Mass Effect 3 | Xbox 360 (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

من یه جا خوندم نوشته بود برای اینکه شپرد زنده بمونه باید هم اندرسون زنده بمونه و هم باید ems بالای 4000 باشه ولی فقط برای زنده موندن شپرد ems بالای 5000 باید باشه . اون save editor اینا رو به من هم یاد بده ببینم چجوریه ؟ لینک دانلود و آموزش اینا . مرسی

امین جان آموزش دادنش یه ذره سخته :دی ( حوصله زیادی میخواد :دی من برنامه ها و اینکه هرکدوم بدرد چه کاری میخورن رو میگم شما دیگه زحمت دانلود و کار کردن باهاش میوفته گردن خودت ;) )

شما بلدی سیو خودت رو بیاری روی PC ؟ بعدش از بین سیو هات یکی رو Extract کنی ؟ برای اینکار به جدیدترین ورژن برنامه Modio احتیاج داری ( سرچ کن توی گوگل پیدا میشه )

بعد از این به Save Editor Mass Effect 3 احتیاج داری ( یه ذره توی سایت Xbox360iso.com بگرد میتونی پیداش کنی ، اسم دقیقش هم اینه Gibbed.MassEffect3.SaveEdit )

بعد که سیو رو توی برنامه لود کردی باید بری این آدرس : Raw ---> Player ----> GAWasset
جلوی Gawasset نوشته Collection و بقلش ( آخر اخر سمت راست روی بروی نوشته کالکشن ) یه دکمه هست که روش چندتا نقطه است روش میزنی اونموقع همه War Asset هات رو میاره برات ، روی یه 10 تا 15 تاشون میری و strenght شون رو میکنی 10 هزار ( یادت باشه بیشتر نکنی )

بعدش میایی بیرون بالا توی برنامه زده سیو ، سیو میکنی روی همین سیو فعلی بعد دوباره با Modio این سیو رو میفرستی توی Flash و اول میزنی Rehash بعدش هم فلش رو میکنی وصل میکنی به Xbox و سیوت رو منتقل میکنی به دستگاه و به بازی ادامه میدی

از این بیشتر نمیشه توضیح داد باید با برنامه ها کار کنی تا قشنگ دستت بیاد

امین جان آموزش دادنش یه ذره سخته :دی ( حوصله زیادی میخواد :دی من برنامه ها و اینکه هرکدوم بدرد چه کاری میخورن رو میگم شما دیگه زحمت دانلود و کار کردن باهاش میوفته گردن خودت ;) )

شما بلدی سیو خودت رو بیاری روی PC ؟ بعدش از بین سیو هات یکی رو Extract کنی ؟ برای اینکار به جدیدترین ورژن برنامه Modio احتیاج داری ( سرچ کن توی گوگل پیدا میشه )

بعد از این به Save Editor Mass Effect 3 احتیاج داری ( یه ذره توی سایت Xbox360iso.com بگرد میتونی پیداش کنی ، اسم دقیقش هم اینه Gibbed.MassEffect3.SaveEdit )

بعد که سیو رو توی برنامه لود کردی باید بری این آدرس : Raw ---> Player ----> GAWasset
جلوی Gawasset نوشته Collection و بقلش ( آخر اخر سمت راست روی بروی نوشته کالکشن ) یه دکمه هست که روش چندتا نقطه است روش میزنی اونموقع همه War Asset هات رو میاره برات ، روی یه 10 تا 15 تاشون میری و strenght شون رو میکنی 10 هزار ( یادت باشه بیشتر نکنی )

بعدش میایی بیرون بالا توی برنامه زده سیو ، سیو میکنی روی همین سیو فعلی بعد دوباره با Modio این سیو رو میفرستی توی Flash و اول میزنی Rehash بعدش هم فلش رو میکنی وصل میکنی به Xbox و سیوت رو منتقل میکنی به دستگاه و به بازی ادامه میدی

از این بیشتر نمیشه توضیح داد باید با برنامه ها کار کنی تا قشنگ دستت بیاد
مرسی یه خورده سخته ولی ببینم چیکار میکنم :دی
تونستی نتیجه بهتری بگیری با save editor ?
من تو IGN ویدئوی تمام پایانها رو دیدم به جز 3 تایی که خودم دیده بودم . تمام پایانهای ممکن 80 درصد شبیه همی :(( فاجعه :دی

مرسی یه خورده سخته ولی ببینم چیکار میکنم :دی
تونستی نتیجه بهتری بگیری با save editor ?
من تو IGN ویدئوی تمام پایانها رو دیدم به جز 3 تایی که خودم دیده بودم . تمام پایانهای ممکن 80 درصد شبیه همی :(( فاجعه :دی

