هه هه . داداش با توضیح نمیشه . باید 5 سال موهاتو با مس افکت سفید کنی تا بفهمی marauder کیه ؟در مورد این یارو یکم توضیح میدین Marauder Shields
ممنون
اسپویل پایان :
میگم راستی یه اشکال دیگه ایی که پایان بازی داشت و کسی بهش اشاره نکرد ، توی تمامی پایان ها Mass Relay ها نابود میشن و این یعنی دیگه سفر بین کهکشان ها غیر ممکنه ، پس اون همه نیرو از نژاد های مختلف که داشتن توی جنگ با ریپرها کمکمون میکردن هم کنار زمین میمونند و نمیتوند به سرزمین ها و کهکشان های خودشون برگردن ، از اونجایی که زمین خودش درب و داغونه و نمیتونه به بقیه نژاد ها کمک کنه احتمال خیلی زیاد همگی منقرض میشن
در ضمن علاوه بر این اگه DLC Arrival که مربوط میشه به Mass Effect 2 رو اگه بازی کرده باشید متوجه میشید که انفجار یه Mass Relay باعث ایجاد یه Supernova میشه که میتونه کلی سیاره رو نابود کنه ( همونطوری که توی Arrival کلونی باتاریان ها به همین دلیل نابود شد ) ، خب آخر Mass Effect 3 هم که همه Mass Relay ها نابود شدن پس با این حساب کل سیارات مهم ( که همگی هم نزدیک Mass Relay ها بودن ) نابود شدن و احتمالا ما کار ریپرها رو براشون انجام دادیم و کل موجودات زنده رو کشتیم ( این توضیح میده که چرا آخر بازی سرنوشت هیچکدوم از نژاد ها رو نگفت چون در واقع نابودشون کردیم )
من هر طوری حساب میکنم میبینم ما با تصمیماتمون همه رو کشتیم رفته
این آخرین نسخه از Mass Effect بود ، قرار نیست نسخه دیگه ایی ازش ساخته بشه ( حداقل نه توی این برهه زمانی و اگه هم بخوان بسازن به احتمال زیاد یه MMO میسازن )یعنی این آهنگ آخر بازی که آریا هم چند صفحه پیش گذاشت عالی بود ! اصلا گوش میدی همه ی خاطرات بازی برات تکرار میشه !
من وقتی به بازی و اتفاقات توش فکر میکنم یه جوری میشم
نسخه بعدی کی میاد ؟ :d
اون مکالمه آخر بازی بین گروس و شپرد واقعا عالیه
We also recognize that some of our most passionate fans needed more closure, more answers, and more time to say goodbye to their stories – and these comments are equally valid,” he said.
اسپویل پایان :
میگم راستی یه اشکال دیگه ایی که پایان بازی داشت و کسی بهش اشاره نکرد ، توی تمامی پایان ها Mass Relay ها نابود میشن و این یعنی دیگه سفر بین کهکشان ها غیر ممکنه ، پس اون همه نیرو از نژاد های مختلف که داشتن توی جنگ با ریپرها کمکمون میکردن هم کنار زمین میمونند و نمیتوند به سرزمین ها و کهکشان های خودشون برگردن ، از اونجایی که زمین خودش درب و داغونه و نمیتونه به بقیه نژاد ها کمک کنه احتمال خیلی زیاد همگی منقرض میشن
در ضمن علاوه بر این اگه DLC Arrival که مربوط میشه به Mass Effect 2 رو اگه بازی کرده باشید متوجه میشید که انفجار یه Mass Relay باعث ایجاد یه Supernova میشه که میتونه کلی سیاره رو نابود کنه ( همونطوری که توی Arrival کلونی باتاریان ها به همین دلیل نابود شد ) ، خب آخر Mass Effect 3 هم که همه Mass Relay ها نابود شدن پس با این حساب کل سیارات مهم ( که همگی هم نزدیک Mass Relay ها بودن ) نابود شدن و احتمالا ما کار ریپرها رو براشون انجام دادیم و کل موجودات زنده رو کشتیم ( این توضیح میده که چرا آخر بازی سرنوشت هیچکدوم از نژاد ها رو نگفت چون در واقع نابودشون کردیم )
من هر طوری حساب میکنم میبینم ما با تصمیماتمون همه رو کشتیم رفته
در مورد این یارو یکم توضیح میدین Marauder Shields
ببینیم و تعریف کنیم !گویا اعتراضات بالاخره یه نتایجی داده و Casey Hudson به چیز خوردن افتاده!:biggrin1:
من اصلاً از صبح که بازی رو تموم کردم اعصابم داغونه !
اصلاً کنار نمیام با این مسئله !
دوست داشتم یه بار دیگه سه گانه رو از اول شروع کنم ولی با این پایان مسخره و پر سوالی که بر جای مونده اصلاً حس دوباره بازی کردن رو ندارم و از طرفی هم تکلیف اینهمه ساعتی که پای این شاهکار گذاشتم رو نمی دونم !!!
با این حال از دوستان سه تا سوال هم دارم :
دوستان من با روندی که در پیش گرفتم میراندا مُرد و اشلی زنده موند ولی اشلی به تیمم اضافه نشد ! همچنین با اون انتخاب که باید بین تالی و Geth یکی رو انتخاب می کردم Geth رو به کشتن دادم حالا می خوام بهم بگید که باید در این سه مورد چه کارهایی می کردم که :
1- میراندا زنده بمونه
2- اشلی به تیم اضافه بشه
3- تالی و Geth هر دو زنده بمونن !
یه نکته جالب!
اول بازی تو بیمارستان که میری توش یه قسمت خرید داره که یه سری کتاب هم برای فروش داره. نکته جالبش اینه که یکی از اونا کتاب اشعار مولوی (Rumi) هستش که یه سری توضیحات هم راجع به کتاب داده!