جلو
اون فضايي رو مياريم بيمارستان
نميدةنم چيكار كنم
كلا تو سفينه اسانسور هست و جاهايي كه روش شماره داره
و همه جارو چرخيدم و يم جا هم يك سفينه كوچيك ميده و اسكن و اين حرفها
اونجا اون سالارین بهت میگه که ما انوجا تو اون برج خرابکاری کردیم تا کسی نتونه Genophage رو درمان کنه که تو هم باید تصمیم میگرفتی که به Eve (همون زنه) یگی یا نه که نگی بهتره چون اگه بگی میمیره اون گزینه Delay و Sabotage هم یعنی این که به موردین اجازه بدی بره این کارو انجام بده یا نه که با انتخاب Sabotage انتخاب درست هست چون در هر صورت موردین میمره ولی اگه Delay رو میزدی Genophage درمان نمیشد