دوستان یک سوال:
این خواب های شپرد جریلنش چیه؟یک بچه هی تو اتیش میسوزه؟
همون ابتدای بازی توی سیتادل
کسی از دوستان این میشل رو جای چاکواز اورده؟
الان بار دوم دارم بازی می کنم میشل رو اوردم.دلم حسابی به حال چاکواز سوخت.
تاثیری خاصی نداره که داره؟
چه تفاوتی توی War asset به وجود می یاد؟
شپرد وقتی داشت از زمین فرار می کرد یه بچه ای رو دید که تو یک کانالیه بعدش به بچهه گفت بیا بچه بهش شک میکرد که شاید ریپرها باشه همراهش نیومد و ریپرها هم که زمینو تسخیر کردن دیگه بچه ای که اونجا مونده مرده و همش تو خواب شپرد میاد و شپرد از اینکه نتونست نجاتش بده عذاب وجدان گرفت.
امین جان آموزش دادنش یه ذره سخته( حوصله زیادی میخواد
من برنامه ها و اینکه هرکدوم بدرد چه کاری میخورن رو میگم شما دیگه زحمت دانلود و کار کردن باهاش میوفته گردن خودت
)
شما بلدی سیو خودت رو بیاری روی PC ؟ بعدش از بین سیو هات یکی رو Extract کنی ؟ برای اینکار به جدیدترین ورژن برنامه Modio احتیاج داری ( سرچ کن توی گوگل پیدا میشه )
بعد از این به Save Editor Mass Effect 3 احتیاج داری ( یه ذره توی سایت Xbox360iso.com بگرد میتونی پیداش کنی ، اسم دقیقش هم اینه Gibbed.MassEffect3.SaveEdit )
بعد که سیو رو توی برنامه لود کردی باید بری این آدرس : Raw ---> Player ----> GAWasset
جلوی Gawasset نوشته Collection و بقلش ( آخر اخر سمت راست روی بروی نوشته کالکشن ) یه دکمه هست که روش چندتا نقطه است روش میزنی اونموقع همه War Asset هات رو میاره برات ، روی یه 10 تا 15 تاشون میری و strenght شون رو میکنی 10 هزار ( یادت باشه بیشتر نکنی )
بعدش میایی بیرون بالا توی برنامه زده سیو ، سیو میکنی روی همین سیو فعلی بعد دوباره با Modio این سیو رو میفرستی توی Flash و اول میزنی Rehash بعدش هم فلش رو میکنی وصل میکنی به Xbox و سیوت رو منتقل میکنی به دستگاه و به بازی ادامه میدی
از این بیشتر نمیشه توضیح داد باید با برنامه ها کار کنی تا قشنگ دستت بیاد
میشه یه خلاصه ای از داستان DLC بگید جریانش چیه؟؟توی یه نظریه ای که دادن گفته شده اون بچه وجود خارجی نداره و فقط تو ذهن شپرد هست و بخاطر دستکاریهایی که روی شپرد انجام دادن به این مشکلات خورده
باید صبر کنیم DLC بیاد ببینیم سورپرایزی برامون دارن یا نه.
راستی 800 پوینت خرج کردم و اون DLC قبلی رو دانلود کردم . کلا قسمتی از داستان بود که با نامردی برداشته بودن و جدا داشتن میفروختن.....خیلی نامردن!!!!
میشه یه خلاصه ای از داستان DLC بگید جریانش چیه؟؟
من اين كميكو فارسي كردم اگه فارسي خواستي بخوني برو لينك پايين:میشه لینکی واسه دانلود Mass Effect Evolution بزارید؟
تو رو خدا یه مردی پیدا شه جواب ما رو بده...
بعد از کلی گشتن تو فرومای ایرانی و خارجی و این سایت و اون سایت ما بالاخره نفهمیدیم چه سیستمی پشت این دیالوگای renegade و paragon (آبی و قرمز) هست؟؟؟
هر کس یه نظریه ای داده ....دوباره آخر بازی آخرین دیالوگ R/P با illusive man باز نشد...یا تو مس افکت 2 دیالوگ دختر samara ، دادگاه Tali و ...
میخوام ببینم واقعا تو اینهمه جماعت مس افکت باز یکی نیست بدونه چه سیستمی پشت قضیه خوابیده؟؟؟؟