آریا با همه حرفات توی این پست و پست قبلی موافقم
Mass Effect 3 یه شاهکار بود که متاسفانه Bioware نتونست یه پایان درست و حسابی براش بسازه ، بزار به چندتا از لحظا فوق العاده زیبای بازی اشاره کنم شاید این پایان داغونش از ذهنمون اومد بیرون
بهترین صحنه بازی به نظرم همون تصمیمی گیری بین Geth ها و Quarian هاست و بهترین دیالوگ که هنوزم با فکر کردن بهش بغض گلوم رو میگیره :
Legion : Does This Unit Have A soul ?!
Tali : Yes It Does Legion
بعد از این صحنه یکی از قشنگترین لحظات بازی لحظه مرگ Thane بود ، اون موقع که با پسرش داریم براش دعا میخونیم ، بعدش شپرد میپرسه مگه قبلا خود Thane از خدای خودش طلب بخشش نکرده ؟! و بعد پسرش میگه اون برای بخشش خودش دعا نمیخونه داره برای بخشش تو دعا میخونه
بعضی وقتا انجام دادن یه کار خاصی توی بازی به گیمر احساس خیلی خوبی میده طوری که مهم نیست چندبار یه بازی رو تکرار میکنه هر دفعه به اونجا رسید دوباره همون عمل قبلی خودش رو تکرار میکنه ، برای من لحظه کشتن Kai Leng ، مطمئنم حتی اگه بار ها بازی رو تموم کنم موقع کشتن Kai Leng گزینه Renegade رو انتخاب میکنم چون : This Was For Thane You Bastard
پست خیلی طولانی شد
فقط این یکی رو بگم دیگه فعلا همینا کافیه
قشنگترین جمله ایی که توی Mass Effect میشنویم رو دوست قدیمی مون Garrus بهمون میگه : Go Out There And Give Them Hell You Were Burn To Do This
دوستان اگه لحظه های بیادموندنی از Mass Effect 3 دارن بگن تا این پایان داغون از ذهنمون دور بشه