تلاش میخواد :دی ولی باهاشون کار کنی کم کم دستت روون میشه :دی
منم همه Ending ها رو دیدیم فقط میخوام ببینم میشه با این روش بهترین Ending رو گرفت یا اینکه حتما باید آنلاین بازی کرد :دی

هنوز از این سیوم استفاده نکردم چون تقریبا یه 3 ، 4 تا ماموریت تا پایان بازی مونده و با این پایان داغون اصلا میلی به بازی کردنش نیست :|

هه.موفق شدم داغون ترین پایان رو بگیرم.
TIM اندرسون رو کشت.Geth ها Quarian ها رو نابود کردن(با این صحنه خیلی حال کردم چون قیافه تالی رو ندیده بودم حرضم گرفته بود:d)مُردین مرد.آخر بازی هم همه چیز نابود شد من جمله مَس ریلِی ها.در نورماندی هم بازی شد و هیچکس رو نشون نداد.کلا واجبه یه بار دیگه بازی رو برم.

واقعا دمت گرم :d برخلاف ME2 بدترین پایان ممکن گرفتن تو این خیلی سخته ! :d:d

تلاش میخواد :دی ولی باهاشون کار کنی کم کم دستت روون میشه :دی
منم همه Ending ها رو دیدیم فقط میخوام ببینم میشه با این روش بهترین Ending رو گرفت یا اینکه حتما باید آنلاین بازی کرد :دی

هنوز از این سیوم استفاده نکردم چون تقریبا یه 3 ، 4 تا ماموریت تا پایان بازی مونده و با این پایان داغون اصلا میلی به بازی کردنش نیست :|
نه دیگه perfect ending اینه که اندرسون هم زنده بمونه که اونم بالای 5000 میخاد ولی فککنم زیر 5000 هم بشه اندرسون رو زنده نگه داشت با تلاش مضاعف :دی
دقیقا منم همون یه بار که تموم کردم با 3 تا پایان دیگه اصلا میلی ندارم دوباره از اول برم و با اون پایان مواجه بشم :دی

بعد از 2-3 ماه Out of action با mass effect 3 به دنیای بازی برگشتم !! فقط همچین عنوانی میتونست منو برگردونه !! کماکان بهترین همون چیزی که همه از مس افکت انتظار داشتن

من یه چند تا سوتی دادم تو بازی یکی اینکه بعضی ماموریت ها که بهش اولویت میخورد رو جدی نگرفتم و ماموریت های دیگه رو انجام دادم . حدود 4-5 تا ماموریت Citadel داشتم انقدر نرفتم اونجا که وقتی رفتم به اونجا حمله کرده بودن و اون ماموریت ها هم غیر فعال شده بودن . به داستان بازی که خدشه ای وارد نشد ؟

یکی دیگه هم هم ashley رو کشتم هم mordin رو :( . دست خودم نیست وقتی اون RT موقع دیالوگ ها میاد بی اختیار میزنم و اکثر مواقع هم کارو خراب میکنه !

ولی مخ اون خبرنگاررو تا اینجا زدم ! :> .

بچه ها الان اون قسمتی هستم که به Citidal حمله شده... دقیقا اون سکانسی که اشلی به سمت شفرد نشونه رفته رو خوب متوجه نشدم. همون جایی که اشلی (کیدن) کنار Udina واستاده... آخر هم هم Udina به دست خودم کشته شد!:( اگه نمیکشتمش Udina باز می مرد؟! اگه توی اون مکالمه با اشلی بد صحبت میکردم شفرد به اشلی هم تیر اندازی میکرد؟! :|

بچه ها الان اون قسمتی هستم که به Citidal حمله شده... دقیقا اون سکانسی که اشلی به سمت شفرد نشونه رفته رو خوب متوجه نشدم. همون جایی که اشلی (کیدن) کنار Udina واستاده... آخر هم هم Udina به دست خودم کشته شد!:( اگه نمیکشتمش Udina باز می مرد؟! اگه توی اون مکالمه با اشلی بد صحبت میکردم شفرد به اشلی هم تیر اندازی میکرد؟! :|

آره میمرد اشلی اگه بد صحبت میکردی
راستی در مورد IND من مطمئنم اگه منظور بایویر این بود حتما این رو بصورت ملموس تر تو بازی نشون میداد که همه بفهمن ! پس پایان همونی بوده که قبلا فکر میکردیم

آره میمرد اشلی اگه بد صحبت میکردی
راستی در مورد IND من مطمئنم اگه منظور بایویر این بود حتما این رو بصورت ملموس تر تو بازی نشون میداد که همه بفهمن ! پس پایان همونی بوده که قبلا فکر میکردیم

کلا این مرحله رو یکی میتونه کامل واسم توضیح بده؟!

