چقدر روی این نظریه بحث شد
آریا حرفهات تا حدودی درسته ولی همونطوری که توی ویدئو هم نشون داد خیلی از علائم Indoctrination ( نوشتنش خیلی طول میکشه از این به بعد مینویسم Ind
) در طول بازی توی شپرد نمایان میشه ، علاوه بر اون پرسیدی که چرا بقیه اعضای گروه همراه شپرد Ind نشدن ؟! خب توی DLC ارایوال دیدیم که شپرد دوباره تحت تاثیر ریپر ها قرار گرفت و میتونه Ind شدن شپرد از اونجا به طور جدی شروع شده باشه
علاوه بر اون گزینه هایی که Catalyst بهت میده خیلی شک برانگیزه که در واقع میتونه نشون دهنده Ind شدن شپرد باشه ، گزینه سمت چپ که کاملا مشخصا جهت فریب دادن شپرده ( رنگش رو مثل Paragon کردن ولی در کل کاملا مشخصه که کار اشتباهیه ) به قول خودت چرا باید Catalyst به راحتی به شپرد اجازه بده تا جاش رو بگیره ؟!
گرینه وسطی هم دقیقا همون اتفاقیه که توی نسخه اول برای Saren افتاد ، Catalyst یا همون ریپرها اینجا دارن سعی میکنند همونطوری که Saren رو توی نسخه اول فریب دادن شپرد رو هم فریب بدن ، خود کاتالیست گفت که این گزینه در واقع باعث تکامله و باید اتفاق بیوفته ( ریپرها اینجا دارن سعی میکنند تا شپرد رو قانع کنند که به موجودات Organic احتیاج دارند ، این حرف رو قبلا جایی نشنیدی ؟ درسته توی نسخه اول Saren دقیقا همینطوری Ind شده بود ، سارن فکر میکرد که ریپرها بهش احتیاج دارن در صورتی که اینطوری نبود وریپرها فقط از این راه استفاده کردن تا اون رو Ind بکنند )
و اما گزینه سمت راست ، این گزینه که در واقع راه نجات شپرده و ریپر ها سعی دارن اون رو بد نشون بدن برای همین اون رو به رنگ قرمز میبینیم ، در واقع این تنها راه نجات شپرده ( برای همینه که فقط اگه شپرد این گزینه رو انتخاب کنه میتونه زنده بمونه چون در واقع با این انتخاب میتونه از حالت Ind بیرون بیاد )
البته آریا به نکته ظریفی اشاره کردی ، اونم ساکت موندن Bioware ـه !!! اگه واقعا منظور بایوور پایان Ind بوده پس چرا نمیاد این رو به هوادارا بگه و خودش رو از این خشم نجات بده ؟! که این خودش میتونه دوتا دلیل داشته باشه :
1. هنوز مدت زیادی از عرضه بازی نگذشته برای همین بایوور منتظره تا افراد بیشتری بازی رو تموم کنند و بعدش بیاد کامل پایان بازی رو توضیح بده ( ظاهرا توی آپریل خبر های بیشتری میشنویم
)
2. عصبانیت هوادارا از یه پایان ناقص !!! همونطوری که گفتی این نظریه همه چیز رو توضیح میده ولی باعث میشه پایان بازی ناقص بشه که این موضوع میتونه خشم هوادارا رو خیلی هم بیشتر بکنه
البته باید بگم که من دفعه اولی که بازی رو تموم کردم اصلا نتونستم بین این راهها انتخاب کنم
همینطوری زل زده بودم به TV منتظر بودم یه اتفاقی بیوفته اصلا باورم نمیشد واقعا پایان بازی همین باشه ( اینقدر ثابت ایستادم تا زد Game Over و مجبور شدم دوباره از همین چک پوینت بازی رو شروع کنم
) ولی بعدش رفتم اینهو مرد (
) ریپر ها رو نابود کردم ، بعد هم یه بار کنترلشون کردم
ولی هنوز که هنوزه اصلا گزینه وسطی رو انتخاب نکردم ( و انتخاب هم نخواهم کرد
) چون به نظرم این گزینه یه توهین به همه کار هاییه که توی این چند سال انجام دادیم