اون Udina واسه چی سمت شفرد اسلحه گرفته بود؟! اصلا چرا اشلی سمت شفرد نشونه گرفته بود؟! چرا Udina قصد کشتن اون یارو اسمشو یادم رفت!:دی رو داشت؟!

من هم بازی رو تموم کردم.
به نظرم پایان بازی قشنگترین پایانی بود که تو بازیها دیدم. پایان هیچ بازیی مثل این رو من تاثیر نذاشت. یه جورایی مثل پایان LOST بود به نطر من. برای یه بازی پایان سنگینی بوده انقدر شاکی داشته احتمالا! :wink:
فقط یه چیزی. پسره به من گفت 2 تا راه داری فقط. چیزی در مورد راه وسط نگفت. از وسط بریم چی نشون میده؟

من هم بازی رو تموم کردم.
به نظرم پایان بازی قشنگترین پایانی بود که تو بازیها دیدم. پایان هیچ بازیی مثل این رو من تاثیر نذاشت. یه جورایی مثل پایان LOST بود به نطر من. برای یه بازی پایان سنگینی بوده انقدر شاکی داشته احتمالا! :wink:

آقا به جون بچه ـم ، به جون عزیزم ، به جان خودم ، مشکل ما پایان سنگین یا تلخ یا تاریک و ... نیست !!!
156fs428254.gif
156fs428254.gif
156fs428254.gif

مشکل اینه که پایان بازی ربطی به انتخاب های ما توی این 3 نسخه نداشت. همون 3 تا پایانی که ربطی به تصمیمات ما نداشت هم با هم فرق زیادی نداشتن و 90%ـشون یه چیز فقط با رنگ های مختلف. پایان بازی از خیلی جهات احمقانه بود. از دلایل حضور Reaper ها تا رفتار هم تیمی ها. بعد از 5 سال که با هم تیمی ها بودیم ، یه ثانیه نتونستیم بعد از مرگ Shepard اون ها رو ببینیم که چیکار میکنن و چه سرنوشتی پیدا میکنن و ...

سلام دوستان
من نسخه PS3 رو بازی کردم و سیوهای 2 رو به 3 انتقال دادم...الان میخوام بدونم اگه یه شخصیت رو تو 2 از دست داده باشم چقدر نبودش تو 3 تاثیرگذاره؟؟؟
تالی و کاسومی رو تو اخرین ماموریت 2 کشته شدن و تو 3 نبودن فقط اسمشون روی اون یادبود تو نرماندی بود...
اگه بدون سیو برم نقششون پررنگ هستش؟؟؟

سلام دوستان
من نسخه PS3 رو بازی کردم و سیوهای 2 رو به 3 انتقال دادم...الان میخوام بدونم اگه یه شخصیت رو تو 2 از دست داده باشم چقدر نبودش تو 3 تاثیرگذاره؟؟؟
تالی و کاسومی رو تو اخرین ماموریت 2 کشته شدن و تو 3 نبودن فقط اسمشون روی اون یادبود تو نرماندی بود...
اگه بدون سیو برم نقششون پررنگ هستش؟؟؟
تالی که از شخصیتای اصلی در mass effect 3 هست و مطمئنا نبود اون تاثیر زیادی خواهد گذاشت دیگه بیشتر از این نمیخوام اسپویل کنم سعی کن تو mass 2 زنده نگهش داری . ولی کاسومی تا جایی که میدونم اصلا تاثیر نداره .

آخرین ویرایش:
سلام د.ستان عزیز
میگم اون موقع که ادم بدا رو میکشیم روش خاصی نداره آخه دیر می میرند درسته اینجور؟
یا اون موقع که سپر دستشونه که اصلا نمی میرند
بد کلید RB واسه چیه من نفهمیدم
یعنی میتونم اونا رو هم کنترل کنم یعنی دوستامو ؟
زیر عکسشون چند تا ویژگی هست که رو هر کدوم بریم اون کارو میکنه کدوما واسه کدوم شرایطی هست؟
یعنی چه موقعی استفادشون کنم
ممنون
کسی جواب ندااااااااااااااد؟:d

کسی جواب ندااااااااااااااد؟:d

کلا دیر میمیرن ! بستگی به درجه سختی داره .
اونارو رو میتونی با pull یا singularity بزنی یا با snipe هدشاتشون کنی.
LB رو نگهدار یعر روی یکی از قدرتات B یا X یادم نیست بزن . بعد دیگه لازم نیست هر بار که بخوای ارون قدرت استفاده کنی LB رو نگهداری و انتخابش کنی . کافیه RB بزنی .
نه نمیتونی یارات رو کنترل کنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or